ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

"Για υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο"

"Για υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο" 

27/10/2012

Ο Χοσέ Χολέμπας τόνισε ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ
Για μια μεγάλη νίκη έκανε λόγο και ο Χοσε Χολέμπας, αναφορικά με την επικράτηση του Θρύλου στην Γαλλία. Ο άσος των νταμπλούχων Ελλάδας, τόνισε ότι πρέπει να επικρατήσουν της Μονπελιέ και στο ματς μέσα στον ΝΑΟ. Παράλληλα επεσήμανε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η ομάδα, η οποία μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, κάτι που θα γίνει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. 
Έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο, αλλά χρειάζόμαστε χρόνο. θυμηθείτε τι κάναμε και πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ", είπε και συνέχισε αναφορικά με τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ: "Όλα είναι πιθανά. Ακόμη και το να βγούμε πρώτοι στον όμιλο.Το να νικήσουμε την Μονπελιέ ήταν πολύ σημαντικό. Το επόμενο παιχνίδι με την Μονπελιέ είναι ακόμη πιο σημαντικό. Εάν χάσουμε ή δεν νικήσουμε στο "Γ. Καραϊσκάκης", η νίκη που κάναμε στην Γαλλία μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα".

Στην συνέχεια ο Χολέμπας αναφέρθηκε και στην γενικότερη εμφάνιση του Θρύλου, στην Γαλλία: "Στο πρώτο ημίχρονο ένιωσα ότι δεν σκεφτόμασταν την νίκη. Ήμασταν πάρα πολύ στατικοί, δεν παίξαμε καλά. Ωστόσο, ισοφαρίσαμε αρκετά νωρίς, στο δεύτερο ημίχρονο, μετα απο το γκολ που δεχθηκαμε και μετά από μια απίστευτη προσπάθεια από τον Αμπντούν και τη φανταστική πάσα που έβγαλε στον Κώστα πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη".

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου