ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Στη Θήβα οι θρυλικοί παλαίμαχοι

Στη Θήβα οι θρυλικοί παλαίμαχοι

09/03/2013

Στη Θήβα οι θρυλικοί παλαίμαχοι
Οι Βετεράνοι του Θρύλου δεν σταματάνε την αγωνιστική τους δράση διοργανώνοντας ακόμα μία ποδοσφαιρική γιορτή, αυτή τη φορά στη Θήβα. Στο φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 11 Μαρτίου, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και βραβεύσεις, ως συνηθίζεται κάθε φορά.
Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Θήβας και Λιβαδειάς Γεώργιος, θα βραβεύσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Πρόεδρος θα δώσει το «παρών». Επίσης, θα τιμηθεί ο Διευθυντής Επικοινωνίας των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς.
Τέλος, μετάλλια θα δοθούν και στους Γιώργο Δαρίβα (πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων), Γιάννη Γκαϊτατζή και Αντώνη Τζανετουλάκο, για την προσφορά τους στην ομάδα της Θήβας ως προπονητές. Επίσης, θα τιμηθεί η μνήμη του εκλιπόντα Κώστα Μεσολογγίτη. Τη βράβευση θα την κάνει ο Δήμαρχος της Θήβας, Σπύρος Νικολάου.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 το μεσημέρι, με την αποστολή των παλαίμαχων άσων του Θρύλου να αναχωρεί από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 13:00 το μεσημέρι. Μετά το τέλος του φιλικού  θα ακολουθήσει εκδήλωση σε μαγαζί της πόλης της Θήβας.
Οι τελευταίες λεπτομέρειες του φιλικού στη Θήβα διευθετήθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των Βετεράνων του Ολυμπιακού την Τετάρτη, στο οποίο μοναδικός απόντας ήταν ο Θανάσης Αγγελής. Οι θρυλικοί παλαίμαχοι προετοιμάζουν ακόμα πολλά φιλικά παιχνίδια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως σε Μυτιλήνη, Γύθειο, Πρέβεζα, Μήλο, Ερέτρια, Γαλαξίδι και Ορχομενό. Παράλληλα όμως υπάρχει στο μυαλό τους και το μεγάλο παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αλλά και η συμμετοχή τους στη φιέστα πρωταθλήματος του Θρύλου για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου