ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

11/03/2013



 



















Το σκέφτεται για τη Θέρμη

09/03/2013
 Στην περιοχή της Θέρμης φέρεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά ο Ιβάν Σαββίδης για να χτίσει εκεί το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του Τύπου της Θεσσαλονίκης.

Το σκέφτεται για τη Θέρμη
Στη Θέρμη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Ταγαράδων σκέφτεται πολύ σοβαρά να χτίσει το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ –όπως αναφέρει ο Τύπος στη Θεσσαλονίκη- είχε πολλές επαφές με τον δήμαρχο της Θέρμης, Θόδωρη Παπαδόπουλο και φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια για την παραχώρηση στον ΠΑΟΚ της έκτασης στη Waterland.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σαββίδης σκοπεύει να βγάλει από την τσέπη του πολλά εκατομμύρια για τις εγκαταστάσεις, περίπου 50.000.000 ευρώ

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια θέση της ΠΑΕ με την οποία να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Παπαδόπουλος: «Ούτε φοβάμαι, ούτε αποφεύγω τα ρίσκα»

09/03/2013
 Επίγνωση της δύσκολης κατάστασης και διάθεση να βοηθήσει τον Άρη να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία, έδειξε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Ούτε φοβάμαι, ούτε αποφεύγω τα ρίσκα»
Χωρίς φόβο, αλλά με πίστη στις δυνατότητες του Άρη, ο Σούλης Παπαδόπουλος δέχθηκε να αναλάβει τη θέση του προπονητή και θα καθοδηγήσει τους «κίτρινους» στην τελευταία κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος.

«Δεν είμαι απ’ τους ανθρώπους ούτε που φοβούνται, ούτε που αποφεύγω τα ρίσκα», τόνισε ο 46χρονος, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο στον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:


Αναλαμβάνετε ένα πολύ δύσκολο φορτίο. Να κρατήσετε τον Άρη στη Superleague.
«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της οικογένειας του Άρη που με εμπιστεύτηκαν σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ακούγεται άσχημο ότι ήρθα για να βοηθήσω να σωθεί ο Άρης, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα, αυτή τη στιγμή, είναι προτελευταία και θα πρέπει στα έξι παιχνίδια που απομένουν, να κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς, ώστε να παραμείνουμε στη κατηγορία και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

Άλλοι, πριν από εσάς, αρνήθηκαν να αναλάβουν...
«Εντάξει, άλλοι αρνήθηκαν, άλλοι θέλανε να έρθουνε. Νομίζω ότι όταν σε καλεί μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης και με ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να μην είσαι καλά στα μυαλά σου για να αρνείσαι. Δεν είμαι απ’ τους ανθρώπους ούτε που φοβούνται, ούτε που αποφεύγω τα ρίσκα. Ούτως ή άλλως η δουλειά του προπονητή από μόνη της, είναι ένα ρίσκο! Ξέρεις πολύ καλά ότι αν η μπάλα πάει δοκάρι και μέσα είσαι επιτυχημένος, αν όχι αποτυχημένος. Οπότε όταν ξεκινάς να κάνεις καριέρα, δεν σκέφτεσαι ούτε τα εύκολα, ούτε τα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι καλοί είμαστε, στα δύσκολα τι γίνεται».

Το ότι αύριο θα καθίσετε κανονικά στον πάγκο, τι δείχνει;
«Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό Βόλου, φέτος, πάλι Σάββατο είχα πάει. Έκατσα στο πάγκο εναντίον του Πανσερραϊκού και τα πήγα αρκετά καλά. Βέβαια, άλλη κατηγορία εκείνη, άλλη αυτή, αλλά όλα τα παιχνίδια ίδια είναι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα μιλήσω και με τα παιδιά, θα κάνουμε την πρώτη προπόνηση και θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να κάνουμε το δυνατόν καλύτερο, ώστε ο Άρης να κερδίσει το παιχνίδι».

«Κλειδί» για αύριο είναι ένα γρήγορο γκολ;
«Κλειδί είναι να τελειώσει το παιχνίδι και να έχεις κερδίσει. Διότι μπορεί να πετύχεις ένα γρήγορο γκολ και να μην κερδίσεις, όπως έγινε με την ΑΕΚ και με τη Βέροια. Χρειάζεται υπομονή, η Λιβαδειά είναι μια ομάδα που έχει έμπειρο προπονητή τον οποίο έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

«Έννοιες ταυτισμένες Παναθηναϊκός και Λεωφόρος»

09/03/2013
 Για την θετική επιρροή που θα έχει στον Παναθηναϊκό η επιστροφή στην φυσική του έδρα, τη Λεωφόρο, μίλησε ο Αριστείδης Καμάρας.

«Έννοιες ταυτισμένες Παναθηναϊκός και Λεωφόρος»
Οι αναμνήσεις και οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου είναι αρκετές για να κατανοήσει κάποιος πως οι δύο έννοιες είναι ταυτισμένες, όπως τόνισε ο Αριστείδης Καμάρας με δηλώσεις του στο match programme του αγώνα των «πράσινων» με την Κέρκυρα.

Ο παλαίμαχος παίκτης του «τριφυλλιού» εξήγησε για ποιος λόγους το «Απόστολος Νικολαΐδης» προσφέρει… ασφάλεια στον Παναθηναϊκό, ενώ θυμήθηκε σημαντικές στιγμές που έζησε ο ίδιος στο εν λόγω γήπεδο.

Διαβάστε τι είπε ο Αριστείδης Καμάρας

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

«Αυτή τη στιγμή η επιστροφή στη Λεωφόρο είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό. Αφενός για οικονομικούς λόγους: με δεδομένα τα προβλήματα της ομάδας, την οικονομική κρίση και την παρεπόμενη χαμηλή προσέλευση οι εντός έδρας αγώνες στο ΟΑΚΑ, αντί για έσοδο έχουν καταντήσει δαπάνη και μάλιστα υπερβολική! Αφετέρου, υπάρχουν όμως και λόγοι στρατηγικής σκοπιμότητας που δείχνουν προς την ίδια επιλογή: Υπήρξε ο κίνδυνος να υποστούμε ό,τι και η ΑΕΚ και η επιστροφή στη Λεωφόρο δίνει μια σιγουριά από ψυχολογική και συναισθηματική άποψη γιατί υπήρξαν και φωνές που αμφισβήτησαν το νόμιμο δικαίωμα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, ένα δικαίωμα που πριν τη σχετική απόφαση του δήμου κατοχυρώθηκε από ψήφισμα της Βουλής και το οποίο είναι ισόβιο!»


Για τον αν πιστεύει ότι θα βοηθήσει η Λεωφόρος τον Παναθηναϊκό

«Η ιστορία δείχνει πόσο σημαντικό είναι το πλεονέκτημα που προσφέρει η Λεωφόρος στον Παναθηναϊκό, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ακόμα και μόνο την πρόσφατη ιστορία της προηγούμενης δεκαετίας να δει κανείς αρκεί: Οι επιτυχίες, εγχώριες και διεθνείς που έχουν συνδεθεί με αυτή την έδρα είναι χαρακτηριστικές. Σ’ αυτό το γήπεδο, μετά από μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, εγκαινιάστηκε και ο περίφημος ομαδικός πανηγυρισμός των παικτών. Στο ΟΑΚΑ δεν θα μπορούσε να “γεννηθεί” κάτι τέτοιο».


Για το αν η επιρροή της έδρας είναι κάτι που ισχύει ή της αποδίδονται υπερβολικές ιδιότητες

«Η έδρα αυτή δεν βοηθάει απλά, αλλά αποτελεί και ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ για τον Παναθηναϊκό και αντίστοιχο χάντικαπ για τον αντίπαλό του. Πρόκειται για έδρα με την κυριολεκτική σημασία του όρου. Ο αντίπαλος θα νιώθει την καυτή ανάσα του κόσμου στο σβέρκο του».


Για τις προσωπικές του εμπειρίες από τη Λεωφόρο

«Αναμφίβολα το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα στην πορεία προς το Γουέμπλεϊ . Το 4-1 του πρώτου αγώνα δεν υπήρχε περίπτωση να ανατραπεί χωρίς τη δύναμη αυτής της έδρας. Δεν θα ξεχάσω τον φόβο και την αμηχανία των αντιπάλων που έμοιαζαν πελιδνοί πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Μέχρι να καταλάβουν τι γινόταν είχε γίνει ήδη το 1-0 και τα πράγματα είχαν πάρει ήδη το δρόμο τους. Και επρόκειτο για μια μεγάλη ομάδα. Δεν κερδίζει βέβαια η έδρα ούτε ο κόσμος από μόνος του, αλλά η συμβολή τους είναι σημαντική. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι βασικοί ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού έχουν λυμένο το πρόβλημα της έδρας».


Για το τι σημαίνει η Λεωφόρος για τον Παναθηναϊκό

«Οι έννοιες Παναθηναϊκός και Λεωφόρος είναι ταυτισμένες ιστορικά. Ο χαρακτήρας της έδρας ωστόσο τονίζεται από το γεγονός ότι τόσο κατά το παρελθόν όσο και πιο πρόσφατα όπως στην πορεία προς το Euro 2004 και η Εθνική επέλεξε τη Λεωφόρο ως έδρα για πολύ σημαντικά και κρίσιμα ματς».


Για το αν η περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου αποτελεί κάποιου είδους ζήτημα

«Η χωρητικότητα πάντα ήταν πρόβλημα. Ακόμα κι όταν στο γήπεδο, χωρίς καθίσματα, κόβονταν 25.000 και 26.000 εισιτήρια, πάλι δεν ήταν αρκετά. Γι’ αυτό το λόγο και ανέκαθεν υπήρχαν και σχέδια επέκτασης όπως εκείνο που προέβλεπε δύο διαζώματα. Το υπαρκτό αυτό ζήτημα ωστόσο, δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για μια πολύ θερμή έδρα ιστορικά ταυτισμένη με τον Παναθηναϊκό»

«Αφοσιωμένος στην ομάδα μου»

09/03/2013
 Αφοσιωμένος στον Ατρόμητο και στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Περιστερίου, δηλώνει ο Παναγιώτης Μπάλλας.

«Αφοσιωμένος στην ομάδα μου»
Μπορεί ο Παναθηναϊκός, να φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παναγιώτη Μπάλλα, όμως αρχικά ο Ατρόμητος και στη συνέχεια ο νεαρός μέσος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων» δήλωσε προσηλωμένος στα καθήκοντά του με τον Ατρόμητο και φυσικά έτοιμος να πανηγυρίσει επιτυχίες με το αστέρι στο στήθος.

Η δήλωση του παίκτη: «Ο Ατρόμητος αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου.

Νιώθω ευχαριστημένος που ανήκω σε αυτή την ποδοσφαιρική «οικογένεια» στην οποία κάθε νέος ποδοσφαιριστής στην ηλικία μου θα ήθελε να είναι.

Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου και στόχος μου είναι να καθιερωθώ και να τη βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να γευθεί μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον».

«Γράψαμε ιστορία…»

09/03/2013
 Συγχαρητήρια σε όλους μοίρασε ο Σάκης Τσιώλης μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, χάρη στο τέρμα του Ράγιος στις καθυστερήσεις.

«Γράψαμε ιστορία…»
Απόλυτα ικανοποιημένος από το τρίποντο και φυσικά την ευρωπαϊκό έξοδο την οποία εξασφάλισε μετά τη νίκη, εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στις πολλές αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει αλλά και στο παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας. Εκεί, εξάλλου, οι Αρκάδες έχουν ήδη πάρει το προβάδισμα για πρόκριση.

Η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη:

«Γράψαμε ιστορία. Από αύριο η σημαία της ΟΥΕΦΑ μπορεί να κυματίζει! Συγχαρητήρια σε όλους για την Ευρωπαϊκή έξοδο, τη δεύτερη συνεχόμενη!

Ήμασταν νωθροί, ο Πανθρακικός θα μπορούσε να σκοράρει. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Στο δεύτερο ημίχρονο χτυπήσαμε πιο πολύ το παιχνίδι, έστω και αν δεν κάναμε πολλές φάσεις λόγω πολυπρόσωπης άμυνας του Πανθρακικού. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είναι πολύ καλά δουλεμένη.

Θέλουμε πολύ να περάσουμε στους 4 του κυπέλλου την Πέμπτη. Θα ξεκουράσουμε και πάλι παίκτες, για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Η ομάδα μας είναι πεντακάθαρη και γι' αυτό θέλουμε τη νίκη απέναντι σε όλους. Κρατάμε αυτή τη μεγάλη νίκη και δουλεύουμε για το επόμενο ματς.

Έλειπαν παίκτες βαρόμετρα. Όταν αλλάζεις το 40% η 50%, η ομάδα χάνει τη συνοχή της. Ο Ράγιος μπήκε, ο Άλβαρεζ ήρθε στα χαφ και καταφέραμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Κάθε προπονητής έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Ο Κοντοές μπορεί να παίξει ως ακραίο χαφ και θα πρέπει να τον συνηθίσετε. Όλα έχουν σχέση με το τι επιλογές έχει ο προπονητής».

«Ας ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα»

09/03/2013
 Μπορεί ο Πανθρακικός να έφυγε με την ήττα από την Τρίπολη, όμως ο Παύλος Δερμιτζάκης μόνο καλά λόγια είχε να πει τόσο για τους παίκτες του, όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ας ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα»
Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τους παίκτες του αλλά και για τον Αστέρα, ο Παύλος Δερμιτζάκης. Μπορεί η ομάδα του να έφυγε με ήττα από την Τρίπολη, όμως η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο μαρτυρούσε την καλή δουλειά που γίνεται. Παράλληλα αναφέρθηκε στις δύο αναγκαστικές αλλαγές που έκανε στο δεύτερο μέρος, αλλά και το γκολ που ήρθε στο φινάλε.

Η συνέντευξη Τύπου του Δερμιτζάκη:

«Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ο Αστέρας διαθέτει ποιότητα και ποσότητα καλών παικτών. Δίκαια βρίσκεται ψηλά. Όμως και εμείς διαθέτουμε δυνατότητες και θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουμε ανάσα στη βαθμολογία. Κάθε ομάδα είχε ένα ημίχρονο. Εμείς στο πρώτο εκμεταλλευόμασταν το χώρο, βγάζαμε υπεραριθμία και βγάλαμε πολλές ευκαιρίες. Ούτε εγώ ξέρω πόσες! Δε βάλαμε γκολ για να το διαχειριστούμε αλλιώς το παιχνίδι.

Ο Αστέρας έχει αλλάξει σελίδα. Πέρασα από δω και ξέρω τον αγώνα που κάνουν οι ιδιοκτήτες για να φέρουν μια επαρχιακή ομάδα ψηλά στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη συνταγή πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες.

Έχουμε 3 ματς στην έδρα μας και αρχής γενομένης από την Ξάνθη θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Δε μας αξίζει αυτή η θέση βάσει της ποιότητας που διαθέτουμε.

Είχαμε 2 αναγκαστικές αλλαγές στο β ημίχρονο. Πιεστήκαμε, ο Αστέρας βελτιώθηκε κι εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Το καταφέραμε για 92 λεπτά, όμως το σφύριγμα της λήξης δείχνει ποιος θα κερδίσει. Και όταν αυτό συνέβη, νικητής ήταν ο Αστέρας. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα της Αρκαδίας».

Κωνσταντίνου: «Ας κοιτάξει πώς θα σωθεί…»

09/03/2013
 Στις διαμαρτυρίες της Κέρκυρας για την φάση του πέναλτι απάντησε ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ άφησε… αιχμές για το πώς σώθηκαν πέρυσι οι Φαίακες.

Κωνσταντίνου: «Ας κοιτάξει πώς θα σωθεί…»
Άμεση αντίδραση του Παναθηναϊκού, στις «φωνές» της Κέρκυρας για το πέναλτι που δόθηκε στο τριφύλλι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Φιγκερόα για το τελικό 1-0 και το τρίτο σερί τρίποντο.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου άφησε υπόνοιες για τον τρόπο που παρέμειναν στην κατηγορία την περασμένη σεζόν οι Φαίακες, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως… «αυτοί που την ευνοούσαν, τώρα την έχουν παρατήσει».

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Όσον αφορά την Κέρκυρα που διαμαρτύρεται να κοιτάξει τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα, ποιοι την ευνοούσαν και την στήριζαν τόσο καιρό, όμως τώρα την έχουν παρατήσει... Ας κοιτάξει πως θα σωθεί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας θα έπρεπε κανονικά να μην διαμαρτύρεται, καθώς θα έπρεπε να δεχτεί κίτρινη από το πρώτο λεπτό για καθυστερήσεις»

Φάμπρι: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

09/03/2013
 Δυσαρεστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και την απόδοση ορισμένων παικτών (χωρίς να κατονομάσει) ήταν ο Φάμπρι μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα. «Δεν πάμε πουθενά έτσι», τόνισε ο Ισπανός.

Φάμπρι: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έψαξε για δικαιολογίες σχετικά με τη μέτρια εμφάνιση του «τριφυλλιού», ξεκαθάρισε πως κρατάει μόνο τη νίκη και χαρακτήρισε το παιχνίδι των «πρασίνων» ανυπόφορο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάμπρι στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 επί της Κέρκυρας:

Τι κρατάτε από αυτό το παιχνίδι, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είχε κακή απόδοση;


«Το καλύτερο για μας από το ματς ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν ανυπόφορο το παιχνίδι μας. Είμαι ειλικρινής. Ορισμένοι δεν μπορούν να έρχονται να παίζουν όπως έπαιξαν. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος γιατί ο Παναθηναϊκός παίζει πάρα πολλά αυτό το διάστημα. Με όλο το σεβασμό ο αντίπαλός μας δεν είναι η άλλη ομάδα αλλά εμείς οι ίδιοι γιατί δεν έχουμε τη σωστή συμπεριφορά και δεν παίζουμε με σωστό ρυθμό σε αυτούς τους αγώνες. Το επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία. Ο Παναθηναϊκός έχασε 15 ή 18 βαθμούς με αντιπάλους ομάδες τέτοιας δυναμικότητας. Μας έλειπαν και σημαντικοί παίκτες αλλά το ένα δεν εξαρτάται από το άλλο».

Θεωρείτε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές σας ήταν αδιάφοροι;

«Δεν μπορώ να το πω αυτό. Ο καθένας ας κάνει τα δικά του σχόλια. Θεωρώ ότι ο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, να μιλήσει με τη συνείδησή του με βάση την προπόνηση όλης της εβδομάδας».

Κρίνοντας από το πως πήγε το παιχνίδι, τι βαθμό θα βάζατε στον εαυτό σας; Θα αλλάζατε κάτι στις επιλογές που κάνατε;

«Εγώ αξιολογούμαι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στην προπόνηση. Βάζω πάντα στον εαυτό μου το 4,5. Ποτέ δεν περνάω το 4 ή 4,5. Δεν περνάω τη βάση. Εσείς τι αλλαγές θα κάνατε; Ενδεχομένως εάν ο αγώνας ξεκινούσε τώρα, δεδομένου ότι δεν έχω τη γνώση που έχετε εσείς και βέβαια είναι εύκολο να μιλάμε μετά από έναν αγώνα, ίσως να έκανα κάτι άλλο.

Βασίζομαι να επιλέγω με βάση τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Δεν θέλω να είμαι εκλέκτορας. Εκλέκτορας είναι αυτός που δεν κάνει άλλη δουλειά αλλά μόνο επιλέγει ποιοι θα παίξουν. Εγώ είμαι προπονητής ποδοσφαίρου. Καλός ή κακός αλλά προπονητής. Ίσως να έκανα πάλι τα ίδια και ενδεχομένως κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Μπορείτε να μας δώσετε μία εξήγηση για τη διαφορά που έχει ο Παναθηναϊκός στην απόδοση του;

«Υπάρχουν δύο τακτικής φύσεως εξηγήσεις στο θέμα. Στην τακτική πλευρά οι μικρότερες ομάδες ελέγχουν καλύτερα τους χώρους και είναι πιο δύσκολο να τους προσβάλεις ενώ οι μεγαλύτερες ομάδες παίζουν περισσότερο μαν του μαν και χωρίς να εμβαθύνω εκεί μπορείς να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Υπάρχει και η ψυχολογική διάσταση.

Κατά των μεγάλων ομάδων είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και της εβδομάδας είναι διαφορετική η νοοτροπία των παικτών μου. Όταν έρχεται μια μικρή ομάδα νομίζουμε ότι θα την κερδίσουμε με τη φανέλα. Και αυτό δεν είναι σωστό. Η συμπεριφορά δεν μπορεί να αλλάζει ανάλογα τον αντίπαλο. Γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν αυτοκριτική. Με αυτή τη νοοτροπία και την ψυχολογία δεν πάμε πουθενά».

Εσείς στη διάρκεια της εβδομάδας, διακρίνατε κάποια χαλαρότητα στις προπονήσεις. Γιατί αυτό μας αφήνετε να καταλάβουμε.

«Μην σκάβετε παραπάνω τις απαντήσεις μου. Αυτή την εβδομάδα η προπόνηση της ομάδας ήταν αποθεωτική. Με άριστα το 10 πήραν 12.Οπότε…»

Ο Σπυρόπουλος έκανε ντεμπούτο σήμερα. Μείνατε ικανοποιημένος από την απόδοση του;

«Ο Σπυρόπουλος πήγε καλά. Σε αυτό τον αγώνα μας έλειπε ο Τοτσέ, ο Μαρίνος, ο Βιτόλο και επιπλέον μας δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Σεϊταρίδη με στομαχικές διαταραχές. Πριν βγει στον αγώνα δεν αισθάνθηκε καλά».

Έχετε καταλήξει σε κάποιον τρόπο για να αντιμετωπίσετε τη διαφορά νοοτροπίας που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές σας από παιχνίδι σε παιχνίδι;

«Θα μπορούσα να σας πω τι ωραία, κερδίσαμε τρίτη φορά και όλα καλά. Εγώ, όμως, είμαι ειλικρινής και θέλω να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Από την αρχή της εβδομάδας έλεγα ότι ο χειρότερος αντίπαλος αυτή την εβδομάδας για μας ήταν ο ίδιος του ο εαυτός. Σε ψυχολογικό επίπεδο η δουλειά μου είναι να προσπαθώ να βάλω την ομάδα στο δρόμο της και να κατανοήσει η ομάδα τι συμβαίνει γιατί οι αγώνες δεν επαναλαμβάνονται.

Το μέλλον το καθορίζεις με τα αποτελέσματα του παρόντος. Αυτό συμβαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις τον αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος της ζωής σου. Μπορώ να προειδοποιώ αλλά δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Ούτε έχω λέιζερ για να κατευθύνω απέξω. Το λέω ψάχνοντας το καλό της ομάδας. Εάν εδώ κάνω κριτική είναι στην προσπάθεια να βρω το καλό».

Παπακώστας: «Δεν έχω άποψη για το πέναλτι»

09/03/2013
 Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Κέρκυρας δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας. Για τη φάση που έκρινε το ματς τόνισε πως δεν έχει προσωπική άποψη, όμως οι παίκτες του υποστηρίζουν ότι προηγήθηκε φάουλ.

Παπακώστας: «Δεν έχω άποψη για το πέναλτι»
Ο τεχνικός της Κέρκυρας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε πως αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις, θα μπορούσαν να φύγουν με κάτι καλύτερο από το ΟΑΚΑ αφού δεν απειλήθηκαν από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:


Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και την προσπάθεια της ομάδας του:


«Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι ικανοποιημένος από την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Καταφέραμε να μην απειληθούμε σχεδόν καθόλου με εξαίρεση μια- δύο περιπτώσεις, όπως αυτή του 36ου λεπτού και αν οι επιλογές μας στις αντεπιθέσεις ήταν καλύτερες θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Για την υπόδειξη του πέναλτι από τον Κουκουλάκη:


«Ο παίκτης μου που έκανε το πέναλτι διαμαρτύρεται ότι του έγινε φάουλ. Δεν έχω άποψη. Αν είναι, όμως, έτσι είναι κρίμα γιατί έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Έκλεισαν τους διαδρόμους, προσπάθησαν όπως και προσπαθούν πάρα πολύ μήπως γίνει κάτι στο τέλος της σεζόν. Ψηλά το κεφάλι. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

ΠΑΕ Κέρκυρα: «Πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ»

09/03/2013
 Για διαιτητικό σφάλμα του Κουκουλάκη που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Κέρκυρα αναφερόμενη στη φάση του πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

ΠΑΕ Κέρκυρα: «Πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ»
Παράλληλα στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως με τέτοιες εμφανίσεις ο στόχος της παραμονής μπορεί να επιτυχθεί.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ εκφράζει τη λύπη της, που, στο μεγάλο αγώνα που κάνει η ομάδα μας, για την παραμονή στη Super League, βρίσκεται εκ νέου να πληρώνει, ένα διαιτητικό σφάλμα, όπως αυτό του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σφάλμα, που μετέτρεψε ένα πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ σε πέναλτι, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα. Κι ενώ, σε ανάλογη περίπτωση, στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, μετετράπη, αντιθέτως, σε επιθετικό φάουλ. Με την εμφάνισή τους, οι παίκτες του ΑΟ Κέρκυρα έδειξαν ότι ο στόχος μπορεί και παραμένει υλοποιήσιμος».

Σαλπιγγίδης: «Νιώθω την αδικία στο πετσί μου»

09/03/2013
 Άδικη χαρακτήρισε την αποβολή του στο ματς με τον Πλατανιά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε πως έκανε απλά μια κίνηση απαξίωσης, αλλά δεν μούντζωσε τον βοηθό διαιτητή.

Σαλπιγγίδης: «Νιώθω την αδικία στο πετσί μου»
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα επερχόμενα ντέρμπι τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει αυτό που πρέπει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη παρόλο που μείναμε με δέκα αρχικά και στη συνέχεια με εννέα παίκτες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Για την δική μου φάση θέλω να πω πως νιώθω την αδικία στο πετσί μου. Πήγα και στα αποδυτήρια των διαιτητών και μου είπαν πως αν και έχω μία λαμπρή καριέρα με ήθος, σήμερα δεν το επιβεβαίωσα. Λένε πως μούντζωσα. Η αλήθεια είναι πως έκανα μία κίνηση απαξίωσης, όχι όμως μούντζα. Για να ρίξεις μούντζα πρέπει να έχεις τεντωμένα τα δάχτυλά σου προς μία κατεύθυνση. Εγώ τα είχα μαζεμένα και με τον καρπό μου να κοιτάει προς τα κάτω! Είμαι πολύ λυπημένος για αυτό που έγινε».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν τόνισε: «Η ομάδα, μετά και από αυτή τη νίκη, πάει με την καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν και ελπίζω πως θα τα καταφέρει και θα πάρει αυτό που θέλει και πρέπει».

Λαδάκης: «Αναγνωρίστηκε η προσπάθειά μου»

09/03/2013  
Σημαντικό απόγευμα για τον Αντώνη Λαδάκη του Πανθρακικού, στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αφού για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, επέστρεψε σαν αντίπαλος και χειροκροτήθηκε από τους γηπεδούχους.

Λαδάκης: «Αναγνωρίστηκε η προσπάθειά μου»
Ο Αντώνης Λαδάκης, αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Αστέρα Τρίπολης σαν αντίπαλος, μετά από πέντε χρόνια και ο κόσμος των Αρκάδων του επεφύλαξε θερμή υποδοχή. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος είχε μεγάλη προσφορά στην ομάδα της Αρκαδίας και αυτό εκτιμήθηκε από όσους ήταν κοντά της, από οποιοδήποτε πόστο.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έκανα όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα του Αστέρα. Είναι πολύ θετικό δείγμα να σε χειροκροτεί ο κόσμος και απ' τη μεριά μου πιστεύω ότι ο κόσμος της Τρίπολης με είχε πάντα μέσα στην καρδιά του όπως κι εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέσος του Πανθρακικού.

Ο έμπειρος άσος είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι πιο δίκαιη θα ήταν η ισοπαλία γιατί κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ρίσκαρε και τελικά πέτυχε το γκολ στο 93' και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Δεν νομίζω ότι επηρέασαν οι απουσίες γιατί και τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο αλλά θεωρώ ότι για ακόμα μία φορά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δεν μπορέσουμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία».

Ενώ τέλος, ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια και βάσει την εικόνα που έχουμε πιστεύω ότι θα σωθούμε. Αυτό, όμως, δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να σωθούμε. Η Ξάνθη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι ένα οριακό παιχνίδι και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Δώνης: «Κύπελλο και πρωτιά στα πλέι οφ»

09/03/2013
 Την κατάκτηση του Κυπέλλου και της πρώτης θέσης των πλέι οφ έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης μιλώντας μετά το 2-1 επί του Πλατανιά.

Δώνης: «Κύπελλο και πρωτιά στα πλέι οφ»
Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στις δύο αποβολές ποδοσφαιριστών του, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια.

Αναλυτικά:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ:
«Σε αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια υπήρχαν παίκτες κουρασμένοι και κάναμε αλλαγές για να είμαστε φρέσκοι. Σήμερα χρησιμοποιήσαμε μια επιθετική ενδεκάδα με Καμαρά, Ολίσε, Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη. Θέλαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, αλλά ο Πλατανιάς πίεζε ψηλά και δεν μας άφησε να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Κάναμε λάθη και δεν κοιτάξαμε να παίξουμε με την μπάλα στην πλάτη της άμυνας. Πήγαμε μετά στο 4-4-1-1 και μετά στο 4-4-1 για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα. Στο αμυντικό κομμάτι είχαμε καλές τοποθετήσεις και λειτουργήσαμε πολύ καλά».

Για την αντίδρασή του στις αποβολές:
«Δεν ήμουν έξω φρενών. Υπάρχει ένταση στο παιχνίδι και αυτή μεγαλώνει κατά την διάρκειά του. Την πρώτη κόκκινη δεν την είδα. Σχετικά με την δεύτερη είχα πει στον Σαλπιγγίδη πριν να μην μιλάει στον διαιτητή και στους βοηθούς. Δεν ξέρω τι έγινε ούτε στη μία φάση ούτε στην άλλη, ξέρω όμως ποιο είναι το ήθος του Σαλπιγγίδη».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος:
«Το τελευταίο διάστημα είχαμε αρκετά παιχνίδια και νομίζω πως η ομάδα λειτουργεί καλά. Έχουμε κατοχή και δημιουργικότητα. Τώρα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός με συνέπεια να ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε για να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το κύπελλο και στα πλέι οφ να πάρουμε την πρώτη θέση για να βγούμε στα προκριματικά του Champions League».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα:
«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να πεις αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αυτό είναι μια γενική τοποθέτηση. Όπως πήγε το ματς και όπως κρατήσαμε το αποτέλεσμα με 10 και 9 παίκτες, θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια. Ο Πλατανιάς έχει ποιότητα και καλό προπονητή και δεν πιστεύω πως θα κινδυνεύσει».

Για την κριτική που ασκείται:
«Στην Ελλάδα ακούμε τους λίγους που γκρινιάζουν. Στον πρώτο γύρο η ομάδα είχε 31 πόντους που είναι ρεκόρ. Δεν είναι σημαντικό για εμάς τόσο πολύ η εικόνα στη βαθμολογία, αλλά πώς θα χτιστεί ο ΠΑΟΚ και πώς στην επόμενη χρονιά θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Νομίζω πως αυτή η κριτική εβδομάδα με εβδομάδα κάνει κακό γιατί η ομάδα δεν χτίζεται με αυτόν τον τρόπο».

Ανέλαβε την ευθύνη ο Αναστασιάδης

09/03/2013
 Απογοητευμένος από την ήττα στο ματς με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου και την ευθύνη.

Ανέλαβε την ευθύνη ο Αναστασιάδης
Ο Πλατανιάς όπως και απέναντι στην Κέρκυρα, δεν κατάφερε να πάρει βαθμό από το ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι για το οποίο την ευθύνη την έχω εγώ. Δυστυχώς κι οι επιλογές κι ο τρόπος που λειτουργήσαμε, δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Άσχετα αν δεχτήκαμε δύο γκολ `δώρα', θα μπορούσαμε να παίξουμε εντελώς διαφορετικά. Δυστυχώς για άλλη μια αγωνιστική, όπως και στην Κέρκυρα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Όμως, όταν χάνει η ομάδα, την ευθύνη την έχει ο προπονητής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και να έχει καλή συνέχεια», ήταν αρχικά τα λόγια του προπονητή των Κρητικών.

Όσο για τους λόγους της ήττας αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε: «Δεν είναι μόνο η αγωνιστική εικόνα στο γήπεδο, αλλά κι η προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Κι εκεί δυστυχώς δεν ήταν όλα καλά. Υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογίες, αρρώστιες παικτών, όμως εδώ είμαστε για να βρίσκουμε λύσεις. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι, δεν το έχω κάνει ποτέ. Είμαι στενοχωρημένος και για τα δύο παιχνίδια που πέρασαν, μια και θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς και δεν πήραμε τίποτα. Δεν τη φοβάμαι την ομάδα, είμαστε καλύτεροι από πολλούς. Αυτό, όμως, δε λέει τίποτα, στη βαθμολογία έχουμε πρόβλημα. Και δεν ξέρω αν τα παιδιά αυτά έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Να τους βοηθήσει η Παναγιά κι εμάς γιατί όταν είσαι με την ψυχή στο στόμα κάνεις εύκολα το λάθος, βαραίνουν τα πόδια σου και γίνονται κι άλλα πράγματα. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα».

«Περήφανος που είμαι στον Πανιώνιο»

09/03/2013
 Τη στήριξη του κόσμου στο ματς με τον Ατρόμητο ζήτησε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Τόσκας, ο οποίος πρόσθεσε πως είναι υπερήφανος που αγωνίζεται στην ομάδα του Πανιωνίου.

«Περήφανος που είμαι στον Πανιώνιο»
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νέας Σμύρνης πρόσθεσε πως ο Πανιώνιος θα πρέπει να παίξει το δικό του παιχνίδι και να πάρει τη νίκη που θα τον βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη θέση του αμυντικού χαφ που αγωνίστηκε: «Είναι μια θέση που γνωρίζω γιατί έπαιζα και στις προηγούμενες ομάδες κάποια παιχνίδια εκεί. Είναι μια θέση που μου αρέσει και όποτε χρειάζεται θα βοηθάω την ομάδα και εκεί».

Για τα συναισθήματά του που αγωνίζεται με τον Πανιώνιο: «Σίγουρα είμαι υπερήφανος που είμαι στην ομάδα του Πανιωνίου, μια ιστορική ομάδα. Έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια από τον Ιανουάριο. Πιστεύω σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα μέχρι τώρα. Αν κερδίσουμε είμαστε κοντά στην παραμονή μας. Κοιτάμε όλη τη βδομάδα την τακτική μας, δουλεύουμε καλά και περιμένουμε τον αγώνα».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ατρόμητο: «Είναι σίγουρα μια πολύ ποιοτική ομάδα, με πολλούς καλούς αμυντικούς. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όχι τον Ατρόμητο για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος , να είναι κοντά μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη».

«Δεν είναι τυχαία η πορεία μας»

10/03/2013
 Στο γεγονός πως η μέχρι στιγμής πορεία του Αστέρα Τρίπολης στη φετινή Σούπερ Λίγκα δεν είναι τυχαία και συμπτωματική στάθηκε ο Λαουτάρο Φορμίκα, μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού.

«Δεν είναι τυχαία η πορεία μας»
Ο Αργεντινός αμυντικός τόνισε πως η ομάδα της Κομοτηνής αντιμετωπίζει όλους τους αντιπάλους στα ίσα και πως η ομάδα του προσπαθεί πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρει τη νίκη, ενώ έδωσε σύνθημα για το ματς Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον Πλατανιά.

Αναλυτικά: «Ο Πανθρακικός είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια και στο πρώτο μέρος έπαιξε πολύ καλά. Στο δεύτερο παίξαμε εμείς, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και, χάρη στην τύχη και τον Θεό, καταφέραμε να βάλουμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Δεν πιστεύω πολύ στην τύχη και ούτε μία ομάδα μπορεί να στηρίζεται σε αυτή. Δεν είναι θέμα τύχης και σύμπτωσης που βρισκόμαστε εδώ. Προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κατακτήσουμε κάτι και δεν κουραζόμαστε. Στο πρώτο μέρος μας είχαν πάρει πιο πολύ το κέντρο, αλλά στο δεύτερο με τις αλλαγές και τη μεγαλύτερη μαχητικότητα, τα καταφέραμε.

Νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά γι' αυτό, τώρα έχουμε και το ματς Κυπέλλου και πρέπει να κοιτάξουμε και αυτό. Είναι μία ευτυχής συγκυρία για την ομάδα η παρουσία μας στην Ευρώπη».

«Να μπούμε στη… μάχη και να πολεμήσουμε»

10/03/2013
 Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε ο τεχνικός του Πανιώνιου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, τον Ατρόμητο, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρηση που θα ρίξει και την αυλαία της 25ης αγωνιστικής.

«Να μπούμε στη… μάχη και να πολεμήσουμε»
Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στον Ατρόμητο ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στα κλειδιά του αγώνα που θα ρίξει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (11/3, 19:30), τονίζοντας πως θα πρέπει να αγωνιστούν με υπομονή και πειθαρχία για να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο:
«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει καταρρίψει ένα ρεκόρ στο οποίο παραμένει για τέταρτο παιχνίδι χωρίς να δεχθεί γκολ, από μόνο του αυτό δείχνει τον βαθμό δυσκολίας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε παιχνίδι πρωτοβουλίας, να έχουμε κατοχή μπάλας και να βρούμε τρόπους να διασπάσουμε την αμυντική γραμμή του Ατρόμητου».

Για τα πολλά γκολ που δέχεται η ομάδα του σε αντίθεση με τον Ατρόμητο:
«Εδώ και 20 μέρες δουλεύουμε πολύ στη δική μας ομάδα και σε ότι αφορά στον αντίπαλο πάμε σε μία συγκεκριμένη προσέγγιση. Διαφοροποιήσαμε κάποια πράγματα στον αγώνα με τον Πανθρακικό, όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το ίδιο θα κάνουμε και την Δευτέρα. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, ο Ατρόμητος ξέρει να αμύνεται πάρα πολύ καλά, είναι γρήγορος στις αντεπιθέσεις. Αν εμείς καταφέρουμε και υπομονή και πειθαρχία στο αγωνιστικό μας πλάνο είμαστε πολύ κοντά στο να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει:
«Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και με έντονους ρυθμούς στην κατοχή μπάλας, σε συνεργασίες μεταξύ υπο-ομάδων και σε προσωπικές πρωτοβουλίες σε παίκτες κλειδιά για την ομάδα μας. Όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα μπούμε εμείς στο παιχνίδι. Η ροή του αγώνα θα είναι αυτή που θα δείξει που θα γείρει η πλάστιγγα. Αν δείξουμε την εικόνα που είχαμε στα ματς με Πανθρακικό και ΠΑΟΚ, αν δείξουμε τη θέληση, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά αυτό που βγάλαμε ότι μπαίνουμε σε μία "μάχη" και εκεί μπαίνεις για να "πολεμήσεις", νομίζω ότι θα καταφέρουμε κάτι πολύ καλό».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ατρόμητο:
«Ο Ατρόμητος δεν είναι τυχαία σε αυτή τη θέση. Ο κύριος Αναστόπουλος είναι ένας έμπειρος προπονητής, καταξιωμένος. Θεωρώ ότι "κλειδί" στον αγώνα θα είναι οι λεπτομέρειες. Ο Ατρόμητος ξέρουμε ότι δουλεύει πολύ τις στατικές φάσεις, διαθέτει ποδοσφαιριστές με αρκετά καλό ύψος. Νομίζω, ότι ένα από τα "κλειδιά" θα είναι οι στατικές φάσεις. Επίσης, σημαντικό θα είναι οι μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Εκεί νομίζω θα κριθεί το παιχνίδι».

Χριστόπουλος: «Έχουμε πλεονέκτημα…»

10/03/2013
 Ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα κι όχι από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά την νίκη του ΠΑΣ κόντρα στην Ξάνθη.

Χριστόπουλος: «Έχουμε πλεονέκτημα…»
Μπορεί να απομένουν πέντε αγωνιστικές για το τέλος, ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ακόμη μια νίκη και σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο έχει αποκτήσει προβάδισμα για τα πλέι οφ, έχοντας τρία σερί ματς στους «Ζωσιμάδες».

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το τρίποντο στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη (1-0), ωστόσο είχε παράπονα από την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, αφού οι δυο ομάδες έβγαλαν ένταση. Εμείς δεν είχαμε καλό συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ήταν μία από τις κακές εμφανίσεις μας. Ακόμη κι έτσι καταφέραμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη που μας διατηρεί ψηλά. Κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, όμως το αποτέλεσμα είναι θετικό», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή την αναμέτρηση και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και βλέπετε πως πολλές ομάδες διεκδικούν τις θέσεις από 5-10. Θα έλεγα ότι η ομάδα μας έχει ένα πλεονέκτημα γιατί ακολουθούν τρία εντός έδρας παιχνίδια. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί».

Πάντος: «Σταματάω στο τέλος της σεζόν»

10/03/2013
 Από την ενεργό δράση θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ο Τάσος Πάντος, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη.

Πάντος: «Σταματάω στο τέλος της σεζόν»
Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θα κρεμάσει στο τέλος της σεζόν που διανύουμε ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Τάσος Πάντος, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Άγιαξ της Ηπείρου» με την Ξάνθη (1-0).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Τάσος Πάντος:

Για την απόφαση να σταματήσει από την ενεργό δράση:

«Σήμερα ένοιωσα μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση. Είναι από τις λίγες στιγμές που νιώθω τόσο συγκινημένος γιατί πήρα την απόφαση στο τέλος της σεζόν να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μου έχουν μείνει πολλά, είναι μεγάλη η φόρτιση».

Για το αν είναι δίκαιη η νίκη κόντρα στην Ξάνθη:

«Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, αλλά σίγουρα δώσαμε ότι μπορούσαμε, έχουμε αποφασίσει όλα τα παιδιά στα ματς που απομένουν να σεβαστούμε πάνω απ' όλα τους εαυτούς μας και την ομάδα στην οποία παίζουμε. Να κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα και όπου βγει. Σε κάθε παιχνίδι είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε τα δίνουμε όλα. Σήμερα κάναμε μία τεράστια προσπάθεια και πήραμε μία μεγάλη νίκη.

Στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν δεν έχει σημασία η εμφάνισή σου αλλά πόσους πόντους παίρνεις. Είναι οριακά παιχνίδια και το μόνο που θυμάται ο κόσμος είναι οι πόντοι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε κοντά στον στόχο των πλέι-οφ και να το παλέψουμε.

Για το επερχόμενο ματς με τον Άρη:

«Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι ντέρμπι με όποιον και αν παίζουμε. Όλοι έχουν το κίνητρό τους, πρέπει να δείχνουμε τη μαχητικότητά μας, να πιστεύουμε στη νίκη και να δίνουμε ότι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι».

Ουζουνίδης: «Κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι»

10/03/2013
 Απογοητευμένος από την ήττα της Ξάνθης 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση.

Ουζουνίδης: «Κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι»
Ένα μεγάλο κρίμα είχε να πει ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ήττα της Ξάνθης, καθώς όπως τόνισε η ομάδα του ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην αδυναμία των Ακριτών να πάρουν τη νίκη στην έδρα τους, αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να πάρουν τους βαθμούς που πρέπει για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

«Δεν ήταν μία αναμέτρηση για να πεις πολλά. Κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Το ελέγχαμε, είχαμε ευκαιρίες και δυστυχώς στην πρώτη αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε και τον αγώνα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τις κακές εντός έδρας εμφανίσεις της Ξάνθης, είπε: «Κάτι δεν μας θέλει εδώ μέσα. Στο προηγούμενο ματς δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε. Δεν μπορώ να πω πως δεν προσπαθήσαμε όμως. Είχαμε ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών».

Για το πέναλτι που ζήτησαν οι Ακρίτες στη φάση του Μάνταλου, σχολίασε: «Νομίζω πως υπήρχε παράβαση. Τώρα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται και να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Γεωργίου: «Δίκαιη η νίκη μας»

10/03/2013
 Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Ξάνθη με σκορ 1-0, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο στράικερ του «Άγιαξ της Ηπείρου», Φώτης Γεωργίου.

Γεωργίου: «Δίκαιη η νίκη μας»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Ξάνθης με σκορ 1-0 ο σκόρερ της αναμέτρησης, Φώτης Γεωργίου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Φώτης Γεωργίου:

Για το ματς απέναντι στην Ξάνθη:

«Από τη σημερινή εμφάνιση κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα. Η ομάδα τον τελευταίο καιρό έκανε κάποιες ήττες αλλά σήμερα πιστεύω ότι επανήλθε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλύτερο για μας, η Ξάνθη είχε την κατοχή μπάλας και δημιούργησε κάποιες μικροευκαιρίες. Στο β' εμείς ισορροπήσαμε και θα έλεγα ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για τα πλέι-οφ:

«Μπορεί ο κόσμος να ζητά κάτι παραπάνω από εμάς. Αν βγάλουμε αυτά που μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το επόμενο ματς με τον Άρη:

«Ο Άρης έχει ανάγκη αυτό το παιχνίδι, αλλά εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς».

«Σσσσσσσσσσσσσσσσς...!!!»

10/03/2013
 Κι όμως μην σας φαίνεται παράξενο! Ο τίτλος είναι ένα μέρος της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη για να εκφράσει τα παράπονά της για την διαιτησία.

«Σσσσσσσσσσσσσσσσς...!!!»
Αυτή την φορά δεν είχαμε επτά ανακοινώσεις, όπως στο προηγούμενο ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό.

Η ακριτική ΠΑΕ αρκέστηκε μόλις σε μία και λιτή για να εκφράσει την δυσαρέσκειά της για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στην ήττα της από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σσσσσσσσσσσσσσσσς...!!! Ούτε στα πέναλτι - μαρς θα διαμαρτύρεστε».

Πετράκης: «Σημαντικό αποτέλεσμα»

10/03/2013
 Ικανοποιημένος που ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο ματς απέναντι στη Βέροια (0-0), εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Σημαντικό αποτέλεσμα»
Σημαντικό χαρακτήρισε τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο ΟΦΗ στην έδρα της Βέροιας, στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετάκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον 53χρονο προπονητή για εκείνον και τους παίκτες του οι πέντε αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι «τελικοί».

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης:

Για το ματς με τη Βέροια:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι τόσο για εμάς όπως και για την Βέροια. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι. Η Βέροια είχε κάποιες ευκαιρίες όπως και εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο κινδυνεύσαμε μόνο από τα στημένα και είχαμε δύο πολύ κλασικές ευκαιρίες. Το χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα, ήταν σημαντικό για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ακολουθούν πέντε ακόμα τελικοί για εμάς και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα πράγματα είναι ρευστά και από εβδομάδα σε εβδομάδα μπορούν να μεταβληθούν. Στο τέλος θα γίνει ταμείο. Χάσαμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, αυτά με τον Ολυμπιακό και τον Πλατανιά και βρεθήκαμε πίσω. Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα με ποιότητα, πήραμε τον βαθμό και θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδια και να έχουμε κερδίσει».

Παπαδόπουλος: «Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα»

10/03/2013
 Ο Σούλης Παπαδόπουλος ...προειδοποίησε ότι η νίκη επί του Λεβαδειακού πρέπει να έχει συνέχεια για να παραμείνει ο Άρης στην κατηγορία.

Παπαδόπουλος: «Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα»
Με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Λεβαδειακό και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή.

«Μέχρι χθες άκουγα ότι η ομάδα θα πέσει, τώρα βλέπω ενθουσιασμό. Ακούγεται άσχημο ο ΑΡΗΣ να παλεύει για αυτόν τον στόχο, αλλά πρέπει να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα», δήλωσε ο 46χρονος τεχνικός των "κίτρινων".

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:


«Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόταν πολύ ο ΑΡΗΣ. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι δεν καταφέραμε τίποτα. Ακόμη η ομάδα είναι στην προτελευταία θέση. Θα χρειαστεί δουλειά για να μείνουμε κατηγορία. Ξεκινήσαμε ιδανικά, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ξέραμε ότι θα ρισκάρει ο αντίπαλος γιατί έχει καλούς παίκτες. Θέλαμε να δώσουμε χώρο και στις αντεπιθέσεις, που είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, να απειλήσουμε. Ο Αγκάνθο έκανε πολύ καλό παιχνίδι που τραβιόταν πίσω και έτσι ανοίξαμε χώρους. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Μέχρι χθες άκουγα ότι η ομάδα θα πέσει, τώρα βλέπω ενθουσιασμό. Ακούγεται άσχημο ο ΑΡΗΣ να παλεύει για αυτόν τον στόχο, αλλά πρέπει να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Ποια ήταν η εικόνα των παικτών όταν αναλάβατε;
«Καταλαβαίνω τα παιδιά, γιατί φέτος έχουν αλλάξει τόσους προπονητές. Για εμένα παίζει ρόλο σίγουρα η ψυχολογία, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει ο αγωνιστικός προσανατολισμός. Αν μπαίναμε να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο, όπως ακούγονται, δε θα καταφέρναμε τίποτα. Αν είσαι καλός παίκτης, πρέπει να καταλάβεις τι θέλουν από εσένα είτε είναι μια μέρα, είτε ένας χρόνος. Αυτά τα παιδιά είναι στον ΑΡΗ, οπότε είναι καλοί παίκτες. Δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει κανείς. Αυτή η νίκη θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και χρειάζεται δουλειά. Θα πρέπει να δείξουμε πολύ καλό πρόσωπο και στη συνέχεια».

Ποια είναι τα συναισθήματα σας έπειτα από την πρώτη παρουσία σας στο «Κλεάνθης Βικελίδης»;
«Μετά από νίκη είναι λογικό να είμαι χαρούμενος. Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα. Ο κόσμος σπρώχνει αυτή την ομάδα. Ελπίζω να κάτσω πολύ καιρό για να το απολαύσω περισσότερο. Όπως είπα και στη διοίκηση, θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε. Δεν είχα άγχος. Τα ίδια ακριβώς θα σας έλεγα αν η ομάδα δεν κέρδιζε».

Θα καταφέρετε να βελτιώσετε την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας;
«Νομίζω ότι σήμερα ήμασταν καλύτεροι σ’ αυτόν τον τομέα. Αν μου λέγατε ότι θα κερδίζαμε 4-0 δε θα το πίστευα. Θέλω να έχω κοντά τις γραμμές. Αυτό που δε μου άρεσε είναι το γεγονός ότι κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Φανταστείτε το παιχνίδι να ήταν στο 0-0. Θέλαμε να βγάλουμε κάποια παιδιά που έχουν κάρτες, αλλά δεν μπορούσαμε. Στο τέλος άλλαξαν και οι τρεις παίκτες της άμυνας. Σε άλλο παιχνίδι μπορείς να το πληρώσεις αυτό. Αν σας πω ότι μπορώ να βελτιώσω τη φυσική κατάσταση της ομάδας, θα σας πω ψέματα. Μόνο τον αγωνιστικό προσανατολισμό μπορώ να αλλάξω».

Πως περιμένετε τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν δείξει ότι είναι καλή ομάδα;
«Και ο Λεβαδειακός είναι μια εξαιρετική ομάδα, που αν κέρδιζε σήμερα θα πήγαινε για πλέι οφ. Αυτό που κάναμε σήμερα, να κάνουμε και εκεί. Πρέπει να πάρουμε και εκτός έδρας βαθμούς. Να είμαστε σοβαροί και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Δε θέλω να υπάρχει ενθουσιασμός επειδή σήμερα κερδίσαμε 4-0. Αν δεν κερδίζαμε, τότε οι πιθανότητες παραμονής θα ήταν ελάχιστες. Από σήμερα όμως έχουμε κάποιες περισσότερες ελπίδες».

Στους πόσους βαθμούς θα κριθεί η σωτηρία;
«Πιστεύω ότι μπορεί να πάει και πάνω από τους 33. Αν ο ΟΦΗ πάρει τα δύο παιχνίδια στην έδρα του, τότε πάει 33, κάτι που δε μας βολεύει. Εμείς να κερδίσουμε στα Γιάννινα και βλέπουμε».

Είναι προσωπικό σας στοίχημα ο ΑΡΗΣ;
«Από 32 χρονών δουλεύω συνέχεια. Θα μπορούσα με τις επιτυχίες που είχα να μην πήγαινα να δουλέψω στη Β’ Εθνική, αλλά εγώ θέλω να δουλεύω γιατί μόνο έτσι γίνεται κάποιος καλύτερος».

Τιμ μάνατζερ του Άρη ο Πολατιάν

10/03/2013
 Εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, με τον Λάζαρο Πολατιάν να αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ και τον Βασίλη Δημητριάδη το πόστο του γενικού αρχηγού.

Τιμ μάνατζερ του Άρη ο Πολατιάν
Στον Άρη προσπαθούν την ύστατη στιγμή να σώσουν την παρτίδα και «θωρακίζουν» όπως μπορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η αλλαγή προπονητή (έφυγε ο Μιχαλήτσος, ήρθε ο Παπαδόπουλος) όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι η μόνη.

Εκτός του ερχομού του Βασίλη Δημητριάδη για να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού, θα γίνει μια ακόμα κίνηση όπως έγινε γνωστό μετά τη νίκη (4-0) στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Αυτή αφορά τον Λάζαρο Πολατιάν, με τον παλαίμαχο διαιτητή να αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ.

Νίκη για να ξεμπερδεύει

10/03/2013
 Το «τρίποντο» απέναντι στον Ατρόμητο θέλει να πάρει ο Πανιώνιος, προκειμένου να ξεμπερδέψει μία και καλή με την υπόθεση της παραμονής.

Νίκη για να ξεμπερδεύει
Τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο θέλει ο Πανιώνιος, ώστε να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις και να «σκαρφαλώσει» όσο περισσότερο ακόμη γίνεται στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, για το εντός έδρας ματς με τους Περιστεριώτες ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Κώστας Παναγόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ανδράλα και Ρόκα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χάσουν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Παναγόπουλου:

Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Τόσκας, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Γανωτής, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Παράσχος: «Κάνουμε παιδαριώδη λάθη»

10/03/2013
 Πλήρης απογοήτευση για τον Γιώργο Παράσχο μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Παράσχος: «Κάνουμε παιδαριώδη λάθη»
Η ήττα από τον Λεβαδειακό δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Παράσχο, τόσο για την σημασία της ήττας στο βαθμολογικό κομμάτι, όσο και για την ψυχολογία μετά την έκταση του σκορ.

Αναλυτικά τόνισε: «Γνωρίσαμε μια βαριά ήττα. Προσπαθούμε να καταστρέψουμε την καλή εικόνα του πρώτου γύρου. Κάνουμε παιδαριώδη λάθη που πληρώνουμε και όταν τα κάνεις στην αρχές των ημιχρόνων δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα.

Ο Αρης κέρδισε δίκαια. Όσον αφορά την ομάδα μου, πρέπει να προσέξουμε για να μην μπούμε σε περιπέτειες. Τα τραγικά λάθη που κάνουμε δεν είναι λόγω της κόπωσης. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Πρέπει να δούμε τι φταίει».

Για τον Αρη τέλος είπε: «Αυτή η θέση τον αδικεί. Αν είναι πλήρης και παρουσιαστεί όπως σήμερα, δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα».

«Καλοί αλλά άτυχοι»

10/03/2013
 Στην ατυχία της ΑΕΚ, στάθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε.

«Καλοί αλλά άτυχοι»
Στις ευκαιρίες των Κορδέρο και Φούντα στάθηκε μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο έμπειρος γκολκίπερ έστρεψε πλέον, το ενδιαφέρον στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν για την «Ένωση».

«Αν δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που έχεις είναι λογικό να χάσεις. Ήμασταν και άτυχοι στο γκολ. Η εικόνα μας ήταν καλή και από θέμα κυκλοφορίας της μπάλας. Δεν τα εκμεταλλευτήκαμε καθόλου όμως.

Του Κορδέρο είναι τρανταχτή ευκαιρία και του Φούντα, σταθήκαμε καλά. Φτάσαμε στην περιοχή του Ολυμπιακού με καλές προϋποθέσεις. Κρατάμε μόνο τα θετικά.

Το ξέραμε από την αρχή πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Μέχρι να τα καταφέρουμε και μαθηματικά, θα πρέπει να πάμε και στα υπόλοιπα 100% προσηλωμένοι».

«Χρειαζόμαστε άλλες δύο νίκες»

10/03/2013
 Άλλες δύο νίκες θα χρειαστεί η Βέροια για να παραμείνει στην κατηγορία εκτιμά ο προπονητής της Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

«Χρειαζόμαστε άλλες δύο νίκες»
Μιλώντας μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ, ο κ. Καλαϊτζίδης τόνισε πως η ομάδα έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα το κακό τερέν, ενώ δεν είχε πολλά να πει για το ματς με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά»:

«Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτιμήσαμε ότι στα παιχνίδια με Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ, έπρεπε να πάρουμε 5-6 βαθμούς. Ευτυχήσαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, να πάρουμε έξι βαθμούς και σήμερα είχαμε την χρυσή ευκαιρία να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε τον στόχο μας. Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε άλλες δυο νίκες. Στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που βγάζει γρήγορες αντεπιθέσεις κινδυνεύσαμε μόνο μια – δυο φορές. Επιθετικά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου νωρίς γιατί μετά ο αντίπαλος οργανώνεται. Ο αγώνας συνεχίζεται. Η προσπάθειά μας, γίνεται στον χειρότερο αγωνιστικό χώρο της λίγκας. Αντιμετωπίζουμε και άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα το ότι δεν έχουμε ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο οι παίκτες», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Καλαϊτζίδη, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αντικατάσταση του Καλτσά και την απόδοση του Μοκάκε:

«Ο Μοκάκε μπήκε στην θέση του Καλτσά για να έρθει πιο πίσω ο Ολαϊτάν και να του δίνεται η ευκαιρία να χτυπά κατά μέτωπο την αντίπαλη άμυνα. Από την απόδοση του Μοκάκε δεν έμεινα ευχαριστημένος».

Στέψη και… σκέψη

10/03/2013
 Μπορεί ο Ολυμπιακός να κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο με το 3-0 επί της ΑΕΚ, όμως τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής δίνουν τροφή για σκέψη για πολλές ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στέψη και… σκέψη
Τη νίκη της ημέρας σημείωσε ο Άρης με το 4-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, πλησιάζοντας σε απόσταση βολής Βέροια και ΟΦΗ που έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από την Ξάνθη επικρατώντας 1-0 και μένει «ζωντανός» στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική:

Κυριακή 10/3

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
«Μίλησε» ο δικός του νόμος! Με τον Γεωργίου να βρίσκει δίχτυα, ο ΠΑΣ έφυγε με το διπλό από τα Πηγάδια (1-0) κόντρα στην Ξάνθη, με τους Γιαννιώτες να πιάνουν εκ νέου τον Παναθηναϊκό!

Άρης-Λεβαδειακός 4-0
Με τον Σούλη Παπαδόπουλο να κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα, ο Άρης σάρωσε 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης» και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή!


Βέροια-ΟΦΗ 0-0
Βέροια και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, έφτασαν τους 27 πόντους, αλλά το τρίποντο του Άρη «μπερδεύει» ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την παραμονή.


Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0
Στην 40η υπόκλιση ανάγκασε τους αντιπάλους του ο «καίσαρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός γιόρτασε με τριάρα στην ΑΕΚ (3-0) γενέθλια και τίτλο και έραψε με στιλ το τέταρτο αστέρι στη φανέλα.

Σάββατο, 9/3

Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός 1-0
Ο Ρούμπεν Ράγιος… "ντύθηκε" Άγιος και χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο στον Αστέρα, στο 93’ και οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του Πανθρακικού. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι, έχασαν ευκαιρίες, όμως στην επανάληψη και την είσοδο του σκόρερ αλλά και του Κάφα, η εικόνα άλλαξε και οι παίκτες του Τσιώλη πανηγύρισαν ακόμα ένα τρίποντο στην Τρίπολη.

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0
Όταν η μπάλα έκαιγε, ο Φιγκερόα εκτέλεσε από το σημείο του πέναλτι την Κέρκυρα και διαμόρφωσε το 1-0 που χάρισε στο «τριφύλλι» την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος. «Φουλάρουν» για πλέι οφ οι παίκτες του Φάμπρι, που παρά τη μέτρια εμφάνιση, κατάφεραν να πάρουν με το πρώτο γκολ του Φιγκερόα στην Ελλάδα μια νίκη που στο τέλος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μετά από αυτή την ήττα με 1-0, η Κέρκυρα παραμένει ουραγός στην βαθμολογία, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δείχνει πως έχει μπει γερά στο κόλπο για την πεντάδα και την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.


Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 1-2
Και το δίμηνο που έμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήγε στα Χανιά για το διπλό και το πήρε με σκορ 2-1 απέναντι στο Πλατανιά, δεν… μάσησε ούτε όταν έμεινε με εννιά παίκτες ένα τέταρτο πριν το τέλος του αγώνα και τα έβαλε με «Θεούς και Δαίμονες» δείχνοντας ότι το τρίποντο ήταν... θέλημα Θεού. Οι Θεσσαλονικείς με τον Σαλπιγγίδη να κάνει ό,τι θέλει την αντίπαλη άμυνα να πετυχαίνει μεν τα δύο γκολ για την ομάδα του (3’, 32’), αλλά να αποβάλλεται στο 76’ λόγω άσεμνης χειρονομίας στον τέταρτο διαιτητή.


Δεύτερα 11/03

Πανιώνιος-Ατρόμητος (19:30)

Η επόμενη (26η) αγωνιστική:

Σάββατο 16/03
Λεβαδειακός-ΟΦΗ (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης
ΑΕΚ-Βέροια (19:30)

Κυριακή 17/03
Ατρόμητος-Αστ. Τρίπολης (15:00)
Κέρκυρα-Ολυμπιακός (17:15)
Πλατανιάς-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30)

Δεύτερα 18/03
Πανθρακικός-Ξάνθη (19:30)

«Ανεπιθύμητος για τον ΟΦΗ ο Αμπάρκιολης»

10/03/2013
 «Βέλη» προς τον διαιτητή της αναμέτρησης της Βέροιας κόντρα στον ΟΦΗ, Απόστολο Αμπάρκιολη, εξαπέλυσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος των Κρητικών, Μάνθος Πουλινάκης.

«Ανεπιθύμητος για τον ΟΦΗ ο Αμπάρκιολης»
Ανεπιθύμητος στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ είναι ο διαιτητής, Απόστολος Αμπάρκιολης, μετά τις αποφάσεις του στο παιχνίδι των Κρητικών απέναντι στη Βέροια, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο πρόεδρος του συλλόγου του Ηρακλείου, Μάνθος Πουλινάκης.

«Για τον ΟΦΗ ο διαιτητής Αμπάρκιολης είναι ανεπιθύμητος και δεν θέλουμε να μας ξαναπαίξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», τα λόγια του «ισχυρού» άνδρα της ΠΑΕ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη άψογη φιλοξενία των ανθρώπων της Βέροιας τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά.

Έξαλλος ο Λίνεν

10/03/2013
 Εκνευρισμένος με την διαιτησία του Γιάχου αλλά και για την κίτρινη κάρτα στον Κορδέρο, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν.

Έξαλλος ο Λίνεν
Η κίτρινη κάρτα του Γιάχου στον Κορδέρο εκνεύρισε τον Έβαλντ Λίνεν και ο Γερμανός στάθηκε σε αυτήν, στην συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ακόμα, ο Λίνεν, στάθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και για την τακτική που ακολούθησε, αναφερόμενος στα όσα τον έκαναν να αφήσει τον ρόμβο.

«Είναι δύσκολο να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή, γιατί δεν βρίσκεται εδώ. Είναι στο γήπεδο ακόμα και πανηγυρίζει για το πρωτάθλημα. Για μας νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από αυτά που δείξαμε. Μπορούσαμε να αποφύγουμε τα πρώτα δύο γκολ, από στημένες φάσεις. Δεν είχε ο Ολυμπιακός πολλές φάσεις. Είχαμε καλή οργάνωση στην άμυνα, καλύτερη από το παιχνίδι με τον Παναθηναικό, αλλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Είχαμε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ρίκκα να πασάρει στον Φούντα. Ο Φούντας είναι ένας νεαρός και άπειρος παίκτης, θα μπορούσε να κερδίσει κάποια μέτρα ακόμα και να πλησιάσει πιο κοντά στο τέρμα. Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Κορδέρο είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Όπως συνέβη και με τον Παναθηναϊκό, που ο Κατίδης έχασε την ευκαιρία. Δεν σκοράραμε και μετά δεχτήκαμε πάλι γκολ από στημένη φάση. Δεν σταθήκαμε καθόλου καλά στα στημένα του Ολυμπιακού. Γενικά νομίζω ότι μπορούμε να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά, γιατί οι παίκτες έκαναν το καλύτερο. Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έκαναν τα πάντα. Είχαμε καλή κυκλοφορία. Πήραμε ρίσκο βάζοντας 4 παίκτες με 6 κάρτες ο καθένας.

Όμως, είναι ντροπή η κίτρινη κάρτα στον Κορδέρο. Είναι μεγάλη ντροπή. Όταν ήμουν παίκτης και όταν οι παίκτες προσπαθούσαν να μας «σκοτώσουν», έπαιρναν κάρτες μόνο αν μας έσπαγαν το πόδι. Σε όλο το παιχνίδι δεν έκανε ούτε ένα φάουλ. Είναι ντροπή για τον διαιτητή. Ο παίκτης θα λείψει δύο ματς. Στην πρώτη φάση που είχε επαφή, ίσως να μην έκανε και τίποτα. Είμαι πολύ θυμωμένος. Είμαι χαρούμενος που... αλλάζουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Θυμάμαι και πιο παλιά κάποιες περιπτώσεις, δινόντουσαν πιο εύκολα κάρτες. Στην Ευρώπη δεν παίρνεις τέτοιο φάουλ. Στην Ελλάδα με το παραμικρό. Δίνουμε κίτρινες κάρτες για τίποτα. Δεν γίνεται στις τέσσερις κάρτες να λείπεις για ένα ματς, στις επτά κάρτες να χάνεις δύο παιχνίδια και στις 10 κάρτες να χάνεις συνολικά πέντε παιχνίδια. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό στην Ευρώπη. Στην Αγγλία δεν δίνονται τόσο εύκολα οι κάρτες. Θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να βγάλει όπλο για να πάρει κίτρινη κάρτα».

Θα μπορούσε να πάρει 2η κάρτα στο τέλος του αγώνα;

«Μου προτείνετε να πω σε παίκτη μου να πάρει κάρτα. Θα έκανα κάτι παράνομο. Είναι γελοίο. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Το επόμενο ματς είναι με την Βέροια. Με Βέροια. Όχι οποιοδήποτε άλλη ομάδα. Με την Βέροια που είναι το πιο σημαντικό. Είναι καλή ιδέα (ειρωνικά) για οποιονδήποτε που έχει κάρτες να παίρνει ακόμα μια επίτηδες και να λείπει στο αμέσως επόμενο ματς».

Για την τακτική της ΑΕΚ: «Σήμερα που παίζαμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος οργανώνει το ματς καλύτερα. Με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, είχα ερωτηθεί γιατί άλλαξα το σύστημα και άφησα τον ρόμβο. Είναι καλό να παίζεις με 2 επιθετικούς και να έχεις κατοχή της μπάλας. Αλλά όλες οι καλές ομάδες έχουν καλά άκρα. Έχουν καλούς παίκτες και οι δικοί μας θα έτρεχαν πολύ στα άκρα. Σε τέτοιου είδους ματς, ο δεύτερος επιθετικός λείπει. Σήμερα έπρεπε να χρησιμοποιήσω τους επιθετικούς που παίξαμε στον πρώτο γύρο και είχαμε κάποια προβλήματα. Σήμερα όμως θέλαμε να παίξουμε στην κόντρα και έχουμε κοντά τις γραμμές. Είχαμε καλό πλάνο. Στα επόμενα ματς θα είμαστε πιο επιθετικοί. Αν δεν είχαμε δεχτεί τα στημένα θα είχαμε κάτι διαφορετικό».

Για τα τελείωμα φάσεων: «Εννοείται ότι πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις. Ο Φούντας έπρεπε να μπει λίγο πιο μέσα και να είχαμε καλύτερο τελείωμα. Είναι άπειρος παίκτης, νεαρός παίκτης. Αλλά οι παίκτες νιώθουν ότι τους κριτικάρω. Με τον Κορδέρο που έχουμε καλές σχέσεις θα έλεγα, "γαμώτο Κορδέρο" γιατί δεν έβαλες το γκολ και είμαι έτοιμος να δεχτώ τα παράπονα του. Είχαμε 3 ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Ο Κατίδης είχε μεγάλη φάση με ΠΑΟ. Τώρα ο Κορδέρο. Είναι θέμα και εμπειρίας στην ομάδα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, τους βλέπεις ήρεμους απέναντι στο γκολ. Το ίδιο πρόβλημα θα είχε, αν υπήρχαν και εκεί άπειροι παίκτες. Εμείς είχαμε τρεις ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε καμία από αυτές. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι και θέμα εμπειρίας».

Για τα προσωπικά του συναισθήματα στην επιστροφή του στο Καραϊσκάκης: «Ήταν ενδιαφέρον γιατί είδα οπαδούς στο γήπεδο. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, παίξαμε δύο ματς χωρίς οπαδούς γιατί ήταν τιμωρημένος ο σύλλογος. Χάρηκα γιατί είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο, δίνει την ευκαιρία τους παίκτες να χάνουν ευκαιρίες αλλά να παίζουν μπάλα».

Για Χολέμπας, αν είχατε λεφτά θα φέρνατε και άλλους τέτοιους παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα: «Δεν ήταν χαρούμενος ο κ. Μαρινάκης, μου είπε ότι «το κάνω για σένα». Μισώ τον Χολέμπας να τον βλέπω να παίζει σε άλλη ομάδα. Τον προτιμώ στην δική μου ομάδα. Υπάρχουν πολλά ταλέντα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φέρνεις παίκτη αν δεν τον γνωρίζεις προσωπικά. Στο σκάουτινγκ μπορεί να γίνει λάθος. Ο καλύτερος τρόπος είναι αν έχεις δουλέψει μαζί του. Τον ήξερα και τον πίστεψα. Είμαι χαρούμενος για αυτόν που τα έχει καταφέρει. Και για Μανιάτη και Τζιμπούρ, που ήταν άγνωστοι. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα μπορούσαμε να μιλήσουμε».

Για Ανάκογλου: «Ήταν η πρώτη φορά που του δώσαμε ευκαιρία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πρέπει να γίνει πιο δυνατός στην φυσική κατάσταση. Αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Κάποιες φορές είδατε ότι την έχασε. Όμως μου αρέσει ο τρόπος που μεταφέρει την μπάλα. Ήταν πολύ καλός και νομίζω ότι θα κερδίσουμε και άλλον παίκτη φέτος που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις».

Να ‘τοι οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη!

10/03/2013
 Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα χρονικά που κατακτά πρωτάθλημα στην Ευρώπη, μετά τη νίκη με σκορ 3-0 επί της ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!

Να ‘τοι οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη!
Αυτό κι αν είναι ιδιαίτερη μέρα για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» ανήμερα των 88ων γενεθλίων τους, επικράτησαν της ΑΕΚ με σκορ 3-0, πανηγύρισαν το 40ό πρωτάθλημα της ιστορίας τους και παράλληλα έγιναν η πρώτη ομάδα -χρονικά- στην Ευρώπη που εξασφαλίζει τον τίτλο!

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός  εξασφάλισε μαθηματικά και το πιο γρήγορο -ημερολογιακά- πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς το προηγούμενο ήταν στις 20 Μαρτίου του 2011, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επιικρατήσει με σκορ 6-0 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Preview: Πανιώνιος-Ατρόμητος (19:30 Novasports 2)

11/03/2013
 Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Preview: Πανιώνιος-Ατρόμητος (19:30 Novasports 2)
Με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να… ανασάνει πιο άνετα και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την παραμονή του θέλει ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής.

Οι Περιστεριώτες θέλουν το τρίποντο, ώστε να μπορέσουν να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Πανιώνιος

Τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο θέλει ο Πανιώνιος, ώστε να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις και να «σκαρφαλώσει» όσο περισσότερο ακόμη γίνεται στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, για το εντός έδρας ματς με τους Περιστεριώτες ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Κώστας Παναγόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ανδράλα και Ρόκα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χάσουν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Τόσκας, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Γανωτής, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Ατρόμητος

Με στόχο τη νίκη ώστε να μπορέσει να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ, θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμμετείχε στις προπονήσεις έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Επιπλέον εκτός αποστολής έμειναν ο Παναγιώτης Μπάλλας και ο Μανώλης Καλέργης.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραμάνος, Φάμπιο, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι.

Ύστερα από 12,5 χρόνια το 4-0 ο Άρης

11/03/2013
 Ο Άρης είχε να κερδίσει με το συγκεκριμένο σκορ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, περίπου 12.5 χρόνια, αφού κάτι ανάλογο είχε σημειώσει για τελευταία φορά, τον Νοέμβριο του 2000

Ύστερα από 12,5 χρόνια το 4-0 ο Άρης
Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει έναν ακόμα λόγο να είναι περήφανος για το ντεμπούτο του. Το 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι σκορ που είχε να εμφανιστεί υπέρ του Άρη από την 1η Νοεμβρίου του 2000, σε ένα ματς κόντρα στο άσπονδο συμπολίτη του ΠΑΟΚ με σκόρερς τότε τους Κυπαρίσση (39`), Κούτση (45`), Κολτσίδα (50`) και Χαριστέα (71').

Συμπεριλαμβανομένων των πλέι-οφ, ο Άρης είχε να σημειώσει ανάλογης έκτασης νίκη, από τα πλέι-οφ της περιόδου 2007-08, όταν και είχε επικρατήσει στην 4η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης απέναντι στην ΑΕΚ με το ίδιο σκορ, με γκολ των Νεμπγλέρα (6’), Χαβίτο (39’, 48’) και Κόκε (55’), στις 7 Μαϊου του 2008.

Φιγκερόα: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

11/03/2013
 Στα έντονα συναισθήματα του μετά το νικητήριο γκολ με την Κέρκυρα, αλλά και στον τρόπο που τον έχουν αγκαλιάσει ο κόσμος και οι συμπαίκτες του, στάθηκε σε δηλώσεις του ο φορ των «πρασίνων»

Φιγκερόα: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»
Ο Φιγκερόα χαρακτήρισε σημαντικό το τέρμα που σημείωσε, τόσο γιατί βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη, αλλά και γιατί ο ίδιος ήθελε ένα γκολ, μετά από τόσους μήνες απραξίας «Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό το πρώτο γκολ που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος κυρίως επειδή βοήθησα την ομάδα να πάρει μια σημαντική νίκη. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό. Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχα ήθελα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, αλλά και τα γκολ. Η αλήθεια είναι πως να το πετύχω αυτό μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας είναι κάτι που πολύ ωραίο».

Αναφορικά με τον πανηγυρισμό του, ο Αργεντινός στράικερ τόνισε: «Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα που ένιωσα εκείνη τη στιγμή, γιατί όπως σας είπα έμεινα πολλούς μήνες έξω από τα γήπεδα λόγω του τραυματισμού μου. Και όταν επιστρέφεις σιγά σιγά δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είσαι, πότε θα είσαι απόλυτα έτοιμος και πως θα ανταποκριθείς. Ήθελα να τα πάω καλά και όταν με φώναξε στο ημίχρονο ο προπονητής για να με βάλει, ήρθε η ευκαιρία που έψαχνα. Όλα πήγαν καλά».

Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του και το πώς αισθάνεται στη νέα του ομάδα: «Πολύ καλά! Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο φανταζόμουν. Με δέχθηκε εκπληκτικά ο κόσμος, αλλά και όλοι στην ομάδα. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και νιώθω χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη πεντάδα και να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ προκειμένου να πετύχουμε τον σημαντικό στόχο για τον Παναθηναϊκό”. 

Ανεπηρέαστος στα προβλήματα

11/03/2013
 Δεν… ιδρώνει πλέον με τις απουσίες ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχει έτοιμες λύσεις μετά τις αποβολές των Σαλπιγγίδη και Σταφυλίδη στον προχθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

Ανεπηρέαστος στα προβλήματα
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει πλέον ο Γιώργος Δώνης με τον καταρτισμό της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για έναν κρίσιμο αγώνα όπως είναι αυτός με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (17/03).

Ακόμη και όταν από έναν τέτοιο παιχνίδι λείπουν ποδοσφαιριστές της αξίας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Κώστα Σταφυλίδη, ο 44χρονος προπονητής έχει λύσεις και προβληματίζεται μονάχα για την καλύτερη διαχείριση του ρόστερ του.

Όσον αφορά το ντέρμπι με τους «πράσινους» στην Τούμπα, ο Δώνης αναμένεται στη θέση του «Σάλπι» να χρησιμοποιήσει τον Λίαμ Λόρενς, ο οποίος είναι ανεβασμένος ψυχολογικά και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ξεκουράστηκε, αφού ήταν τιμωρημένος και δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός έχει την ικανότητα να πάρει πρωτοβουλίες, να οργανώσει το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» και να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεν είναι άλλος από τον Λίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ δείχνει αναγεννημένος τη φετινή σεζόν και παιχνίδια που προηγήθηκαν πήρε τις απαραίτητες ανάσες για να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τους «πράσινους».

Μπροστά του θα είναι ο Καμαρά και όπως έχει φανεί στο παρελθόν, όταν είναι με τους Ολίσε, Λόρενς και Αθανασιάδη, μπορούν να κάνουν θαύματα.

Όσον αφορά την άμυνα, στα στόπερ θα είναι ο Κατσουράνης και δίπλα του ο Σίλντενφελντ, ενώ στα δεξιά θα είναι ο Αποστολόπουλος ή ο Κωνσταντινίδης και την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε και ο Λάζαρ, αφού ο Γκαρσία ακολουθεί πρόγραμμα μεγάλου χρονικού διαστήματος αποθεραπείας μετά από κάποιον αγώνα που ξεκινάει ως βασικός.

Θα το παλέψουν οι δικηγόροι της ΠΑΕ

Την προσεχή Πέμπτη θα κληθούν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποδείξουν ότι η ενέργεια του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον βοηθό του Δελφάκη δεν ήταν «έργο εξύβρισης» και απλώς πρόκειται για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Αυτό θα κρίνει και το ύψος της ποινής του. Αν ισχύσει το πρώτο, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας κινδυνεύει με τιμωρία 4+2 αγωνιστικών επειδή ήταν κι αρχηγός. Αν ισχύσει το δεύτερο, ο διεθνής επιθετικός θα τιμωρηθεί λογικά με μία αγωνιστική.

Αν η απόφαση δεν είναι η αναμενόμενη, τότε ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει και στη δευτεροβάθμια της ΕΠΟ.

«Έγιναν πολλά λάθη…»

11/03/2013
 Πολλά φαλτσοσφυρίγματα διέκρινε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για τη Σούπερ Λίγκα ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία του Γιάχου στο Φάληρο.

«Έγιναν πολλά λάθη…»
Αρκετά λάθη που διαμόρφωσαν αποτελέσματα βρήκε στις διαιτησίες των αγώνων του Σαββατοκύριακου για τη Σούπερ Λίγκα ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Πρέπει να είναι πλέον διπλά προσεκτικοί οι διαιτητές, καθώς κρίνονται πολλά για την παραμονή και την πέμπτη θέση», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» των Γιώργου Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλου:

Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός: «Ο Αρετόπουλος σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Απέφυγε το μεγάλο λάθος. Είχε κάνει μια κοιλιά, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Υπάρχει ένα οφσάιντ που δόθηκε λανθασμένα σε βάρος του Πανθρακικού στα τελευταία λεπτά».

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα: «Ο Κουκουλάκης είναι γκαντέμης. Του κάθονται πάντα παράξενες φάσεις. Στο γκολ του Παναθηναϊκού ο Σο έχει κάνει επιθετικό φάουλ προτού γίνει το χέρι που δόθηκε πέναλτι».

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ: «Ο Δελφάκης είχε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Η δεύτερη κίτρινη στον Σταφυλίδη είναι λανθασμένη. Όσο για την άλλη αποβολή, ο διαιτητής ή ο βοηθός δεν μπορεί να δει τον πρότερο έντιμο βίο του Σαλπιγγίδη. Αν μούντζωσε ή όχι τον βοηθό μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά από τον καθένα».

Skoda Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Λαμπρόπουλος δεν έδωσε στο 59’ πέναλτι του Πάντου στον Μάνταλο. Το παιχνίδι δεν είχε άλλες φάσεις, αλλά το πέναλτι διαμορφώνει αποτελέσματα».

Άρης-Λεβαδειακός: «Ο Κομίνης σε ένα δύσκολο παιχνίδι είχε πολύ καλή παρουσία. Στο πρώτο γκολ του Άρη πρέπει να εξάρουμε τον βοηθό γιατί άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι βλέποντας σωστά σε μια δύσκολη φάση».

Βέροια-ΟΦΗ: «Ο Αμπάρκιολης στην εφαρμογή κανονισμού έκανε λάθη, χωρίς να κάνει κάτι σοβαρό».

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Ο Γιάχος φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του και κάνει καλές διαιτησίες. Όταν δεν ασχολείται κανείς μαζί σου, η διαιτησία σου είναι πετυχημένη».

Αγώνας επιβίωσης

11/03/2013
 Η ήττα από τον Ολυμπιακό έβαλε την ΑΕΚ για τα καλά σε μπελάδες για την παραμονή της. Χαρακτήρα τελικών αποκτούν τα πέντε τελευταία ματς για την «Ένωση», που παίζει την ιστορία και το μέλλον της.

Αγώνας επιβίωσης
Η σωτηρία που έμοιαζε δεδομένη μέχρι και την 22η αγωνιστική έγινε μέσα σε τρία παιχνίδια εφιάλτης για την ΑΕΚ. Οι τρεις διαδοχικές ήττες από Πλατανιά, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών έφεραν την «Ένωση» σε δυσχερέστατη θέση και στα πέντε τελευταία παιχνίδια «παίζει» την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και το μέλλον της, καθώς ενδεχόμενος υποβιβασμός θα ισοδυναμεί με καταστροφή, πέρα από μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ασφαλώς η ήττα στο «Καραϊσκάκη» δεν ήταν αυτή που ξαναέφερε την ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού. Το γνωρίζουν και οι άνθρωποι της ομάδας πως η χθεσινή τους παρουσία ήταν αρκετά καλή, δεδομένων των συνθηκών, των απουσιών και της δυναμικότητας του αντιπάλου. Οι βαθμοί που στοίχισαν χάθηκαν σε προηγούμενα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ απέχει πλέον ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στους πέντε αγώνες που απομένουν, με Βέροια (εντός), Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Πανθρακικό (εντός) και Ατρόμητο (εκτός). Τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται και η «Ένωση» καλείται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αποφύγει την τραγική κατάληξη σε μία ήδη κάκιστη σεζόν.

Πονοκέφαλοι εν όψει Βέροιας

Η ΑΕΚ οδεύει στον «τελικό» με τη Βέροια έχοντας πολλούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους. Ο Ταξιάρχης Φούντας αποχώρησε με διάστρεμμα από το χθεσινό ματς, ενώ ο Αντώνης Πετρόπουλος ταλαιπωρείται από διάταση στο γαστροκνήμιο. Η συμμετοχή αμφότερων στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι αμφίβολη και θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Η επιστροφή των Μητρόπουλου και Βλάχου από τιμωρία και τραυματισμό αντίστοιχα αποτελεί παρηγοριά για τον Έβαλντ Λίνεν, που θα πρέπει ωστόσο να αποφασίσει σε ποια δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς δεν θα υπολογίζει στη βοήθεια του Κορδέρο. Ο Ισπανός μέσος πάντως ΔΕΝ πρόκειται να δηλωθεί στα δύο εντός παιχνίδια με Βέροια και Πανθρακικό. Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προπόνηση το μεσημέρι και την Τρίτη υπάρχει ρεπό.

Όλοι στο ΟΑΚΑ

Η απογοήτευση του κόσμου για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα είναι δεδομένη. Όμως η ΑΕΚ έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου της στο ματς του Σαββάτου και οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν πως η ανταπόκριση των φιλάθλων θα είναι μεγάλη. Για οικονομικούς αλλά πλέον κυρίως για αγωνιστικούς λόγους. Η διοίκηση έχει εξασφαλίσει το ποσό που απαιτείται προς την Εφορία για να σφραγιστούν τα εισιτήρια, καθώς για αυτό το σκοπό θα διατεθεί το μεγαλύτερο μέρος από τις 75.000 ευρώ των τροφείων της Γιουβέντους από τον Τάσο Δώνη.

Κέρδισαν έναν «τελικό», μένουν άλλοι πέντε

11/03/2013
 Το σύνθημα για τη συνέχεια, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής του Άρη στη Σούπερ Λίγκας, έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Κέρδισαν έναν «τελικό», μένουν άλλοι πέντε
Τον πρώτο από τους εντός έδρας «τελικούς» που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος κέρδισε ο Άρης, ο οποίος πέτυχε ευρεία νίκη (4-0) σε βάρος του Λεβαδειακού.

Με αφορμή τη χθεσινή νίκη της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας και, συγκεκριμένα ο σύνδεσμος «Super 3», δίνουν το σύνθημα για τη συνέχεια για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

«Αντεπίθεση! Μία μάχη κερδήθηκε, μένουν άλλες πέντε. Τώρα πιο δυνατά», αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Οι «κίτρινοι» έχουν καταλάβει ότι δεν έχουν πλέον περιθώρια για νέες απώλειες, όμως πρέπει τουλάχιστον να πάρουν τους τρεις βαθμούς στους δύο αγώνες που έχουν μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα σε Πανθρακικό (30/3) και Αστέρα Τρίπολης (14/4).

Αν οι Θεσσαλονικείς κάνουν το απόλυτο μέσα στην έδρα τους, τότε θα έχουν συγκεντρώσει 31 βαθμούς και λογικά θα χρειαστούν έναν-δύο ακόμη για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αυτοί θα πρέπει να μαζευτούν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα (16/3), Ατρόμητο (6/4) και Ξάνθη (21/4).

Ωστόσο, οι οπαδοί του Άρη θέλουν να δουν μία ομάδα αποφασισμένη και διατεθειμένη να δώσει την ψυχή της μέσα στο γήπεδο για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Παράπονα στην Κομοτηνή


11/03/2013
 Στη διαιτησία του προχθεσινού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη στέκονται οι άνθρωποι του Πανθρακικού.

Παράπονα στην Κομοτηνή
Στεναχωρημένοι και παράλληλα ενοχλημένοι είναι στον Πανθρακικό μετά την ήττα (1-0) από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι Ακρίτες ήταν απογοητευμένοι όχι μόνο από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, αλλά και για την ακύρωση του τέρματος του Σερφά στο 93'.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αφού θεωρούν πως σε ακόμα ένα παιχνίδι φέτος χάνουν βαθμούς λόγω λανθασμένων αποφάσεων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουσέρο δεν προπονήθηκε χθες, αφού αισθανόταν ενοχλήσεις λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο προχθεσινό ματς, όμως η κατάστασή του δεν ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο κ. Δερμιτζάκης έδωσε σήμερα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου