ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κάτι ετοιμάζει στην Ισπανία

Κάτι ετοιμάζει στην Ισπανία

05/03/2013
 Σε πρώτο πλάνο ήταν ο τερματοφύλακας στο πρόσφατο ταξίδι του Λορένθο στην Ισπανία, ενώ από την Σερβία που βρέθηκε προχθές ο Κοβάσεβιτς υπάρχουν αναφορές για τον Σκέποβιτς της Παρτίζαν.

Κάτι ετοιμάζει στην Ισπανία
Ο Χουάνχο Λορένθο.

Τον μεταγραφικό προγραμματισμό του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν καταστρώνουν ο Χουάνχο Λορένθο και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Τα ταξίδια του Ισπανού και του Σέρβου θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, όμως η παρουσία του πρώτου στην πατρίδα του μόνο τυχαία δεν είναι.

Σε πρώτο πλάνο για τον σύμβουλο της ΠΑΕ στο τμήμα σκάουτινγκ ήταν ο τερματοφύλακας, όμως είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» ποδοσφαιριστές και σε άλλες θέσεις.

Οι Πειραιώτες θα κινηθούν αρχικά για παίκτες που μένουν ελεύθεροι και είναι πιο προσιτοί όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Όπως γράφει η SportDay, ο Λορένθο παρακολούθησε σίγουρα δύο αγώνες: την Παρασκευή Χετάφε - Σαραγόσα και το Σάββατο Λα Κορούνια - Ράγιο Βαγεκάνο (είχε ζητήσει διαπίστευση).

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει αναφορά στο όνομα του τερματοφύλακα της Ράγιο, Κομπένιο, όμως δεν έπαιξε σε αυτό το ματς.

Ωστόσο, ο Ισπανός «κατάσκοπος» του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δει παίκτες της Λα Κορούνια, η οποία όλα φαίνεται ότι θα υποβιβαστεί στη Segunda Division.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και από την Χετάφε και από τη Σεβίλλη. Στην πρώτη αγωνίζεται ο Κολούνγκα, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί τον περασμένο Ιανουάριο για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Επίσης, μία περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει τους Πειραιώτες είναι εκείνη του Μαροκινού μέσου με γαλλικό διαβατήριο, Μπαράντα.

Όσον αφορά τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προχθές διέρρευσαν κάποιοι παίκτες που θέλησε να «τσεκάρει» στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν.

Αν και η Σερβία αποτελεί μία ενδιαφέρουσα μεταγραφική αγορά, οι Σέρβοι πιάνουν θέσεις ξένων και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει κουβέντα για τον Σκέποβιτς της Παρτίζαν.

Διάψευση για Ντρόμπνι

Όλο αυτό το διάστημα φημολογείται ότι ο Γιάροσλαβ Ντρόμπι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος από το Αμβούργο στο τέλος της σεζόν και η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κάποιες συζητήσεις μαζί του μέχρι να αναλάβει ο Μίτσελ.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει κάποιες άλλες περιπτώσεις για την κάλυψη του «άσου» στο ρόστερ της ομάδας του. Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, το θέμα με τον 34χρονο γκολκίπερ «παγώνει», αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο αυτή τη στιγμή.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου