ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ιωαννίδης και Παιδάκης γυμνάστηκαν με την πρώτη ομάδα

Ιωαννίδης και Παιδάκης γυμνάστηκαν με την πρώτη ομάδα

Δύο παίκτες από την Κ-20 γυμνάστηκαν την Πέμπτη με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Νίκο Ιωαννίδη και Γιάννη Παιδάκη.
Η έλευση του Μπερντ Στορκ στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού τον Απρίλιο του 2012 έφερε σοβαρές ανακατατάξεις στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Με δουλειά και μεθοδικότητα ο Γερμανός τεχνικός έχει καταφέρει σε λίγους μήνες να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, κυρίως με την ομάδα Νέων με την οποία προπορεύεται στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League, ενώ συνεχίζει στους "8" του NextGen Series!
O Μίτσελ έχει ήδη παρακολουθήσει κάποια ματς της Κ-20, ενώ φυσικά ήταν παρών και στη νίκη εναντίον της Άντερλεχτ που έφερε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Champions League Νέων.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένος από το επίπεδο των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου και έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών που πιστεύει πως υπό προϋποθέσεις μπορούν μελλοντικά να ανέβουν στην πρώτη ομάδα.

Σταδιακά ο 50χρονος προπονητής του Ολυμπιακού θα βλέπει τους Νέους σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας και εφόσον το κρίνει ο ίδιος, δεν αποκλείεται να πάρει μαζί του και κάποιους στην καλοκαιρινή προετοιμασία, που φέτος θα γίνει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Νίκος Ιωαννίδης και Γιάννης Παιδάκης είναι δύο παίκτες της Κ-20 που την Πέμπτη (7/3) το πρωί γυμνάστηκαν με τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ο πρώτος είναι 19 ετών (26/4/1994), αγωνίζεται ως φορ και ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων των ερυθρολεύκων στην πρόκριση επί της Άντερλεχτ. Ο δεύτερος βαδίζει επίσης στα 19 του χρόνια (10/12/1994) και παίζει στα άκρα της επίθεσης.

Στις επόμενες προπονήσεις του Ολυμπιακού θα συμμετέχουν κι άλλοι παίκτες από την ομάδα Νέων, προκειμένου ο Μίτσελ να τους τσεκάρει ζωντανά και να σχηματίσει μια καλύτερη εικόνα για την πρόοδο τους.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου