ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τα εγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16"

Τα εγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16"

11/12/2013

O Χαβιέρ Σαβιόλα, είναι το κεντρικό πρόσωπο στις αναφορές των ξένων ΜΜΕ για την είσοδο του Ολυμπιακού στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League. "Ο Μίτσελ έβγαλε κουνέλι από το καπέλο", ο τίτλος της Marca.
Παραμονή των 32ων γενεθλίων του ο Χαβιέρ Σαβιόλα "φόρεσε τα παπούτσια" του Μήτρογλου και οδήγησε τον Ολυμπιακό με δύο γκολ στο 3-1 επί της Άντερλεχτ και  στην επόμενη φάση του Champions League.
Φυσικά, οι επιδόσεις του αυτές δεν διέφυγαν της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ, που κάνουν ειδική αναφορά στον άλλοτε άσο των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας παράλληλα ότι η νίκη της Μπενφίκα επί της Παρί ήταν επιταγή χωρίς αντίκρυσμα μιας που υποβιβάστηκε στο Europa League.

Οι αναφορές των ΜΜΕ για το ματς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

Uefa.com: Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ολυμπιακός έκλεισαν θέση στους 16 ενώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου εξασφάλισαν την πρώτη θέση στους ομίλους τους.
 Sportmediaset: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός, εκτός η Μπενφίκα.
Marca: O Mίτσελ βγάζει κουνέλι από το καπέλο. Σε ένα μαγικό παιχνίδι, ο Μίτσελ έστειλε τον Ολυμπιακό στους "16" του Champions League. Έχοντας την απουσία του Μήτρογλου, ο Μίτσελ έβγαλε κουνέλι (σ.σ. το προσωνύμιο του Σαβιόλα) από το καπέλο
 Tuttosport: Γκολ και θέαμα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό να ξεπερνάει με 3-1 το εμπόδιο της Άντερλεχτ και να προκρίνεται ως δεύτερος στους "16" του Champions League.
As: Ο Σαβιόλα πετυχαίνει δύο γκολ και στέλνει τον Ολυμπιακό στους "16". Ο γκολκίπερ της Άντερλεχτ, Προτό, απέκρουσε δύο πέναλτι.
Gazzetta dello Sport: Μπενφίκα-Παρί 2-1. Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 3-1. Οι Έλληνες στους "16". Η ντοπιέτα (σ.σ. δύο γκολ) του Σαβιόλα στέλνει τον Ολυμπιακό στη δεύτερη φάση.
Αbola: Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άντερλεχτ (3-1) και συνεχίζει. Η Μπενφίκα νίκησε την Παρί (2-1) αλλά είναι εκτός Champions.
Record: Δεν ήρθε ο θρίαμβος. Οι αετοί υποβιβάζονται στο Europa League καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε στην Αθήνα με δύο γκολ του Σαβιόλα.
 Goal.com: Τα δύο γκολ του Σαβιόλα έστειλαν τους πρωταθλητές Ελλάδας στην επόμενη φάση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου