ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Θρύλε μπορεις,μπορεις να προκριθεις!-To coreo-ΕΚΠΛΗΞΗ της ΘΥΡΑΣ 7

 Θρύλε μπορεις,μπορεις να προκριθεις!

 10/12/2013
Έτοιμος να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους 16 του Champions League είναι ο Ολυμπιακός στο αποψινό ματς με την Άντερλεχτ και με νίκη δεν το ενδιαφέρει τι θα γίνει στη Λισαβόνα.

Στο χέρι σου, Θρύλε!
Την πρόκριση στους «16» του Champions League επιθυμεί να πανηγυρίσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στην Άντερλεχτ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:45, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Δειτε το διαφημιστικο trailer
Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ τη φετινή σεζόν, Κώστα Μήτρογλου, και τον Γιάννη Μανιάτη όμως έχουν το υλικό για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τέταρτη φορά στην ιστορία τους (μετά τις σεζόν 1998/99, 2007/08 και 2009/10).

Η Συνέντευξη Τύπου πριν την Άντερλεχτ

 
Διαβάστε τις τοποθετήσεις του κ. Μίτσελ και του αρχηγού Αβραάμ Παπαδόπουλου, πριν από το παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής με τους Βέλγους.
Αναλυτικά:
Μίτσελ
Είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές αυτό το παιχνίδι. Για τον ίδιο τον προπονητή πόσο σημαντικό είναι;
Θέλουμε να κερδίσουμε γιατί η πορεία μας έχει δείξει πως αξίζουμε αυτή την πρόκριση. Για να το επιβεβαιώσουμε όμως πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να το καταφέρουμε. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει πολύ σκληρή δουλειά, έχουν κάνει σκληρή προσπάθεια. Έχουν την εμπειρία για να ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς, αν είχαμε αμφιβολία μια βόλτα στο δρόμο αρκούσε. Ο κόσμος δεν θα επιτρέψει να ξεχάσουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς και πόσο χρειαζόμαστε τη νίκη. Αν θυμηθούμε την ημέρα της κλήρωσης και αν κάποιος μας υποσχόταν ότι θα παίζαμε την πρόκριση στην έδρα μας την τελευταία αγωνιστική και όλα θα ήταν στα χέρια τότε νομίζω πως όλοι θα το θέλαμε.
Στο πρώτο παιχνίδι στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει προβλήματα από την επιθετική λειτουργία της Άντερλεχτ. Τι σκοπεύετε να κάνετε για να μην γίνει και τώρα το ίδιο;
Πιστεύουμε πως όλες οι ομάδες γνωρίζουν καλά η μία την άλλη. Παρόλα αυτά πιστεύω πως το κλειδί του αγώνα θα είναι τι μπορεί να δείξει η κάθε ομάδα στο γήπεδο. Εμείς έχουμε υποχρέωση σε σχέση με την Άντερλεχτ να κερδίσουμε. Όλα θα κριθούν στην ψυχή, στην καρδιά μας και στην θέληση και νομίζω αυτό θα είναι το κλειδί του αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και στις δύο περιοχές. Με ένα τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο που έκανε αίσθηση εκείνο το βράδυ και με τον Μήτρογλου να είναι το αστέρι της βραδιάς. Δεν θα μας ενοχλούσε το ίδιο να συμβεί και αύριο το ίδιο.
Ο Μήτρογλου θα απουσιάσει από αυτό το παιχνίδι. Περιμένετε από το άλλο μεγάλο αστέρι της ομάδας τον Σαβιόλα να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι;
Πιστεύουμε πως όλοι οι παίκτες θα κάνουν ένα μεγάλο παιχνίδι και θα λάμψουν σαν αστέρια. Ελπίζουμε το αστέρι να είναι ο Ολυμπιακός και όχι ένας παίκτης. Επίσης δεν έχω πει αν θα παίξει ο Σαβιόλα ή όχι.
Έχετε αποφασίσει για την ενδεκάδα; Επίσης άλλαξε κάτι στο πλάνο σε σχέση με όσα είδατε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης;
Το έχω πει πολλές φορές ότι σκέφτομαι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Γι’ αυτό σκεφτόμουν το παιχνίδι με τον Αστέρα και όχι την Άντερλεχτ. Αν κάποιοι έλειπαν από το ματς του Σαββάτου έλειπαν γιατί είχαν ενοχλήσεις μυϊκές ή συμπτώματα κούρασης. Παρόλο που έχουμε ξεκάθαρα στο μυαλό μας ότι δεν θα έχουμε τον Μανιάτη και τον Μήτρογλου δεν αλλάξαμε την ιδέα του παιχνιδιού μας. Πάντα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν. Έχουμε στο μυαλό μας ποια μπορεί να είναι η ενδεκάδα. Δεν έχει σημασία ποιοι θα παίξουν γιατί όλοι θα δείξουν ότι είχα δίκιο που τους έβαλα.
Πιστεύετε ότι η Άντερλεχτ θα κάνει δώρο στον Ολυμπιακό; Το αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα;
Δεν περιμένω κανένα δώρο από την Άντερλεχτ και πιστεύω ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε ένα παιχνίδι από τον όμιλο. Αν τα δούμε όλα τα ματς η Παρί ήταν η καλύτερη ομάδα και εμείς έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Με όλο τον σεβασμό που έχουμε στην Άντερλεχτ, το φαβορί αύριο πρέπει να θεωρούμαστε εμείς.
Επειδή είναι βαθμολογικά αδιάφορη η Άντερλεχτ δυσκολεύει το έργο του Ολυμπιακού; Περιμένετε κάποιο δώρο από την Παρί;
Το δώρο το περιμένω μόνο στις 24 του μήνα. Τα υπόλοιπα δεν είναι δώρα είναι κάτι που έχουν κερδίσει οι παίκτες μου. Επίσης πιστεύω πως ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Άντερλεχτ δεν έχει έρθει εδώ για να κάνει βόλτα, έχει έρθει για να παίξει. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν κάποιος έχει να κερδίσει κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι αυτοί είμαστε εμείς. Πρέπει να βάλουμε μεγάλη ένταση και να δημιουργήσουμε κλίμα γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το θυμίζω στον κόσμο μας γιατί το θυμίζει εκείνος σε εμάς.
Είναι ένα παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση. Φοβάστε ότι το άγχος μπορεί να επηρεάσει την πρόκριση αν περνάει ο χρόνος και δεν έρχεται ένα γκολ;
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε και να παίξουμε και τα 90 λεπτά. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε κερδίζοντας. Δεν νομίζω πως η ψυχολογία και ο χαρακτήρας μας μπορούν να αφήσουν να μας επηρεάσει κάτι τέτοιο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε με όλη μας τη θέληση είναι να κάνουμε και σωστά τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε γιατί αν δεν το κάνουμε θα μας κοστίσει. Ο σκοπός μας είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο.
Στην καριέρα σας ως ποδοσφαιριστής έχετε καλές αναμνήσεις με αντιπάλους βελγικές ομάδες;
Με τις βελγικές ομάδες έχω απ’ όλα. Και αγάπη και όχι αγάπη. Ελπίζω αυτή η συνάντηση να αυξήσει την αγάπη μου απέναντι στις βελγικές ομάδες. Όπως οι καλές σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια χωρίς τσακωμούς και να έχει δίκιο αυτός που το χρειάζεται, δηλαδή εμείς.

Αβραάμ Παπαδόπουλος

Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το γεγονός ότι διεκδικούν την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης;
Είναι μία τεράστια πρόκληση και για εμάς τους ποδοσφαιριστές και για τον σύλλογο. Όλοι ξέρουμε πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση που είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να συνδυάσουμε την πρόκριση και με ένα καλό παιχνίδι.
Έχεις παίξει πολλά παιχνίδια τέτοιων συνθηκών. Πιστεύεις ότι το κίνητρο είναι αρκετό για να έρθει η νίκη;
Είναι τεράστιο κίνητρο για όλους μας. Θέλουμε την πρόκριση, είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια. Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Η φανέλα που φοράμε από μόνη της αποτελεί κίνητρο. Αυτό που θέλουμε είναι να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.
Σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι μετά τον τραυματισμό σου;
Όσον αφορά στον εαυτό μου είμαι καλά αυτή την στιγμή. Το σημαντικότερο αυτή την στιγμή είναι η ομάδα και λιγότερο η δική μου κατάσταση. Το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση και στο πάθος που θα έχει η μία από τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία εμείς. Το έχουμε δείξει και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, αλλά το σημαντικότερο είναι η ουσία και αυτή είναι η νίκη.
Πόσο πιο επικίνδυνη περιμένεις την Άντερλεχτ;
Η άποψη μου είναι πως είναι μία πολύ καλή ομάδα η Άντερλεχτ. Επιθετικά έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Το γεγονός πως είναι αδιάφορη την κάνει επικίνδυνη γιατί δεν έχει άγχος. Το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση και στο πάθος που θα έχουμε εμείς. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι και να μπούμε δυνατά από την αρχή. Πιστεύω πως και με τον κόσμο θα πάρουμε την πρόκριση.
Απουσιάζουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Μήτρογλου και ο Μανιάτης. Πιστεύεις ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές για να καλύψουν το κενό τους;
Είναι αλήθεια πως είναι δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές για την ομάδα, αλλά αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και πολλοί ικανοί στο ρόστερ μας και όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα καλύψουν το κενό. Όποια παιδιά κληθούν να παίξουν θα δώσουν και την ψυχή τους σε αυτό το παιχνίδι.
Η Άντερλεχτ δεν έχει κάποιο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύετε θα παίξει αδιάφορα σε αυτό το ματς;
Από αυτά που έχω δει και τα προηγούμενα χρόνια νομίζω πως δεν υπάρχουν ομάδες που έρχονται να παίξουν χαλαρά. Περιμένουμε την Άντερλεχτ να έρθει και να αντιμετωπίσει κανονικά αυτό το παιχνίδι.

Φαν ντεν Μπρομ: "Δεν ήρθαμε για να ξεφτιλιστούμε"

Ο προπονητής της Άντερλεχτ, Γιόν φαν ντεν Μπρομ, τόνισε πως η Άντερλεχτ δεν ήρθε στον Πειραιά για να... ξεφτιλιστεί. "Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη", σχολίασε.
Ο Γιόν φαν ντεν Μπρομ τόνισε πως η ομάδα του δεν ήρθε στον Πειραιά για να... ξεφτιλιστεί και επεσήμανε πως η Άντερλεχτ θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό για την αυλαία των ομίλων του Champions League.
Για το κίνητρο της Αντερλεχτ: "Δεν σημαίνει πως δεν έχει κάτι να πάρουμε ή να παίξουμε μετά Ευρώπη δεν θα αγωνιστούμε για τη νίκη ή δεν θα τα δώσουμε όλα. Στις Βρυξέλλες χάσαμε αλλά παίξαμε ένα πολύ καλό ματς. Από τα καλύτερα. Δεν έπρεπε να είχαμε χάσει. Αύριο θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Στο Βέλγιο είμαστε πίσω σε βαθμούς και χρειαζόμαστε τη νίκη για να αποκτήσουμε πιο καλή ψυχολογία για το πρωτάθλημα".

Για την 11άδα που θα παρατάξει: "Όντως. Έχει σχέση το προηγούμενο παιχνίδι. Ειδικά αφού παίξαμε καλά. Πάνω κάτω θα είναι αυτή η ομάδα. Να αναλογιστούμε τον τιμωρημένο Μπρούνο και ίσως κάποιες μικροαλλαγές για παίκτες με κόπωση".

Για το αν είναι αγώνας τιμής για τους παίκτες του: "Σίγουρα δεν θα πάμε να παίξουμε για να εκτεθούμε. Δεν θα παίξουμε για να... ξεφτιλιστούμε! Πρέπει να σκεφτούμε τον πρώτο αγώνα. Να τον δούμε ως μία εκδίκηση για το ματς εκεί που μας κόστισε πολλά. Είναι και για τους βαθμούς. Σίγουρα είναι και το οικονομικό όφελος. Όλα αυτά παίζουν ρόλο για την ψυχολογία των παικτών και για την συνέχεια".

Για αν υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει η τακτική εκτός από τους παίκτες: "Όντως πρέπει να προσαρμοστείς σε κάθε ματς χωριστά. Δεν είναι όλα τα ματς τα ίδια. Με την Παρί όταν παίξαμε στις Βρυξέλλες μας... διέλυσαν. Στον επόμενο αγώνα στο Παρίσι αλλάξαμε τακτική και πήραμε αποτέλεσμα. Πάντα προσπαθείς για το καλύτερο για την ομάδα σου".

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς: "Νομίζω πως είναι το ίδιο συναίσθημα με τον Ολυμπιακό για το ματς με την Παρί. Που λέγατε εσείς πως ήταν πλασματικό σκορ το 1-4. Κάπως έτσι έμοιαζε το 0-3 για εμάς".

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό: "Όπως το είπατε. Ήταν φιλικό. Ήταν για προετοιμασία για να δούμε επίπεδο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορείς να συγκρίνεις φιλικούς αγώνες με επίσημα ματς".

Προτό: "Nα περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού"

Ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ, Σιλβιό Προτό, χαρακτήρισε μεγάλο παίκτη τον Μήτρογλου και τόνισε πως ζητούμενο της ομάδας του είναι να περιορίσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ, Σιλβιό Προτό, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.



Για το αν η Αντερλεχτ έχει κίνητρο: "Πάντα έχουμε κίνητρο. Είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Στο πρώτο ματς χάσαμε άδικα. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα μας στην έδρα μας".

Για την έδρα του Ολυμπιακού: "Έχω εμπειρία από τέτοιες έδρες. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Ίσα ίσα μου δίνει κίνητρο για να είμαι ακόμα πιο καλός. Να δώσω τα πάντα".

Για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας: "Είμαστε νέα ομάδα. Με νέους παίκτες. Μαθαίνουμε διαρκώς και σίγουρα δεν έχουμε τα μπάτζετ μεγάλων ομάδων για να τις κοντράρουμε".

Για το αν σκέφτεται ότι μπορεί να άλλαζε το σκορ αν έπαιζε εκείνος στο πρώτο ματς: "Είναι γελοίο και αστείο όλο αυτό. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Στην θέση του συμπαίκτη μου και το εάν έκανα εγώ κάτι αλλιώτικο".

Για το αν βοηθάει η απώλεια του Μήτρογλου: "Σίγουρα ήταν καθοριστικός στον πρώτο αγώνα. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες. Μπορεί να κάνουν την ίδια δουλειά με αυτόν και να είναι επικίνδυνοι. Εμείς θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και με αντεπιθέσεις ή ό,τι άλλο επιλέξει ο προπονητής να πάρουμε αποτέλεσμα".

Για το αν ήταν θέμα τύχης η νίκη του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες: "Ναι εάν δούμε τις ευκαιρίες που είχαμε και το χαμένο πέναλτι μπορούμε να πούμε πως είχαμε πιο πολλές φάσεις και έπρεπε να νικήσουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς. Ο Ολυμπιακός με αντεπιθέσεις έβαλε τα γκολ και σκόραρε".

Οι αποστολες των ομαδων

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 50χρονος προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά (ή Παπαδόπουλο), Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με τον Εντινκά.

Στα πλάγια θα είναι ο Κάμπελ με τον Βάις και τον Ολαϊτάν να διεκδικούν την άλλη θέση. Ο Ντομίνγκες ή ο Φουστέρ θα παίξουν πίσω από τον Σαβιόλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Βέλγοι δεν έχουν κανένα κίνητρο, εκτός από τα χρήματα που δίνει η UEFA σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος και αυτό είναι κάτι που έχει ζητήσει ο πρόεδρός τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Από την πλευρά του, ο Τζον Φαν Ντεν Μπρομ θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την πρωταθλήτρια Βελγίου μέσα στο φαληρικό γήπεδο. Την εστία τους θα υπερασπιστεί ο Προτό. Στην άμυνα θα είναι οι Βαν Ντεν Μπρομ, Κουγιατέ, Μπεμπά και Ν'Σακαλά.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κλιέσταν, με εσωτερικούς μέσους τους Πράετ και Ζιλέ. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ και Μίτροβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καμίνσκι, Νάουτινκ, Μιλιβόγεβιτς, Τίλεμανς, Ντε Ζέου, Βίκο και Σιριάκ.

3ος όμιλος

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ
Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν

Βαθμολογία: Παρί Σεν Ζερμέν 13 (15-3), Ολυμπιακός 7 (7-7), Μπενφίκα 7 (6-7), Άντερλεχτ 1 (3-14) 

Εισιτήρια και σημερα Τρίτη

Συνεχίζεται και την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη (10/12), θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων διαφόρων τιμών που επεστράφησαν από την φιλοξενούμενη ομάδα και την διοργανώτρια αρχή, για τον αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ, από τα εκδοτήρια, έξω από την Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00 έως την εξάντλησή τους.
Επίσης θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και μέσω Internet από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.olympiacos.org.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 50€ 55€, 60€ & 75€
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού για κάθε ένα».
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

To coreo-ΕΚΠΛΗΞΗ της ΘΥΡΑΣ 7!

To coreo-ΕΚΠΛΗΞΗ της ΘΥΡΑΣ 7!
Ο πύρινος λαός του Θρύλου θα κάνει τη διαφορά και στην αποψινη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Οι ΓΑΥΡΟΙ πάντα αποτελούν τον δωδέκατο παίκτη και όχι μόνο του Ολυμπιακού! Δίνουν ώθηση στους «ερυθρόλευκους», ειδικά στα ματς στο ΝΑΟ και κάνουν τη διαφορά, βοηθώντας όσο το δυνατόν περισσότερο τη μεγαλύτερη, ελληνική ομάδα.
Δεν είναι, όμως, μονάχα αυτό. Έχουν κλέψει την παράσταση πολλές φορές με τα coreo που έχουν φτιάξει. Πρόσφατο είναι αυτό στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, στην αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, που έκανε το γύρο της Ευρώπης και συνοδεύτηκε από σχόλια θαυμασμού από όλους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα αντίστοιχα που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.
Και αποψε το βράδυ ετοιμάζουν κάτι πρωτοποριακό για μια ακόμα φορά. Ένα coreo που θα κάνει τη διαφορά και θα προκαλέσει αίσθηση. Ένα coreo από τη ΘΥΡΑ 7 που θα συνοδευτεί και πάλι από σχόλια θαυμασμού από κάθε σημείο του πλανήτη. Περισσότερα δεν κάνει να αποκαλύψουμε από τώρα. Κάντε περίπου λιγες ώρες υπομονή και θα αποζημιωθείτε για την προσμονή σας.
Είτε θα είστε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» είτε θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες, ένα είναι σίγουρο. Θα σας κάνει… κλικ αυτό το coreo που έχουν δημιουργήσει οι οργανωμένοι οπαδοί οι Θρύλου και η ΘΥΡΑ 7!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου