ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Κανείς δεν είναι σίγουρος

Κανείς δεν είναι σίγουρος

13/05/2013
 Ειλημμένη απόφαση του Ολυμπιακού να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές του υπάρχοντος ρόστερ, έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων και να γίνει πιο θεαματική η ομάδα.

Κανείς δεν είναι σίγουρος
Η σεζόν τελείωσε και επίσημα για τον Ολυμπιακό, στον οποίο πλέον καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο προγραμματισμός των Πειραιωτών έχει αρχίσει από τον Ιανουάριο, όμως πλέον μπορούν να προχωρήσουν τα πλάνα τους για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα την ερχόμενη σεζόν.

Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να υπάρξει συνάντηση του Μίτσελ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Βρέντζο αλλά και τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Χουάνχο Λορένθο, οι οποίοι θα θέσουν επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά ζητήματα.

Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί το κομμάτι των αποχωρήσεων, αφού πρώτα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των παικτών του ρόστερ και στη συνέχεια να γίνουν οι όποιες προσθήκες.

Σίγουροι προς αποχώρηση θεωρούνται οι Φρανσουά Μοντέστο, Μάρκο Πάντελιτς και Ντρίσα Ντιακιτέ.

Με τις αποχωρήσεις των δύο τελευταίων θα προκύψουν δύο θέσεις παικτών που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο. Η μία θέση θα καλυφθεί από τον Ολαϊτάν. Όσον αφορά τον Ντε Βινσέντι, είναι από την Αργεντινή, αλλά στην κατοχή του έχει ιταλικό διαβατήριο.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα γίνει με τους Ρόι Κάρολ (έχει συμφωνήσει προφορικά για την μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του), Αριέλ Ιμπαγάσα (έχει αυξήσεις τις πιθανότητές του προς παραμονή) και Χουάν Πάμπλο Πίνο (πρόκειται για μία περίπτωση, όμως έχει οψιόν για ακόμη δύο χρόνια).

Ωστόσο, αποχωρήσεις στο υπάρχον ρόστερ μπορεί να υπάρξουν και από πωλήσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως οι Μανωλάς, Μήτρογλου, Τζεμπούρ, Σιόβας, Αμπντούν και Μασάντο.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό τρέχουν τον σχεδιασμό για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ομάδας και την αλλαγή της εικόνας που παρουσίασε τη φετινή σεζόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών, χωρίς να έχουν συμφωνήσεις με κάποιον πέρα από εκείνους που αγωνίζονται στην ελληνική αγορά και τον… άφαντο Μπόατενγκ.

Εν τω μεταξύ, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ συμφώνησε με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ο Εργοτέλης θα λάβει το ποσό των 150.000 ευρώ για την παραχώρηση του νεαρού χαφ.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου