ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό, αλλά όχι στους βάζελους

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό, αλλά όχι στους βάζελους

09/03/2013

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό, αλλά όχι στους βάζελους
Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής το ΤΑΠ Ολυμπιακός για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 31 Ιανουαρίου.
Το ποσό των 500 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει το ΤΑΠ Ολυμπιακός για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά δε θα συμβεί το ίδιο και για τους «πράσινους» καθώς το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αθωώθηκε για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στα παιχνίδια με Τράχωνες και ΑΕΚ.
Αναλυτικά ο αθλητικός δικαστής επέβαλε
*Στο σωματείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ/ΤΑΠ χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 31/1/13 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.
Από την άλλη μεριά όμως ο αθλητικός δικαστής:
*Αθώωσε το σωματείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 2/2/13 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΩΝ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
* Αθώωσε το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 20/2/2013 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΑΕΚ της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.
*Αποφάσισε να αναβάλλει για την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 15.00 την υπόθεση του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΕΚ 23/2/13 Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ).

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου