ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Προτάθηκαν Ινούι και Ντρίνσιτς

Προτάθηκαν Ινούι και Ντρίνσιτς

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο 25χρονος Ιαπωνέζος αριστερός χαφ-εξτρέμ, Τακάσι Ινούι, αλλά και ο 29χρονος Μαυροβούνιος αμυντικός χαφ, Νίκολα Ντρίνσιτς. Αμφότεροι οι παίκτες βρίσκονται στα υπόψιν.
Η σεζόν ολοκληρώνεται και οι ατζέντηδες σιγά-σιγά προτείνουν τους πελάτες τους σε διάφορες ομάδες. Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, έφτασαν στα γραφεία της δύο προτάσεις, οι οποίες και εξετάζονται.
Η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με τον 25χρονο (2/6/1988) Ιάπωνα αριστεροπόδαρο ακραίο μεσοεπιθετικό, Τακάσι Ινούι, ο οποίος αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα. Αρχικά αποτέλεσε μέλος της Μπόχουμ (2011-2012), ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης υπογράφοντας, στην οποία και αγωνίζεται έως σήμερα, έχοντας πραγματοποιήσεις καλές εμφανίσεις.

Δεν μένει ελεύθερος όμως το καλοκαίρι, καθώς ο Τακάσι Ινούι έχει συμβόλαιο έως το 2015. Στο παρελθόν έχει υπάρξει και διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Όσον αφορά τις ικανότητες του, μπορεί με αγωνιστεί με άνεση τόσο ως χαφ-εξτρέμ, όσο και σαν δημιουργός στον άξονα, διαθέτοντας καλή τεχνική κατάρτιση και δυνατό σουτ.

Όσον αφορά την άλλη περίπτωση, πρόκειται για τον 29χρονο (7/9/1984) Μαυροβούνιο αμυντικό χαφ, Νίκολα Ντρίνσιτς, ο οποίος αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Κρανσοντάρ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Σπαρτάκ Μόσχας και είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.  Πρόκειται για ποδοσφαιριστή... πολυθεσίτη, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου