ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ιστορικός τίτλος για τον Θρύλο

Ιστορικός τίτλος για τον Θρύλο

04/03/2013

Ιστορικός τίτλος για τον Θρύλο
Με τις δύο από τις τρεις Πλευρίτου (Ελευθερία και Βάσω) αλλά και τη Διαμαντοπούλου σε μεγάλη ημέρα, η ακαδημία πόλο του Θρύλου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σε επίπεδο θηλέων.
Με 8-3 νίκησε η ομάδα πόλο Νέων Γυναικών τη Βουλιαγμένη στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών, με τις αδερφές Πλευρίτου Βάσω και Ελευθερία να πετυχαίνουν τα 7 από τα 8 γκολ (4 η Βάσω και 3 η Ελευθερία), και την Χρυσή Διαμαντοπούλου να κατεβάζει τα ρολά στην άμυνα.
Οι παίκτριες του Μπενόπουλου, ο οποίος είχε για βοηθό την Κυριακή τον Χάρη Παυλίδη, ήταν αγχωμένες στον πρώτο τους τελικό κόντρα στον ΝΟΒ, και αυτό εκφραζόταν κυρίως επιθετικά. Αλλά στα μετόπισθεν η Χρυσή Διαμαντοπούλου, μαζί με την αμυντική ικανότητα των «ερυθρόλευκων» κράτησαν τη Βουλιαγμένη στο φτωχό ενεργητικό των 3 γκολ.
Tα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 2-0, 1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Κουντούρη, Σώρα, Σιταρένιου, Δατσέρη, Καλογεράκου, Λογοθέτη, Πέττα, Βάσω Πλευρίτου 4, Γκουζούλα, Μιχαηλίδου, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου 1, Γιαννοπούλου.
ΝΟ Βουλιαγμένης: Νιόβη Ζοφώλη, Χυδηριώτη, Μουλάκη 2, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Αντωνιάδη, Βικτόρια Ζοφώλη, Αμαλία Μαυρωτά, Ντάσιου, Σελετοπούλου, Λακουμέντα, Σταυρίδου, Βαρελίδη, Σούρμπη.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου