ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Θεραπεία ο Τζεμπούρ

Θεραπεία ο Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση του Σαββάτου (27/10) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Το πρωί του Σαββάτου (27/10) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Δευτέρας (29/10) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Θεραπεία έκαναν ο Ράφικ Τζεμπούρ (οίδημα στο δεξί γόνατο) και ο Νταβίντ Φουστέρ (θλάση στον προσαγωγό). Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο και μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμό. Ο Αλγερινός επιθετικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, από το οποίο θα απουσιάσουν σίγουρα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και ο Αργεντινός μέσος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής και τελειώματα φάσεων. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι έκαναν και δίτερμα, δουλεύοντας στο κομμάτι της τακτικής. Θα επανέλθουν στο γήπεδο το πρωί της Κυριακής (28/10) στις 10:30, για την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου