ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Παπανικολάου: "Νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα"

Παπανικολάου: "Νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα"

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το φετινό Πρωτάθλημα και την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού.
Ο Έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε πως ακόμα η ομάδα δεν έχει βρει τα πατήματά της στην άμυνα, η οποία και οδήγησε τον Ολυμπιακό πέρυσι στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κώστα Παπανικολάου στην εφημερίδα "Real News":

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Το σημαντικότερο όλων είναι να βρούμε τα πατήματά μας στην άμυνα. Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Θα είναι ιδανικό να παίζουμε την άμυνα που παρουσιάσαμε πέρυσι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή μας έφτασε στην κορυφή. Η σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Η αλήθεια είναι ότι στα λόγια όλοι μπορούν να αποδειχθούν καλοί. Το θέμα είναι τι κάνουμε στην πράξη. Στο γήπεδο θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε. Εμείς θέλουμε να μπαίνουμε στο παρκέ και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας, το ταμείο μας, να δούμε τι βγήκε τελικά".

Για την έκβαση του φετινού Πρωταθλήματος: "Είναι νωρίς να βγάζουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Α1, ακόμα ψάχνονται και προσπαθούν να βρουν τον καλό τους χαρακτήρα. αυτό που θα μετρήσει είναι ποιος θα είναι χαρούμενος στο τέλος της χρονιάς, δηλαδή ο νικητής του πέμπτου τελικού. Η νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Δεν λέμε “εντάξει κερδίσαμε, δεν έγινε και τίποτα”. Ήταν ένα σημαντικό διπλό, που μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Είναι πολύ νωρίς όμως ακόμα να μιλήσουμε για την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη συνέχεια, καυτές έδρες όπου πρέπει να περάσεις. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία ομάδα, διότι μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεως".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου