ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Αλλάζει το κλίμα για Τοροσίδη

Αλλάζει το κλίμα για Τοροσίδη

Το κλίμα μεταξύ Ολυμπιακού και Τοροσίδη αλλάζει και πλέον υπάρχει από κοινού διάθεση ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Το γκολ που πέτυχε, οι δηλώσεις του και το κάλεσμα του Μαρινάκη.
Μέχρι πριν το ματς με την Μονπελιέ, δύσκολα θα στοιχηματίζαμε ότι ο ο αρχηγός των ερυθρολεύκων,Βασίλης Τοροσίδης, θα μείνει στον Ολυμπιακό. Όχι τόσο επειδή δεν τον θέλουν στον Πειραιά, όσο λόγω της δικής του πρόθεσης, διάθεσης και προτίμησης (όπως δήλωνε) να αγωνισθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Στη Γαλλία όμως και στον αγώνα κόντρα στην Μονπελιέ, είδαμε έναν άλλο και διαφορετικό Βασίλη Τοροσίδη, αφού πανηγύρισε έξαλλα και με έντονο τρόπο το γκολ της ισοφάρισης.

 Μάλιστα, είπε και κάτι… γαλλικά μέχρι να του κλείσει το στόμα ο συμπαίκτη του Γιάννης Μανιάτης, ενώ και στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε πικρία και μίλησε για σκληρή κριτική.

Τέτοιες κινήσεις, όπως καταλαβαίνεται, δεν κάνει ποδοσφαιριστής που θέλει να φύγει, κι από αυτόν εξαρτάται πλέον η ανανέωση του συμβολαίου του, αφού το πρόβλημα δεν ήταν οικονομικό.

Με το γκολ της ισοφάρισης εξάλλου, που βοήθησε σε μεγάλο βαθμό για τη νίκη, έβαλε στο ταμείο του Ολυμπιακού 1.000.000 ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε η πρώτη προσέγγιση, την περασμένη εβδομάδα έσπασε ο "πάγος" με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος  έστειλε το μήνυμα του στο Ρέντη στον Βασίληγ Τοροσίδη: "θα τα πούμε για την ανανέωση" και τις επόμενες ημέρες θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε πλειστηριασμούς και σε παζάρια και το μυστικό της παραμονής του Βασίλη Τοροσίδη είναι ένα: να απαντήσει θετικά (αν βέβαια το επιθυμεί) με την πρόταση που θα του κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αν ο 27χρονος δεξιός μπακ πει "πρόεδρε... θα δούμε", αυτόματα παίρνει εξιτήριο από τον Ολυμπιακό και πρέπει να έρθει ανάποδα ο ντουνιάς για να αλλάξουν τα δεδομένα. Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θέλει να μείνει στην Ελλάδα και για οικογενειακούς λόγους. Και Ελλάδα σημαίνει Ολυμπιακός, όσο κι αν στον ΠΑΟΚ ονειρεύονται ότι ο Ιβαν Σαββίδης θα κάνει την υπέρβαση κινούμενος για την απόκτηση του αρχηγού των Πειραιωτών.

‘Όσο για τις δηλώσεις περί σκληρής κριτικής που έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης, ήθελε να μιλήσει σε πρώτο ενικό, αλλά το έκανε για ευνόητους λόγους σε πρώτο πληθυντικό και εννοούσε όλους αυτούς που τον κατέκριναν ότι πανηγυρίζει έξαλλα στην Εθνική, ενώ στον Ολυμπιακό είναι... soft.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου