ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο Μίτσελ ζήτησε την επιστροφή Τάτου

Ο Μίτσελ ζήτησε την επιστροφή Τάτου

Ο Μίτσελ είδε τον Τάτο στο ματς κόντρα στον Άρη, ενώ παρακολούθησε τις εμφανίσεις του και σε βίντεο. Έμεινε ικανοποιημένος και ζήτησε από την διοίκηση την επιστροφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, Εξέφρασε και την απορία του για τον λόγο που πήγε δανεικός.
Στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος του ρόστερ, ο Μίτσελ αυτή την περίοδο αναλύει και εξετάζει τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, εκείνους που διακρίνονται στη Νέων, αλλά και τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί σε άλλους συλλόγους. Έναν από αυτούς, μάλιστα, τον έχει ξεχωρίσει σχηματίζοντας θετική και "ζεστή" άποψη για τις δυνατότητες του. Ο λόγος για τον Ανδρέα Τάτο.
Στην περασμένη αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άρης (2-1) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Μίτσελ είχε στραμμένο το βλέμμα του και στον Ανδρέα Τάτο, έχοντας ενημερωθεί πως ο 24χρονος (11/5/1989) ποδοσφαιριστής ανήκει στους ερυθρόλευκους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και τις ικανότητες του παίκτη.

Παράλληλα, έχοντας παρακολουθήσει και μέσω βίντεο την απόδοση του Ανδρέα Τάτου σε άλλα παιχνίδια του με τους κιτρινόμαυρους, σχημάτισε επίσης θετική γνώμη, με αποτέλεσμα να ενημερώσει την διοίκηση πως επιθυμεί την επιστροφή του Έλληνα Βορειοηπειρώτη μέσου στον Πειραιά το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι το οποίο και θα γίνει πράξη.

Ο Μίτσελ θεωρεί πως ο Ανδρέας Τάτος έχει τις δυνατότητες να προσφέρει στην ομάδα, του αρέσει το αγωνιστικό στυλ που διαθέτει ο παίκτης, χαρακτηρίζοντας τον καλό χειριστή της μπάλας που παίζει κατά μέτωπο, ενώ τον ικανοποιεί το ότι μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις στον άξονα. Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός έχει τονίσει πως στους παίκτες που θα θελήσει να φέρει στην ομάδα, επιθυμεί να είναι "πολυθεσίτες".

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του τόσο για τον λόγο που ο ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός, όσο και γιατί δεν πήρε ευκαιρίες το προηγούμενο διάστημα, έχοντας για προπονητή τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όπως κατάλαβαν από τον Ολυμπιακό, αν ο 24χρονος μέσος ήταν ακόμη στο ερυθρόλευκο ρόστερ θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Ανδρέας Τάτος εν δράσει:

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου