ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

"Απόδραση" με Σαλίνο η Μπράγκα!

"Απόδραση" με Σαλίνο η Μπράγκα!

Με γκολ του Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος από τη νέα σεζόν αναμένεται να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, η Μπράγκα νίκησε εκτός έδρας την Ολιανένσε με 1-0 και εξακολουθεί να παλεύει για την κατάληψη της τρίτης θέσης.
Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λεάντρο Σαλίνο ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, αλλά δεν μπορεί να ανακοινώσει τη μεταγραφή, καθώς ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπράγκα έως το τέλος της σεζόν.
Ωστόσο, ο 28άχρονος (22/4/1985) παίκτης αγωνίζεται κανονικά με την ομάδα του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποδεικνύεται καθοριστικός! Με δικό του γκολ στο 11ο λεπτό, η Μπράγκα πέρασε με νίκη 1-0 από την έδρα της Ολιανένσε, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική του πορτογαλικού Πρωταθλήματος.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω βροχόπτωσης, ο Έλντερ Μπαρμπόζα δέχθηκε την πάσα από τον Μοσορό, σέντραρε παράλληλα από τα αριστερά, ο Ζε Λουίς δεν κατάφερε να βρει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Λεάντρο Σαλίνο με προβολή με το αριστερό στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας ακολούθησε τη φάση και σκόραρε, προλαβαίνοντας τον παίκτη των γηπεδούχων, Μπαμπάνσο. Είναι ένας επιθετικογενής μπακ, με σήμα-κατατεθέν την ταχύτητα.

Αυτή ήταν η 17η συμμετοχή του Σαλίνο στο φετινό πορτογαλικό Πρωτάθλημα (1411 λεπτά). Ο Βραζιλιάνος πέτυχε, παράλληλα, το δεύτερο γκολ του τη φετινή σεζόν στη Λίγκα. Η Μπράγκα διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 37 βαθμούς σε 21 αγώνες, εννέα στροφές πριν από το φινάλε. Μόνο αν "αυτοκτονήσει", η ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο θα χάσει το εισιτήριο για το Europa League, αλλά έχει βάσιμες ελπίδες για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η διαφορά της από την τρίτη Πάσος Φερέιρα είναι μόλις ένας βαθμός (38 έχει η Πάσος, 37 η Μπράγκα).

Δείτε το νικητήριο γκολ του Σαλίνο!


Olhanense 0-1 Braga (Gol de Leandro Salino... από DaniDV

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου