ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Δεν έχασε τίποτα ο Ολυμπιακός»

Σφαιρόπουλος: «Δεν έχασε τίποτα ο Ολυμπιακός»

08/03/2013
 Ήττα χωρίς ουσιαστικές συνέπειες, που μπορεί να αποδειχτεί ευεργετική χαρακτήρισε αυτή που υπέστη ο Ολυμπιακός από την Μπαρτσελόνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Σφαιρόπουλος: «Δεν έχασε τίποτα ο Ολυμπιακός»
Μη αντιπροσωπευτική της πραγματικής διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν η χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (90-77), όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Πανιωνίου εστίασε στην άμυνα τη βασική χθεσινή αδυναμία των «ερυθρόλευκων» και χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Σιένα. Παράλληλα χαρακτήρισε ανώτερη ομάδα από τη Μάλαγα τον Παναθηναϊκό εν όψει του αποψινού αγώνα των δύο ομάδων.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό για:

-το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα: «Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, όσο φάνηκε χθες. Είναι θέμα φορμαρίσματος. Το Top 16 γίνεται φέτος με διαφορετικό τρόπο και μία ομάδα πρέπει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια καλής απόδοσης. Η Μπαρτσελόνα έχει βρει ρυθμό».

-την παρουσία του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση: «Αμυντικά ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε μέσα στη ρακέτα από την Μπαρτσελόνα. Τα κορμιά δίνουν ένα πλεονέκτημα, αλλά με τα ίδια κορμιά πάνω-κάτω πήρε την Ευρωλίγκα πέρυσι. Μπορεί να παίξει με αυτούς τους παίκτες καλύτερα ο Ολυμπιακός, κυρίως αμυντικά. Όταν δεν παίζεις καλά στην άμυνα, δεν έχεις αποτέλεσμα και στην επίθεση. Αυτά είναι αλληλένδετα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που παίρνει ενέργεια από την άμυνα και δεν έβγαλε πολλούς αιφνιδιασμούς. Κάποιοι παίκτες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Σίγουρα η πίεση για το αποτέλεσμα λειτούργησε αρνητικά στον Ολυμπιακό. Είναι ένα ματς που θα το μελετήσουν οι υπεύθυνοι, θα δουν τα λάθη και θα τα διορθώσουν».

-τη μετέπειτα πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: «Ο Ολυμπιακός ήταν και θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μια ήττα δεν αλλάζει κάτι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχασε και ήρθε η καταστροφή. Στην Ελλάδα υπερθεματίζουμε μετά από μεγάλες νίκες ή ήττες. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τη δεύτερη θέση και το ματς με τη Σιένα είναι αυτό που θα κρίνει κατά πολύ αν θα πετύχει το στόχο να έχει πλεονέκτημα έδρας για να πάει στο Final 4. Δεν χάθηκε κάτι χθες. Νομίζω πως-όπως και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν-το ματς με τη Σιένα είναι το πιο σημαντικό».

-το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία σε αυτό το ματς με νίκη να εξασφαλίσει την πρόκριση. Η Μάλαγα παίζει το τελευταίο της χαρτί κι αν χάσει μένει εκτός πρόκρισης, αφού ξεκαθαρίζει η τετράδα που θα προκριθεί. Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών, κάποιοι παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι, αλλά σε ένα τέτοιο ματς όλοι θα δώσουν τα πάντα. Θεωρώ πως είναι καλύτερη ομάδα από τη Μάλαγα κι έχει τη δυνατότητα να κερδίσει».

-το αν θεωρεί την Μπαρτσελόνα φαβορί για την Ευρωλίγκα: «Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι η πιο φορμαρισμένη. Μην ξεχνάμε όμως πώς ξεκίνησε τη σεζόν η Ζαλγκίρις, πώς ήταν στα μέσα της σεζόν η Κάχα Λαμποράλ και πού είναι τώρα. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα έχει τη δυνατότητα να είναι στο Final 4, όπως και οι δύο ελληνικές ομάδες».

-το All Star Game που θα γίνει στην Πάτρα: «Είναι μία ωραία γιορτή, χωρίς σκοπιμότητα, ευκαιρία για να το απολαύσουν και οι θεατές αλλά κι εμείς από το παρκέ. Πέρα από το όμορφο θέαμα, έχουν προγραμματιστεί μία σειρά από κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις από τους διοργανωτές και τους αξίζουν συγχαρητήρια».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου