ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Και τώρα...Άντερλεχτ

Και τώρα...Άντερλεχτ

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, με τον Λεάντρο Σαλίνο να προπονείται κανονικά το πρωί της Κυριακής (8/12). 

Δείτε το πρόγραμμα της Δευτέρας (9/12).
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Μαζί τους και ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος είναι διαθέσιμος για τον "τελικό" με την Άντερλεχτ.



Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο στόχος κόντρα στον Αστέρα επιτεύχθηκε. Ο Ολυμπιακός πήρε μία ακόμη σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον μπορεί, ακόμη πιο ήρεμος, να στρέψει το ενδιαφέρον του στην ιδιαιτέρως σημαντική αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης με αντίπαλο την Άντερλεχτ.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ έκαναν και την Κυριακή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη βελγική ομάδα. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς με τον Αστέρα έκαναν αποθεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκε ο Λεάντρο Σαλίνο.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

Σε ό,τι αφορά την παραμονή του αγώνα, τώρα, το πρόγραμμα της ομάδας μας τη Δευτέρα διαμορφώνεται ως εξής:

• 17:30 * Συνέντευξη Τύπου του προπονητή κ. Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

• 19:45 * Προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η Συνέντευξη Τύπου της Άντερλεχτ είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και η προπόνηση της βελγικής ομάδας θα διεξαχθεί στις 19:00, επίσης στο γήπεδό μας. Θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά της".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου