ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Τυχεροί όσοι έρθουν με ΑΕΚ»

«Τυχεροί όσοι έρθουν με ΑΕΚ»

06/03/2013
 Σύνθημα νίκης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έδωσε ο βοηθός του Μίτσελ, Βίκτορ Σάντσεθ.

«Τυχεροί όσοι έρθουν με ΑΕΚ»
Την στήριξη του κόσμου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ζήτησε ο Βίκτορ Σάντεθ, μιλώντας στην κάμερα της Nova. O Ισπανός βοηθός του Μίτσελ, αναφέρθηκε στο γεγονός πως με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν το 40ο τους πρωτάθλημα.

«Κάνουμε ένα μεγάλο κάλεσμα. Οι φίλαθλοί μας να είναι στο πλευρό μας. Θα είναι τυχεροί όσοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα στο γήπεδο. Γιατί θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν, εφόσον όλα κυλήσουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει, ένα ωραίο παιχνίδι απέναντι σε έναν παραδοσιακό αντίπαλο του Ολυμπιακού, την ΑΕΚ, με τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Γνωρίζουμε πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί. Θέλουμε και γνωρίζουμε πως θα είναι στο πλευρό μας. Το λέμε εμείς που απ' την πλευρά μας τα δίνουμε όλα απ' την πρώτη ημέρα της εβδομάδας για να ετοιμαστούν οι παίκτες για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς θα πάμε με όλο το σεβασμό προς αυτόν τον αντίπαλο, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου