ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Στραβοπάτημα για τον Ερυθρό Αστέρα (video)

Στραβοπάτημα για τον Ερυθρό Αστέρα (video)

04/03/2013

Στραβοπάτημα για τον Ερυθρό Αστέρα (video)
Την παραμονή των 68ων γενεθλίων του ο Ερυθρός Αστέρας άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Όμπιλιτς Στάντιον, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην Ραντ που έπαιζε με 10 για ένα ημίχρονο.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ήταν χαρακτηριστικά άστοχοι στην τελική προσπάθεια, και παρότι είχαν τριπλάσιες ευκαιρίες για σκοράρισμα από τους γηπεδούχους, το κατάφεραν μόνο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέναντ Μίλιγιας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (46'). Να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας της Ραντ, Κλιάιτς, που υπέπεσε στο πέναλτι, αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες.
Ωστόσο στο 65’ ο  Ούρος Τζούρτζεβιτς ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε τρελά από τους «οικοδόμους» που βρίσκονται λίγο πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα του σέρβικου πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι μετά από αυτό το στραβοπάτημα του Ερυθρού Αστέρα η διαφορά από την πρώτη στην κατάταξη Παρτιζάν μεγάλωσε φτάνοντας στους 5 βαθμούς, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο του να επιστρέψει στην κατάκτηση της κορυφής μετά από τη σεζόν 2006-07, και όλα αυτά μόλις μία ημέρα από τα 68α γενέθλια του συλλόγου! Πάντως ο πύρινος κόσμος του που ήταν και σε αυτό το ματς στο πλευρό του, οι φανταστικοί «delije», παρά το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα χειροκρότησε ζεστά τους παίκτες της ομάδας.
Δείτε το video με τα γκολ:
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου