ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Κάρολ: «Αισθάνομαι καλά στον Ολυμπιακό»

Κάρολ: «Αισθάνομαι καλά στον Ολυμπιακό»

13/05/2013
 Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος αισθάνεται… νεότερος και έχει ως στόχο να παίζει μέχρι τα 40 του χρόνια.

Κάρολ: «Αισθάνομαι καλά στον Ολυμπιακό»
Με τον δικό του τρόπο ο Ρόι Κάρολ έστειλε το μήνυμα στη διοίκηση του Ολυμπιακού πως είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει σε λίγες μέρες.

Από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ προκύπτει πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και μετά την επικείμενη συνάντηση Μαρινάκη-Μίτσελ θα ξεκαθαρίσει η παραμονή αρκετών παικτών της ομάδας.

Ωστόσο, ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ δήλωσε πως αισθάνεται πολύ καλά στους Πειραιώτες, στους οποίους αισθάνεται… νεότερος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόι Κάρολ στην «Ελευθεροτυπία»

Ρόι, ας ξεκινήσουμε πρώτα από την εικόνα του τελικού.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχαμε απέναντί μας μία καλή ομάδα και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Ήταν πολύ σημαντικό, όμως, που ο Νταβίντ (Φουστέρ) σκόραρε πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και μας βοήθησε για τη συνέχεια. Στην παράταση παίξαμε με καρδιά, παρόλο που είχαμε και τον τραυματισμό του Χοσέ (Χολέμπας), και κατορθώσαμε να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε το Κύπελλο».

Στο δύσκολο του σουτ Ντε Μπάσις, στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, έδιωξες δύσκολα την μπάλα με το ένα χέρι. Ήταν ένστικτο ή ικανότητα;

«Έπρεπε να διώξω την μπάλα με κάθε τρόπο και αυτό είχα στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή».

Αμέσως μετά σε είδαμε να κοιτάς το ουρανό.

«Ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό. Είπα: “Θεέ μου, ευτυχώς που βρήκα την μπάλα”».

Το σχόλιό σου για την ένταση και τα επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στο τέλος της παράτασης;

«Πάντα υπάρχουν ένταση και νεύρα, τα έχουν αυτά οι τελικοί. Είναι κάτι, όμως, που πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα».

Τι κρατάς από τη σεζόν;

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το τρόπαιο και κάναμε το νταμπλ. Είμαι ευτυχισμένος που τις δύο χρονιές μου στον Ολυμπιακό πανηγυρίσαμε δύο νταμπλ. Είναι μεγάλη επιτυχία».

Και τώρα;

«Στα 35 μου προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή. Αισθάνομαι νεότερος στον Ολυμπιακό, νιώθω καλά, Μπορώ να παίξω ακόμα για 5 χρόνια. Στην Αγγλία, αλλά και γενικά στην Ευρώπη, έχουν αγωνιστεί τερματοφύλακες μέχρι τα 40 τους».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου