ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Χρόνια πολλά παικταρα μου !!! (pics+videos)

Χρόνια πολλά παικταρα μου !!!(pics+videos)

Ο Τζεμπούρ έχει σήμερα (8/3) γενέθλια και έγινε 29 ετών και μέχρι τα 32 του, τουλάχιστον, θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Τα ρεκόρ στα γκολ που κυνηγάει έως το τέλος της σεζόν ο Αλγερινός επιθετικός.
 
O ALEX WEB RADIO/TV εύχεται χρόνια πολλά στον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος σήμερα (8 Μαρτίου) συμπλήρωσε 29 χρόνια ζωής και μέχρι τα 32 του χρόνια τουλάχιστον (καθώς ανανέωσε για την επόμενη τριετία το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους) θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός σέντερ-φορ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και έως το τέλος της σεζόν κυνηγάει και ορισμένα ρεκόρ στα γκολ.
Με τα δύο γκολ που πέτυχε στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ ο Ραφίκ Τζεμπούρ, έφτασε τα 20 τέρματα σε 20 συμμετοχές του στο φετινό πρωτάθλημα και πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα, το οποίο πιστοποιεί το πόσο δεινός σκόρερ είναι. Ο Αλγερινός σέντερ-φορ του Ολυμπιακού έχει "τρομοκρατήσει" τις αντίπαλες άμυνες με την αποτελεσματικότητα του στην επίθεση, τελειώνοντας τις φάσεις με εντυπωσιακά σουτ και με επιβλητικές κεφαλιές, έχοντας σωστές τοποθετήσεις μέσα στην μεγάλη περιοχή, όντας πάντα στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ, παράλληλα, στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του ώστε να σημειώσει ορισμένα ρεκόρ με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ποια είναι αυτά; Ο 29χρονος Αλγερινός, ο οποίος θα συμπληρώσει σε λίγες μέρες 29 χρόνια ζωής (8/3/1984), έχει πετύχει 20 γκολ σε 20 ματς πρωταθλήματος και έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί πρώτη φορά στην καριέρα του κορυφαίος σκόρερ της Super League.

Τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει ποτέ στο πρωτάθλημα ήταν την σεζόν 2007-08 όταν και αγωνιζόταν στον Πανιώνιο (15), οπότε αυτό το προσωπικό ρεκόρ το έχει ξεπεράσει ήδη ο Αλγερινός σκόρερ.

Επίσης έχει ήδη περάσει τους Λουτσιάνο Γκαλέτι (2008-09/14 γκολ), Αλέκο Αλεξανδρή (2000-01, 2001-02 19 γκολ), ενώ έφτασε τον Κέβιν Μιραλάς (2011-12/20 γκολ) και φιλοδοξεί να περάσει τον Ζιοβάνι (2003-04/21 γκολ) για να γίνει ο καλύτερος πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού της τριακονταετίας. Απλησίαστος μοιάζει ο αριθμός 29 του Νίκου Αναστόπουλου (1982-83) και τα 35 του Γιώργου Σιδέρη (1968-69).

Αν ξεπεράσει τα 23 γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ, τότε θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην (σύντομη) ιστορία της Super League. O Ολυμπιακός, επίσης, θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει φέτος τον Παναθηναϊκό, αφού θα φτάσει τις 14 φορές που κατακτά ποδοσφαιριστής του το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ, παράλληλα, με την φετινή του διάκριση στα γκολ, θα γίνει ο 6ος ποδοσφαιριστής της πειραϊκής ομάδας στην ιστορία της Α' Εθνικής που πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ.

Σε βίντεο τα φετινά γκολ του Τζεμπούρ:

Rafik Djebbour - The Terrorist 2012_13 από Pireotis7

 Δειτε διαφορα γκολ απο τον Ραφικ Τζιμπουρ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου