ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μειώθηκε η ποινή του Μπέγκιτς

Μειώθηκε η ποινή του Μπέγκιτςθηκε η ποινή του Μπέγκιτς

Κατά μία αγωνιστική μειώθηκε η ποινή του Μπέγκιτς και θα παίξει στην πρεμιέρα του TOP-16. Παραμένει η ποινή όπως έχει σε Πρίντεζη, κεκλεισμένων των θυρών το ματς στο ΣΕΦ με Σιένα.
Το απόγευμα της Τρίτης (10/12) έγινε γνωστό το αποτέλεσμα στην έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός σχετικά με τις τιμωρίες που μοίρασε η Euroleague για το επεισόδιο στο παιχνίδι με την Γαλατασαράι στο ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες δεν έμειναν, πάντως, ευχαριστημένοι. Η τιμωρία των τριών αγωνιστικών στον Γιώργο Πρίντεζη δεν άλλαξε, ο αγώνας με την Σιένα (12/12, 21:00) θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς τον κόσμο των back-to-back Πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ μοναδικό κέρδος ήταν το γεγονός ότι ο Μίρζα Μπέγκιτς θα χάσει τα επόμενα δυο (και όχι τρία όπως είχε αρχικά αποφασιστεί) παιχνίδια, τα τελευταία της φάσης των ομίλων.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σλοβένος σέντερ θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την πρεμιέρα του TΟP-16. Ταυτόχρονα, το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει έπεσε από τις 15.000 στις 10.001 ευρώ. Όσον αφορά την τιμωρία του Ποπς Μένσα-Μπόνσου, δεν υπήρχε απόφαση στην έφεση που κατέθεσαν οι άνθρωποι της Γαλατασαράι.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου