ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πρίντεζης: "Nα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι"

Πρίντεζης: "Nα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι"

25/10/2012

Ο Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ συγκεντρωμένος κόντρα στην δυνατή Ζαλγκίρις, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα απαγορεύεται να μπει στο παιχνίδι όπως κόντρα στην ΕφέςΟ Γιώργος Πρίντεζης παρουσιάστηκε συγκρατημένος στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (25/10) κόντρα στην Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (22:00) κρατώντας χαμηλούς τόνους. Ανέφερε την δυναμική της λιθουανικής ομάδας, επισημαίνοντας πως είναι πολύ ισχυρή, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπει δυνατά στο ματς.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, σχολίασε: "Κατά τη γνώμη μου η φετινή ομάδα πρέπει να αφήσει πολλά πίσω. Κάτι το οποίο δεν δείξαμε πως το καταφέραμε στην Τουρκία. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που χάσαμε και φταίμε εμείς.

Δεν αφήσαμε αυτά πίσω και γι’ αυτό χάσαμε. Μπορεί εν μέρει να αντιδράσαμε σωστά στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και πάλι πρέπει να αντιδράσουμε το ίδιο καλά και κόντρα στην Ζαλγκίρις, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς στην Ευρωλίγκα.

Η Ζαλγκίρις παρουσιάζεται πάρα πολύ βελτιωμένη φέτος, έχει δυναμώσει και είναι αρκετά ισχυρή, και εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για να προκριθούμε στο ΤΟP-16 θα πρέπει να την κερδίσουμε, αντιμετωπίζοντας το ματς σαν τελικό.

Είναι πολύ δυνατή ομάδα, παίζει πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο δυνατά σε σχέση με το παρελθόν. Είναι πάρα πολύ βελτιωμένοι. Εκτός του ότι είναι δυνατή σαν ομάδα, έχει ανέβει επίπεδο και σαν μονάδες με τους παίκτες που έχει αποκτήσει. Χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Κάθε παιχνίδι είναι ανάλογα πως το ξεκινάμε εμείς. Οποιοδήποτε παιχνίδι, με ομάδες όπως την Ζαλγκίρις ή με ομάδες όπως την Εφές, αν το ξεκινήσεις όπως κάναμε στην Πόλη, και δίνεις τη δυνατότητα να ελπίζει και να πιστεύει πως θα σε κερδίσει, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά ακόμη και μέσα στο σπίτι σου.

Διότι πλέον όλοι οι αντίπαλοι μας έρχονται απόλυτα συνειδητοποιημένοι ώστε να μας αντιμετωπίσουν. Πρέπει να μπούμε δυναμικά στον αγώνα από το ξεκίνημα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε σωστοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα πρέπει να ξέρουμε που πρέπει να τους "χτυπήσουμε" και να φροντίσουμε να παρουσιαστούμε απέναντι στην Ζαλγκίρις όπως πρέπει και όπως έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να είμαστε".

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου