ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Νίκησε τη Μονπελιέ, κέρδισε τον Μανωλά

Νίκησε τη Μονπελιέ, κέρδισε τον Μανωλά

Καλύτερος εμφανίζεται παιχνίδι με παιχνίδι ο Κώστας Μανωλάς, που ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Ολυμπιακού στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έχει "δέσει" με τον Πάμπλο Κοντρέρας και όλα δείχνουν πως οι ερυθρόλευκοι βρήκαν στο πρόσωπο του τον στόπερ της επόμενης 10ετίας.
Η απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι, αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από πολλούς. Τόσο για το άρρηκτα συνδεδεμένο παρελθόν του με την ΑΕΚ, όσο και για την αμφιβολία των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων. Το ξεκίνημα στην ερυθρόλευκη καριέρα του δεν ήταν ιδανικό, ωστόσο μόλις πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του, την ''άρπαξε από τα μαλλιά" και καθιερώθηκε στην ενδεκάδα. Ο λόγος βέβαια για τον Κώστα Μανωλά.
Ο 21χρονος στόπερ ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Ολυμπιακού στην μεγαλειώδη εκτός έδρας επικράτηση των Πειραιωτών επί της Μονπελιέ με σκορ 2-1, το βράδυ της Τετάρτης (24/10) στο "Stade de la Mosson". Μπορεί να μην είχε την δόξα του σκόρερ, η οποία σίγουρα θα συνοδεύει εφεξής τους Τοροσίδη και Μήτρογλου, ο Μανωλάς ωστόσο ήταν ο παίκτης που σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου είχε σταθερά εξαιρετική παρουσία!

Από το πρώτο λεπτό οι επεμβάσεις του νεαρού στόπερ των ερυθρολεύκων ήταν καίριες, ακριβείς και αποτελεσματικές στο μέγιστο βαθμό. Είτε μαρκάροντας προσωπικό αντίπαλο, είτε λειτουργώντας καλύπτοντας χώρους και κενά στην καρδιά της οπισθοφυλακής του Ολυμπιακού, ο Μανωλάς βρέθηκε πάντα στην σωστή θέση και έβαλε "στοπ" στις όποιες ορέξεις των επιθετικών της Μονπελιέ.

Η αποτελεσματικότητα του 21χρονου στόπερ στον "αέρα" ήταν δεδομένη, ωστόσο στα τελευταία ματς, με αποκορύφωμα αυτό κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας, έδειξε πως βελτιώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και όταν η μπάλα είναι στο χόρτο.

Παράλληλα ο Μανωλάς, σε αντίθεση με προηγούμενες εμφανίσεις του (σ.σ. βλέπε το ματς με τη Σάλκε στο Φάληρο) παρέμεινε συγκεντρωμένος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μονπελιέ, ήταν ψύχραιμος, απέφυγε τα λάθη, ενώ λειτούργησε συνετά με την μπάλα στα πόδια και όσες φορές αποφάσισε να "πάρει μέτρα" στον αγωνιστικό χώρο το έκανε σωστά.

Πέρα από μια μεγάλη νίκη, στον Ολυμπιακό έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχής με την πληθωρική παρουσία του Μανωλά στο "Stade de la Mosson", καθώς στον Πειραιά βλέπουν να δικαιώνεται απόλυτα η απόφαση της απόκτησης του 21χρονου στόπερ το περασμένο καλοκαίρι. Και εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, τότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν βρει τον στόπερ της επόμενης 10ετίας!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου