ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Μέσα ο Λο, εκτός Περπέρογλου και Σερμαντίνι

Μέσα ο Λο, εκτός Περπέρογλου και Σερμαντίνι

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (4/3) για τους παίκτες του Ολυμπιακού με τον Λο να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Εκτός οι Περπέρογλου και Σερμαντίνι με ίωση, όπως και ο Γεωργάκης με πρόβλημα στον αστράγαλο. Όλα καλά με Χάινς.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (7/3) στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για την προσπάθεια των ερυθρολεύκων να τερματίσουν τουλάχιστον στην 2η θέση του ομίλου τους στο Top-16 προκειμένου να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Euroleague.
Η προπόνηση της Δευτέρας (4/3) ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό με τον Έισι Λο να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Εκτός έμειναν οι Στράτος Περπέρογλου και Γκιόργκι Σερμαντίνι, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε ο Γιώργος Γεωργάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και εξακολουθεί να πονάει στον αστράγαλο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κάιλ Χάινς, ο Αμερικανός σέντερ έκανε εξετάσεις το πρωί στο μάτι μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Καβάλα, δεν έχει κάτι σοβαρό, και έτσι προπονήθηκε κανονικά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου