ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Σπάει κάθε ρεκόρ!

Σπάει κάθε ρεκόρ!

 04/03/2013
Κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία, όχι μόνο, να κατακτήσει τον τίτλο αλλά να το κάνει πιο νωρίς από ποτέ άλλοτε στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Σπάει κάθε ρεκόρ!
Η νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη έδωσε στον Ολυμπιακό άλλους τρεις βαθμούς στην μέχρι τώρα συγκομιδή του! Πλέον η κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος για τους ερυθρόλευκους απέχει λίγες ημέρες καθώς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή, το κατακτούν σε περίπτωση νίκης.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και χωρίς να αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι και απλώς να χάσουν βαθμούς οι δύο ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Και εάν οι Πειραιώτες πλέον έχουν χάσει την ευκαιρία να το κατακτήσουν αήττητοι, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ, μπορούν να σπάσουν ένα άλλο!

Ποιο; Την ποιο γρήγορη κατάκτηση πρωταθλήματος στην ιστορία!

Εάν ο Ολυμπιακός στεφθεί πρωταθλητής την Κυριακή θα κατακτά τον τίτλο και μαθηματικά στις 10 Μαρτίου!

Η ημερομηνία αυτή θα είναι πιο… φρέσκια συγκριτικά με τα άλλα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, τα οποία και αυτά ήρθαν… νωρίς.

Το 2009 ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής στις 22 Μαρτίου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι ερυθρόλευκοι, τότε, είχαν επικρατήσει στη Νέα Σμύρνη 3-2 και είχαν πανηγυρίσει τον τίτλο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για πρώτη φορά στον πάγκο τους.


Στο 2011, το πρωτάθλημα λίγο νωρίτερα! Στις 20 Μαρτίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει –και πάλι- την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι επικρατούν με το ευρύ 6-0 με τον Τζεμπούρ να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην παλιά του ομάδα.


Πέρσι, η κατάκτηση του τίτλου ήρθε λίγο αργότερα… Την 1η Απριλίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Τελικό σκορ; 1-0 υπέρ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε…



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου