ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Τελειώνει του «Τόρο»

Τελειώνει του «Τόρο» 

26/10/2012

Τελειώνει του «Τόρο» 
Την πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό φέρεται να εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά τη νίκη επί της Μονπελιέ.

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η συνάντηση του «Τόρο» με τη διοίκηση, ενώ σειρά παίρνουν οι Χοσέ Χολέμπας και Ράφικ Τζεμπούρ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Η συνάντηση των δύο πλευρών αποφασίστηκε να γίνει μετά την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ και σύμφωνα με τη «SportDay», ο «Τόρο» φέρεται θετικός στο να συνεχίσει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, λέγοντας σε πηγαδάκι πως: «Θα πάω για να μιλήσουμε με την προοπτική να ανανεώσω».

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει το θέμα του Τοροσίδη το συντομότερο δυνατό, από τη στιγμή που ο «Τόρο» μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από την Ιταλία. Αν όμως η πρόταση των «ερυθρολεύκων» είναι στα 800.000 ευρώ ετησίως, τότε αναμένεται να υπάρξει συμφωνία και ο Έλληνας μπακ να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Πειραιώτες.

Τα άλλα δύο μέτωπα των ανανεώσεων είναι αυτά των Χολέμπας και Τζεμπούρ. Ο διεθνής μπακ είναι με το στιλό στο χέρι, καθώς απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες, ενώ με τον Αλγερινό επιθετικό εκκρεμεί άλλο ένα ραντεβού, όπου αναμένεται να του γίνει αύξηση στις αποδοχές του. Με το υπάρχον συμβόλαιο ο Τζεμπούρ αμείβεται με 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως και φέρεται να έχει ζητήσει λίγο πάνω από 1,5 εκατ. Πάντως, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να κλείσει με μία μικρή αύξηση.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου