ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού

Παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού

11/12/2013
 
 Χωρίς καμία πικρία για τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τη συνέχεια του Champions League, στην Πορτογαλία σχολιάζουν με θετικό τρόπο τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ.

Παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού

Με δέκα βαθμούς τερμάτισαν στον Γ’ όμιλο του Champions League ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα, οι οποίοι επικράτησαν της Άντερελχτ και της Παρί Σεν Ζερμέν, αντίστοιχα.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να προκριθούν χάρη στα αποτελέσματα που είχαν κόντρα στους «αετούς» (νίκη και ισοπαλία) στα μεταξύ τους παιχνίδια, όμως στην Πορτογαλία δεν στάθηκαν σε καμία διαιτητική απόφαση και αναγνώρισαν πως η ομάδα του Μίτσελ ήταν καλύτερη από τους Βέλγους.

Συγκεκριμένα, η A Bola έγραψε

«Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 και εξασφάλισε την παρουσία του στα νοκ-άουτ ματς του Champions League.

Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρότι ο αντίπαλος τελείωσε με οχτώ παίκτες, έζησε στιγμές αγωνίας και ανησύχησε στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Σαβιόλα, με δύο γκολ, ήταν ο ήρωας του αγώνα, ο οποίος έχασε και ένα πέναλτι. Μάλιστα, οι Πειραιώτες εκτέλεσαν τρία πέναλτι, όμως κατόρθωσαν να ευστοχήσουν μόνο στο τελευταίο, όταν ο Ντομίνγκες νίκησε τον Μίτροβιτς που πήρε τη θέση Προτό που αποβλήθηκε για αντικανονικό μαρκάρισμα (πάνω στον Βάις)».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου