ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Παρελθόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ

Παρελθόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα, το απόγευμα του Σαββάτου (19/1), τη λύση της συνεργασίας με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα καθίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο ο Αντώνης Νικοπολίδης.


Η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση και προσωπικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκρινε πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία για να διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο, αλλά και η εικόνα στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, το μεσημέρι του Σαββάτου (19/1) και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Σύλλογο.

Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης".

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας θα αναλάβει προσωρινά τις τύχες της ομάδας.

πηγη:www.redplanet.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου