ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ξαφνιασμένοι οι Πορτογάλοι για την απόλυση Ζαρντίμ

Ξαφνιασμένοι οι Πορτογάλοι για την απόλυση Ζαρντίμ

Τα Πορτογαλικά ΜΜΕ ξαφνιάστηκαν από την λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Διαβάστε τι αναφέρουν































Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Πορτογαλία η λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ το μεσημέρι του Σαββάτου (19/1). "Πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα, ενώ συνεχίζει στο Κύπελλο και το Europa League. Κι όμως ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Ζαρντίμ". Είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο της "O Jogo" για την λύση της συνεργασίας του Πορτογάλου με τους Πειραιώτες.


"Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, εντελώς ξαφνικά, σε σχέση με το τι έχει πετύχει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο", αναφέρει το παραπάνω δημοσίευμα και συνεχίζει:

"Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν ο λόγος της αποχώρησης, ωστόσο τα νούμερα δεν μπορούν να αφήσουν αμφιβολία".

Η "Record" από την πλευρά της αναφέρει πως "Ο Ζαρντίμ αφήνει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα με 10 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ" και στην συνέχεια αναφέρει πως είχε 14 νίκες και 3 ισοπαλίες στο Πρωτάθλημα και πως συμμετέχει στο Europa League και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Abola: "Ο Ζαρντίμ απολύθηκε από τον Ολυμπιακό"

Η "Abola" αναφέρει στον τίτλο της πως "Ο Ζαρντίμ απολύθηκε από τον Ολυμπιακό" και στην συνέχεια αναφέρει πως σύμφωνα με τον Ελληνικό Τύπο, αυτό έγινε γιατί ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν δυσαρεστημένος από τις τελευταίες εμφανίσεις, ενώ τονίζει πως αφήνει τους "ερυθρόλευκους" στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ.

πηγη:www.redplanet.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου