ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Olympiacos Premium Lounge

Olympiacos Premium Lounge

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους καρτών διαρκείας των VIP , Court Seats καθώς και όσους φιλάθλους προμηθεύονται εισιτήρια ανά αγώνα των κατηγοριών Court Seats, ότι κατά την διάρκεια των Ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας, θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στο Olympiacos Premium Lounge!
Το Olympiacos Premium Lounge βρίσκεται στο Olympico, δίπλα στο ΣΕΦ και θα λειτουργεί 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και μέχρι 1 ώρα μετά την λήξη του. Όσοι το επισκέπτονται, θα έχουν την δυνατότητα φαγητού, open bar, ανάπαυσης και παρακολούθησης του αγώνα μέσα απο γιγαντοοθόνη ενώ το Lounge θα είναι διαθέσιμο τόσο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου όσο και κατά την διάρκεια όλου του αγώνα.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει σε κάθε αγώνα, να παραλαμβάνουν με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του εισιτηρίου τους, το ειδικό χρυσό βραχιολάκι από την είσοδο VIP του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και στην συνέχεια να επισκέπτονται το lounge.

Στο Lounge θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες ανά αγώνα και θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερο premium χώρο επαφών και συναντήσεων των κατόχων διακεκριμένων εισιτηρίων των αγώνα του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου