ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο Θρύλος παναξια στους «16» του UEFA Champions League (pics+videos)

Ο Θρύλος παναξια στους «16» του UEFA Champions League (pics+videos)

11/12/2013

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 της Άντερλεχτ και προκρίθηκε στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης!
Άλλη μία σημαντική επιτυχία πανηγύρισε η ομάδα μας! Ο Θρύλος επικράτησε με 3-1 της Άντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, περιμένοντας, πλέον, να μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση του UEFA Champions League, με την κλήρωση να διεξάγεται τη Δευτέρα (16/12).
Ο κ. Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1. Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια. Ο Σαλίνο δεξιά, ο Χολέβας αριστερά και ο Μανωλάς με τον Σιόβα ήταν στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα και στον χώρο της μεσαίας γραμμής έπαιζαν ο Σάμαρης με τον Μασάντο. Στα άκρα ήταν ο Κάμπελ δεξιά, ο Φουστέρ αριστερά (και συνέκλινε), ενώ ο Σαβιόλα με τον Ολαϊτάν ήταν στην επίθεση. Ο Αργεντινός λίγο πιο πίσω από τον νεαρό Νιγηριανό.
Το ματς άρχισε με τον Ολυμπιακό να θέλει να πάρει από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Προσπάθησε να περάσει την μπάλα στα άκρα και να παίξει από εκεί. Αρχικά με τον Χολέβα, ενώ στη συνέχεια μπήκε περισσότερο στο ματς και ο Κάμπελ με τον Σαλίνο. Ο Φουστέρ έβγαινε από αριστερά, αλλά έδινε βοήθειες στον άξονα. Η Άντερλεχτ περιορίστηκε από νωρίς σε παθητικό ρόλο και έψαχνε την κόντρα για να βγει στην επίθεση. Ο Σαβιόλα έκανε αρκετές κινήσεις εκτός περιοχής, ενώ γύριζε αρκετά να πάρει την μπάλα και προσπαθούσε να «μπει» και κατά μέτωπον.
Μέχρι τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά η ομάδα μας διατήρησε την υπεροχή στο ματς.Οι στημένες φάσεις που κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές μας, όμως, δεν απέδωσαν καρπούς. Κινητικός ήταν, πάντως και ο Ολαϊτάν. Ο Χολέβας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά στο 22’, απευθείας, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τον δοκάρι του Προτό.Μισή ώρα αγώνα παρήλθε και το 0-0 παρέμενε. Ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε το στοιχείο του «αιφνιδιασμού» και από το σημείο εκείνο και έπειτα το ματς χρειαζόταν υπομονή. Υπέροχη εναλλαγή έκανε ο Σαβιόλα με τον Φουστέρ στο 32’. Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα, πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά αστόχησε για λίγο!
Το πολυπόθητο γκολ δεν άργησε να έρθει για την ομάδα μας! Ο Ολυμιακός μπήκε σε θέση οδηγού ένα λεπτό μετά, με τον Αργεντινό να παίρνει την ομάδα πάνω του, να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του δόθηκε και να σκοράρει! Η μπάλα έφτασε στον Φουστέρ, ο οποίος από τον άξονα έκανε σουτ. Η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Μασάντο. Εκείνος με πάσα βρήκε τον Σαβιόλα, ο οποίος κοντρόλαρε, σούταρε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 στο 33’, μέσα σε αποθέωση! Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στον πρώτο του στόχο, να πάρει το προβάδισμα και να κρατάει ακόμη περισσότερο την τύχη στα χέρια του.
Η Άντερλεχτ δεν παράτησε το παιχνίδι, παρότι δεν είχε ουσιαστικό κίνητρο. Στο 39’, μάλιστα, έφτασε στην ισοφάριση με τον Κλιέσταν, έπειτα από αντεπίθεση, βάζοντας ξανά… δύσκολα στην ομάδα μας. Το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν 1-1, ενώ ακριβώς ίδιο ήταν το αποτέλεσμα και στο ματς Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο μέρος και η ομάδα μας είχε από νωρίς την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στο 49ο λεπτό, ο Κουγιατέ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή προσπαθώντας να σταματήσει την προσπάθεια του Φουστέρ, με τον διαιτητή Βόλφγκανγκ Σταρκ να υποδεικνύει το πέναλτι και να βγάζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον άσο της Άντερλεχτ που πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια!
Ο Σαβιόλα ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Προτό απέκρουσε, πέφτοντας σωστά στη γωνία του. Το σκορ έμεινε στο 1-1. Ο κ. Μίτσελ πέρασε στη συνέχεια τον Βάις στη θέση του Μασάντο, με τον Σλοβάκο να παρουσιάζεται από νωρίς… ορεξάτος, καθώς στο 54’ μπήκε με ωραία ενέργεια από τα αριστερά στην περιοχή κι επιχείρησε το σουτ, το οποίο πέρασε για λίγο άουτ.
Η Άντερλεχτ συνέχισε να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις, αλλά ο Ολυμπιακός διατηρούσε την υπεροχή, την οποία μετουσίωσε σε νέο προβάδισμα στο σκορ! «Θύτης» ξανά ο Αργεντινός σούπερ σταρ, Χαβιέρ Σαβιόλα! Ο Χολέβας έκανε την κούρσα από αριστερά. Γύρισε την μπάλα εκεί όπου ο Φουστέρ έκανε το σουτ, Ο Σαβιόλα μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Προτό για το 2-1, στο 58’! Λίγη ώρα μετά, στο 61’, άφησε την θέση του στον «Τσόρι» Ντομίνγκεζ, ο οποίος από την είσοδό του στο ματς προσπάθησε να δώσει νέο «αέρα» μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης. Ο Ολαϊτάν παρέμεινε στην κορυφή και ο Αργεντινός ήταν πίσω του. Στα άκρα αριστερά ο Βάις και δεξιά ο Κάμπελ. Ο Ρομπέρτο έδειξε για ακόμη μία φορά το ταλέντο του στο 67’, όταν ενήργησε υποδειγματικά στην προσπάθεια του Ζιλέ, αποκρούοντας και κρατώντας μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό.
Η μοίρα έπαιξε… περίεργο παιχνίδι στον Ολυμπιακό, για δεύτερη φορά στο ματς. Ο Βάις έκανε υπέροχη ενέργεια στο 70’ και ανατράπηκε από τον Ενσακαλά μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Σταρκ να υποδεικνύει το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Σλοβάκος ανέλαβε την εκτέλεση στο 71’, αλλά νικήθηκε από τον Προτό, ο οποίος είχε… μετατραπεί σε Ρομπέρτο, με τις αποκρούσεις που έκανε… Ένα λεπτό μετά, στο 72’, ο Κάμπελ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και γύρισε παράλληλα την μπάλα, εκεί όπου ο Ολαϊτάν έκανε στην κίνηση το σουτ, αναγκάζοντας ξανά τον Προτό σε μία ενστικτώδη, όσο και εντυπωσιακή απόκρουση. Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ, είχε την πρόκριση στα χέρια του, παρά τις… πολλές ανάποδες συγκυρίες. Ο Ολαϊτάν, από πολύ πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το σου το 82’ και ο Προτό απέκρουσε ξανά!
Οι παίκτες μας ήταν αποφασισμένοι για το τρίτο γκολ, με τον Φουστέρ να κάνει στο 84` πολύ καλό μακρινό σουτ, αλλά να βλέπει την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βέλγου τερματοφύλακα. Η Άντερλεχτ έμεινε στη συνέχεια με 9 παίκτες, καθώς και ο Ενσακαλά αντίκρισε στο 88ο λεπτό τη δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή σταμάτησε αντικανονικά τον Βάις που έβγαινε στην αντεπίθεση. Ο κ. Μίτσελ πραγματοποίησε και την τρίτη του αλλαγή, περνώντας τον Εντινγκά στη θέση του Φουστέρ στο 89’.
Στα λεπτά που απέμεναν, ο Ολυμπιακός κέρδισε και τρίτο πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τον Προτό να ανατρέπει τον Βάις που είχε βγει τετ-α-τετ και να αποβάλλεται! Ο Ντομίνγκεζ ανέλαβε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων την εκτέλεση κι αυτή τη φορά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 3-1 που «σφράγισε» πανηγυρικά την πρόκριση της ομάδας μας στις 16 κορυφαίες της Ευρώπης!

Tα goals και τα highlights της αναμετρησης 


Олимпиакос 3-1 Андерлехт (Обзор матча) από all-goals
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Σάμαρης, Μασάντο (53’Βάις), Κάμπελ, Φουστέρ (89’ Εντινγκά), Σαβιόλα (61’ Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ενσακαλά, Εμπεμπά, Κουγιατέ, Βάντεν Μπόρε (72’ Ατσεμπόνγκ), Μιλιβόγιεβιτς (53’ Νούιτινκ), Κλιέσταν, Ζιλέ, Πρετ (83’ Τίλεμανς), Ναχάρ, Μίτροβιτς.

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: 33’, 58’ Σαβιόλα, 90'+5 πέν. Ντομίνγκεζ / 59’ Κλιέσταν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Β. Σταρκ (Γερμανία)
ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Χ. Σάλβερ, Μ. Πίκελ (Γερμανία)
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΗΘΟΙ: Τ. Βελτς, Τ. Στίλερ (Γερμανία)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Ντ. Σέπε (Γερμανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 52’ Φουστέρ / 7’Κουγιατέ, 21’Μιλιβόγεβιτς, 64’ Μίτροβιτς, 65’ Κλιέσταν, 71’ Ενσακαλά
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / 49’Κουγιατέ, 88’ Ενσακαλά, 90’+3 Προτό
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

H κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Δείτε ποιος ήταν ο κορυφαίος των "ερυθρόλευκων".
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις "16" κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μετά το 3-1 επί της Άντερλεχτ. Δείτε ποιοι παίκτες ξεχώρισαν από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
 
Ρομπέρτο: Δεν είχε καθόλου πίεση στο πρώτο μέρος και στην φάση του τέρματος των Βέλγων δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη. Στο 67', και με το σκορ στο 2-1 για τον Ολυμπιακό, αντέδρασε εκπληκτικά στο σουτ του Ζιλέ, σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Αυτό και μόνο αρκεί για να περάσει στους διακριθέντες, καθώς αν εκείνη την στιγμή ισοφάριζε η Άντερλεχτ τα πράγματα θα γίνονταν δύσκολα για τον Ολυμπιακό.

Σαλίνο: Δεν ήταν και στα καλύτερα του ο Βραζιλιάνος μπακ, σε σχέση πάντα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του περασμένου μήνα. Ανασταλτικά το πάλεψε αλλά είχε θεματάκια, επιθετικά δεν κατάφερε να συνεισφέρει στο πλευρό του Κάμπελ.

Μανωλάς: Του πήρε λίγα λεπτά να βρει τα πατήματα του, ωστόσο στην συνέχεια ήταν απροσπέλαστος. "Κατάπιε" τον Μίτροβιτς όσες φορές βρέθηκε στο διάβα του ο Σέρβος φορ. Πολύ καλός και στο ψηλό παιχνίδι, κάλυψε κενούς χώρους στην άμυνα του Ολυμπιακού. Πολύ καλό ματς από τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό.

Σιόβας: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο ματς ο Σιόβας, έχοντας θετική παρουσία. Κάποιες λάθος μεταβιβάσεις θα μπορούσε να τις αποφύγει, ωστόσο είναι σημαντικό πως ανασταλτικά βοήθησε επαρκώς.

Χολέμπας: Έκανε κτήμα του την αριστερή πλευρά και ταλαιπώρησε τους Νάχαρ και Βάντεν Μπόρε. Με την συνδρομή του Φουστέρ, δεν είχε προβλήματα στην άμυνα και η Άντερλεχτ δεν απείλησε καθόλου από τον χώρο ευθύνης του. Από δική του ενέργεια, "1-2" με τον Ολαϊτάν και γύρισμα στην περιοχή των Βέλγων ήρθε το 2-1 για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικό ματς από τον Χολέμπας.

Μασάντο: Ο Πορτογάλος στο πρώτο μέρος είχε το κλέψιμο που έφερε στη συνέχεια το γκολ του Σαβιόλα, ωστόσο δεν αντέδρασε σωστά στην κόντρα της Άντερλεχτ που έφερε το 1-1 από τον Κλιεστάν. Ο Μίτσελ ενδεχομένως θα περίμενε περισσότερα από τον Μασάντο στην δημιουργία παιχνιδιού, με τον 28χρονο μέσο να μην παίρνει πρωτοβουλίες. Στο 49' βρέθηκε σε θέση για γκολ, με τον Κουγιατέ να σταματάει με το χέρι το σουτ του Πορτογάλου. Πέναλτι και αποβολή, κέρδος εντέλει ήταν το δεύτερο, με τον Μασάντο να αφήνει την θέση του στον Βάις στο 54'.

Σάμαρης: Με τον Ζιλέ πάντα κοντά του, ο Έλληνας διεθνής μέσος προσπάθησε να φτιάξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στον άξονα και τα κατάφερε αρκετά καλά. Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, έχοντας καλές τοποθετήσεις. Μια επιπολαιότητα του Σάμαρη λίγο έλειψε να φέρει ένα γκολ του Νατζάρ στο 57', με τον άσο της Άντερλεχτ να πιάνει ένα "τζούφιο" σουτ εντός περιοχής. Ανέβασε την απόδοση του στα τελευταία λεπτά του αγώνα, βοηθώντας τον Ολυμπιακός να κρατήσει το υπέρ του σκορ και την πρόκριση.

Κάμπελ: Η διάθεση δεν έλειπε από τον Κοσταρικανό που όποτε επιχείρησε να πάει στο "ένας εναντίον ενός", δημιούργησε καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Δεν είχε όμως διάρκεια και αποτελεσματικότητα στις ενέργειες του. Ωστόσο στο 48' από δική του προσπάθεια και γύρισμα στην περιοχή ήρθε το σουτ του Μασάντο και το χέρι - πέναλτι - αποβολή του Κουγιατέ, με τον Προτό να νικάει τον Σαβιόλα από τα 11 βήματα. Γενικότερα ο Κάμπελ στην επανάληψη ταλαιπώρησε αφάνταστα την αριστερή πλευρά των φιλοξενούμενων, γεγονός που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν επαρκώς οι συμπαίκτες του. Εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, μαζί με τους Σαβιόλα και Χολέμπας.

Φουστέρ: Τύποις αριστερός μέσος, συνέκλινε προς τα μέσα αφήνοντας την γραμμή για τις επελάσεις του Χολέμπας. Το καταπληκτικό του τσίμπημα έφερε την χαμένη ευκαιρία του Σαβιόλα στο 33', ενώ αμέσως μετά από δική του προσπάθεια ο "κούνελος" άνοιξε το σκορ. Από γύρισμα του Χολέμπας και νέο δικό του σουτ στο 58',  Σαβιόλα έκανε το 2-1. Σε θέση κεντρικού μέσου από το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ισπανός έδωσε μάχες με τους αντιπάλους, κέρδισε τις περισσότερες και είχε πολύτιμη συνεισφορά στην νίκη-πρόκριση των "ερυθρολεύκων". Αντικαταστάθηκε στο 88' από τον Εντινγκά, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Σαβιόλα: Ο πιο ουσιαστικός παίκτης της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού στο αρχικό 45λεπτο, επιτέθηκε κατά μέτωπο, πήρε φάουλ και κάρτες από τους Βέλγους, ενώ σκόραρε στο 33' για το 1-0. Στις αρχές της επανάληψης νικήθηκε από τον Προτό από την άσπρη βούλα, ωστόσο στο 58' πήρε το αίμα του πίσω σκοράροντας το 2-1 μετά από γύρισμα του Χολέμπας και σκαστό σουτ του Φουστέρ. Γεμάτη εμφάνιση από τον Αργεντίνο, ο παίκτης που συνέβαλλε τα μέγιστα για την πρόκριση του Ολυμπιακού. Άφησε την θέση του στον Ντομίνγκες στο 61'.

Ολαϊτάν: Είχε ξεσπάσματα και προβλημάτισε την άμυνα των φιλοξενούμενων σε ορισμένες περιπτώσεις, δίχως όμως να έχει διάρκεια στην απόδοση του. Βρέθηκε σε θέση για γκολ στο 72', αλλά ο Προτό του είπε "όχι". Σε κάμποσες φάσεις τον πρόδωσε η έλλειψη εμπειρίας του, πάλεψε όμως σε κάθε φάση του παιχνιδιού. Πολύτιμες παραστάσεις αυτές για τον νεαρό Νιγηριανό, όσον αφορά το μέλλον.

Βάις: Η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο έφερε πανικό στην αντίπαλη άμυνα. Κέρδισε το πέναλτι στο 70' από τον Ν'Σακαλά, ωστόσο και αυτός νικήθηκε από τον Προτό! Στο 88' πήρε την αποβολή του Ν'Σακαλά, με την Άντερλεχτ να μένει με 9 παίκτες. Πήρε κι άλλο πέναλτι στις καθυστερήσεις από τον Προτό, μαζί και την αποβολή του γκολκίπερ των Βέλγων. Ο Σλοβάκος αποδιοργάνωσε εντελώς την ανασταλτική λειτουργία της Άντερλεχτ και συνέβαλλε καθοριστικά στο τελικό 3-1.

Ντομίνγκες: Μπήκε στο ματς αντί του Σαβιόλα προκειμένου να κρατήσει σωστά την μπάλα και να ηρεμήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ήταν αυτός που ευστόχησε -επιτέλους- από το σημείο του πέναλτι και "κλείδωσε" την πρόκριση για τους "ερυθρόλευκους".

Εντινγκά: Πήρε την θέση του Φουστέρ στο 88'.

Τρελα ρεκόρ στο τρελό ματς στο Γ.Καραϊσκάκης

Από τα 3 πέναλτι, στις 3 κόκκινες σε ένα ματς. Τα γκολ του "Κούνελου" αλλά και η υπομονή των ερυθρόλευκων για να... δούνε την άσπρη βούλα. Διαβάστε τα ρεκόρ αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά που προέκυψαν..
Σε ένα τρελό ματς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός πήρε μια πανάξια πρόκριση για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα δημιούργησε αρκετά ρεκόρ γράφοντας το συγκεκριμένο ματς στην ιστορία της διοργάνωσης.
Διαβάστε ρεκόρ και στατιστικά από το Ολυμπιακός - Άντερλεχτ:
1) Πρώτη φορά που Ελληνική ομάδα κερδίζει τρία πέναλτι στην Ευρώπη
2) Πρώτη φορά που Ελληνική ομάδα κερδίζει 3 κόκκινες αντιπάλου σε ευρωπαϊκό ματς
3) Η Άντερλεχτ είναι η πρώτη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ που δέχτηκε 3 κόκκινες κάρτες σε ένα ματς
4) Ο Σαβιόλα με τα γκολ που πέτυχε έφτασε να έχει σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Μπαρτσελόνα, Μονακό, Μάλαγα, Ολυμπιακός
5) Η πρώτη και... τελευταία φορά που κάποια ομάδα κέρδισε τρία πέναλτι στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν η Τότεναμ το 2010 όταν νίκησε με 4-1 την Τβέντε, ευστοχώντας στα δύο και χάνοντας το ένα. Ο Ολυμπιακός έγινε δεύτερη ομάδα που το πετυχαίνει
6) Η τελευταία φορά που ένας τερματοφύλακας απέκρουσε δύο πέναλτι και αντίστοιχα μια ομάδα έχασε δύο πέναλτι, ήταν το 2009 όταν η Μπορντό νίκησε 2-1 την Μπάγερν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπουτ των Βαυαρών. Η πρώτη ομάδα που το είχε πετύχει ήταν η Ντόρτμουντ και ο Ολυμπιακός η τρίτη.
7) Ο Σαβιόλα πέτυχε το δεύτερο "νταμπλ" τερμάτων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη φορά ήταν την 1η Οκτωβρίου του 2002 στην Μόσχα, όταν ο "Κούνελος" είχε δώσει τη νίκη στην Μπαρτσελόνα, στο τελικό 1-3 επί της Λοκομοτίβ. Ήταν η πρώτη του χρονιά που "κούνησε" σεντόνι
8) Ο Ολυμπιακός μπορεί να έσπασε κάθε ρεκόρ και να κέρδισε τρία πέναλτι, αλλά η αλήθεια είναι πως έκανε πάρα πολλή υπομονή μέχρι να ξαναστήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που κέρδισε πέναλτι ο Ολυμπιακός, ήταν πριν από σχεδόν 11 χρόνια, στο μακρινό 2002, όταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε το πέναλτι στην πρεμιέρα των ομίλων στο ιστορικό 6-2 με την Λεβερκούζεν.
9) Με την πρόκριση στους "16" την εφετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός έφτασε συνολικά τις 4 φορές στην πολυετή παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

H Ελλάδα 11η χάρις στον Ολυμπιακό!

H Ελλάδα 11η χάρις στον Ολυμπιακό!
Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ και η πρόκρισή του στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης δεν ευνόησε μόνο την ομάδα του Πειραιά, αλλά και την Ελλάδα!
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» χάρισαν 1.400 βαθμούς στην χώρα μας και όχι απλά εδραιωθήκαμε στην πρώτη δωδεκάδα της κατάταξης της UEFA, αλλά ξεπέρασε και την Τουρκία, ανεβαίνοντας στην 11η θέση!
Εκκρεμεί, βέβαια, να δούμε και τι θα γίνει στην αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με την Γιουβέντους, που σε περίπτωση που νικήσουν οι γηπεδούχοι και περάσουν, θα ανέβει ξανά στην 11η θέση η Τουρκία.
Θυμίζουμε ότι αν η Ελλάδα τελειώσει τη φετινή χρονιά κάτω από τη δωδέκατη θέση, θα χάσει την απευθείας θέση στους ομίλους του Champions League από τη σεζόν 2015/16.
Αναλυτικά η κατάταξη:
1. Ισπανία 87.284 (6/7)
2. Αγγλία 81.034 (7/7)
3. Γερμανία 77.212 (6/7)
4. Ιταλία 61.272 (5/6)
5. Πορτογαλία 57.799 (5/6)
6. Γαλλία 54.000 (4/6)
7. Ρωσία 44.498 (4/6)
8. Ολλανδία 42.812 (3/6)
9. Ουκρανία 39.466 (4/6)
10. Βέλγιο 35.700 (3/5)
11. Ελλάδα 33.000 (2/5)12. Τουρκία 32.400 (3/5)
13. Ελβετία 31.025 (4/5)
14. Αυστρία 29.125 (3/5)
15. Τσεχία 27.350 (2/4)
16. Ρουμανία 27.007 (2/4)
17. Ισραήλ 25.625 (2/4)
18. Κύπρος 23.250 (2/4)
19. Δανία 21.100 (2/5)
20. Κροατία 19.375 (2/4)

Έρχονται λεφτά…

Κατά 4,5 εκατομμύρια ευρώ θα αυξηθεί το ταμείο του Ολυμπιακού μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Αντερλεχτ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έρχονται λεφτά…
Τα συνολικά οφέλη των «ερυθρόλευκων» ανέρχονται στα 8,6 εκατομμύρια ευρώ από την UEFA. Η νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Βελγίου δίνει 1 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτά τα λεφτά, θα προστεθούν και τα κέρδη από τα εισιτήρια από την αποψινή αναμέτρηση.

Η Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση της ομάδας μας στους «16» του UEFA Champions League.

Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια για την πρόκριση. Έχετε ζήσει πιο έντονο παιχνίδι και ως προπονητής, αλλά και ως ποδοσφαιριστής;
Σήμερα συνέβησαν όλα. Ευτυχώς σχεδόν όλα ήταν καλά για εμάς. Χωρίς καμία αμφιβολία αξίζαμε τη νίκη και την πρόκριση. Όμως σίγουρα πιστεύω ότι δεν μας άξιζε να υποφέρουμε τόσο. Σίγουρα άξιζε τον κόπο, καλοδεχούμενη η κόπωση, αν είναι να είμαστε ανάμεσα στους 16 καλύτερους της Ευρώπης. Αν κοιτάξουμε σφαιρικά το τι έχει συμβεί σε όλα αυτά τα παιχνίδια, πιστεύω ότι αυτό που συνέβη, είναι αυτό που άξιζαν οι ποδοσφαιριστές μου, δηλαδή η πρόκριση. Αν οι ποδοσφαιριστές μου είχαν επιλέξει έναν τρόπο να γεράσω δέκα χρόνια, το κατάφεραν.
Υπάρχει εντολή ποιος θα χτυπάει τα πέναλτι;
Ήξεραν ότι ο Σαβιόλα θα εκτελούσε το πρώτο, ο Τσόρι δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο για να εκτελέσει το πρώτο. Το δεύτερο ο Βάις ήθελε να το εκτελέσει γιατί είχε αυτοπεποίθηση και δεν πέφτει λόγος στον προπονητή. Γνωρίζουμε ότι ο Σαβιόλα είναι καλός να εκτελεί πέναλτι, όπως και ο Τσόρι. Τα δύο τελευταία πέναλτι που έχουν εκτελεστεί από τον Σαβιόλα, δυστυχώς απέτυχε. Είναι θέμα στιγμής τα πέναλτι. 
Παλιότερα ήταν ο Φουστέρ ο εκτελεστής των πέναλτι. Είναι θέμα επιλογής να μην τα εκτελεί αυτός;
Καθημερινά εκτελούν πέναλτι και δοκιμάζονται σε αυτό. Αν πίστευα ότι ο Βάις θα εκτελούσε πέναλτι, θα έλεγα όχι ότι δεν το περίμενα. Είναι η δέσμευση που έχουν οι ποδοσφαιριστές και η συζήτηση που κάνουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές εκείνη τη στιγμή. Ήθελε πολύ να το κάνει ο Βάις. 
Είπατε πριν ότι υποφέρατε. Τι πιστεύετε ότι έφταιξε και συνέβη αυτό;
Πιστεύω ότι υπήρχε μεγάλη ένταση γύρω από το παιχνίδι. Ήξεραν οι παίκτες ότι ήταν μία μοναδική ευκαιρία για να προκριθούν. Το ήξεραν πολύ καιρό ότι θα είχαν αυτή την ευκαιρία. Εκείνη τη στιγμή υπήρχαν πολλές στιγμές που οι παίκτες έδιναν την αίσθηση να μην κάνουν λάθος πιο πολύ απ' το ότι ήθελαν να κάνουν σωστά τα πράγματα. Πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά οτιδήποτε συνέβη αρνητικό ήταν από δικό μας παίξιμο. Και τα καλά, και τα κακά. Εκείνες οι στιγμές είναι στιγμές που δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι στιγμές που ζουν μέσα τους οι ποδοσφαιριστές και επηρεάζουν το παιχνίδι. Είμαι λοιπόν αυτή τη στιγμή ανεκτικός στα λάθη που έχουν κάνει οι παίκτες, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια να περάσουν. Έχουμε πολύ καιρό να δουλέψουμε. Μπορεί σε τούτη τη φάση να συγχωρέσαμε τα λάθη τους, αλλά την επόμενη φορά δεν θα τα επιτρέψουμε.
Το σχόλιό σας για τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στην πορεία αυτή, για το αν αισθάνεστε δικαιωμένος για την δουλειά σας και ποια αντίπαλο θα θέλατε στους «16»;
Η στιγμή που θυμάμαι χαρακτηριστικά και κατάλαβα ότι η ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί, ήταν μετά το τέλος του αγώνα στην Λισσαβώνα. Ήταν μία ισοπαλία, αλλά νιώθαμε σαν να ήταν μία νίκη με τον τρόπο που εμφανίστηκε η ομάδα μας. Είμαι ευχαριστημένος από πολλά πράγματα που έχουμε πετύχει εδώ. Μιλάω γενικότερα από την ημέρα που ήρθα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Πρώτοι όμως είναι οι ποδοσφαιριστές και σε αυτούς αξίζει η δικαίωση της προσπάθειας. Ότνα ήρθα στον Ολυμπιακό, είπα ότι είναι μεγάλος και αναγνωρισμένος σύλλογος, αλλά θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Νιώθω επιτυχημένος για αυτό. Όσο για το τρίτο ερώτημα, με όλες τις ομάδες θα είμαι ευχαριστημένος, αν ερχόταν η. Εθνική Κορέας θα ένιωθα μια χαρά.
Πετύχατε κάτι που δεν πέτυχε ο Βαλβέρδε.
Νιώθω ότι είμαι πάντα πίσω από τον Βαλβέρδε γιατί είναι ένας προπονητής σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό. Πολύ αγαπητός για τον Ολυμπιακό. Δεν θα τον περάσω ποτέ και πάντα θα είμαι πίσω του. Είναι ένας τεράστιος και καταπληκτικός προπονητής και καταπληκτική προσωπικότητα. Για αυτό κέρδισε την αγάπη του κόσμου.
Η ιστορία δείχνει ότι τον ξεπεράσατε.
Όχι, στην καρδιά του κόσμου δεν τον έχω ξεπεράσει και πιστεύω ποτέ δεν θα τον ξεπεράσω.
Τον Σαβιόλα γιατί τον βγάλατε;
Κριτική κάνετε; (γελώντας)
Είχε σημειώσει δύο γκολ.
Ο Σαβιόλα ήταν κουρασμένος. Ούτε και ο Μασάντο έπαιξε άσχημα, αλλά χρειαζόμασταν κάτι διαφορετικό. Έτσι το ερμηνεύσαμε από τον πάγκο. Έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση για την είσοδο του Τσόρι που έκανε ό,τι του ζητήσαμε. Ο Ολαϊτάν πρόσφερε πολλά στην ομάδα και έκανε ό,τι του ζητήσαμε. Πιστέψαμε ότι η ομάδα περισσότερο από επίθεση, ήθελε την αντεπίθεση. Η δυναμική των Τσόρι και Ολαϊτάν, μαζί με τους Βάις και Κάμπελ από τα άκρα, ήταν αυτά που χρειαζόμασταν. Δεν τον έβγαλα επειδή έχασε το πέναλτι.
Όταν η ομάδα ήταν μπροστά με 2-1 και είχε την πρόκριση στα χέρια της, γιατί δεν ηρεμήσατε τους παίκτες σας και παίξατε με άγχος; Ο διαιτητής ήταν υπερβολικά αυστηρός με την Άντερλεχτ;
Ήμασταν υπερβολικά αγχωμένοι από το πρώτο λεπτό. Οι οδηγίες από τον πάγκο ήταν να κάνουμε μεγάλες επιθέσεις και με πολλή ηρεμία. Δυστυχώς δεν το καταφέρναμε, γιατί υπήρχε μεγάλη ένταση. Για τις αποφάσεις του διαιτητή, ποτέ δεν μιλάω. Πάντως και τα τρία πέναλτι, ήταν κανονικά. Μπορεί να φαίνεται ότι η Αντερλεχτ τελείωσε με οκτώ παίκτες, όμως αυτό δεν μειώνει την άξια πρόκρισή μας.
Μετά το ματς με την Μπενφίκα είχατε πει ότι θα κάνετε το τραπέζι στον Ρομπέρτο. Τώρα θα τους τραπεζώσετε όλους;
Τώρα θα με κεράσουν όλοι από ένα βάλιουμ! Θα βάλουν δέκα ευρώ ο καθένας για να με κεράσουν τα βάλιουμ που χρειάζομαι. Δεν θα κοιμηθώ τα επόμενα τρία βράδια. Δεν θα είμαι καλή συντροφιά τη νύχτα για αυτόν που θα κοιμάται δίπλα μου, γιατί θα κουνιέμαι πολύ! Θα τους κεράσω όλους, γιατί έκαναν πολλά για εμένα.
Μήπως θα ζητήσετε και ένα δώρο στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη;
Δεν συνηθίζω να ζητάω, γιατί μου έχουν δοθεί πολλά. Ο πρόεδρος ξέρει τι ομάδα έχει, ξέρει αν χρειάζεται κάτι να βελτιώσει. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρόεδρος μου πρόσφερε τον Ρονάλντο και τον Μέσι, αλλά ήταν από το σοκ. Αύριο το πρωί όταν ξυπνήσει, θα με πάρει να μου πει ότι ήταν πλάκα, αν έχει κοιμηθεί φυσικά και εκείνος.

Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αμέσως μετά τον αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ.
Νταβίντ Φουστέρ
«Είναι η καλύτερη στιγμή μου στον Ολυμπιακό, από τότε που ήρθα στην ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη πρόκριση. Κάθε αντίπαλος θα είναι δύσκολος.
Φυσικά θα ήθελα να κληρωθούμε με μια ομάδα από την πατρίδα μου, την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα ή την Ατλέτικο Μαδρίτης».
Τέλος, για την εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι, σημείωσε: «Ήταν απόφαση του Βάις να το εκτελέσει, δυστυχώς δεν μπήκε».








Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για όλη την ομάδα. Μετά από μία πολύ κουραστική προσπάθεια, ήρθε η μεγάλη πρόκριση. Ήταν πραγματικά ένα δύσκολο παιχνίδι.
Έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Έχοντας χάσει δύο πέναλτι ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Χαίρομαι που πέτυχα το δικό μου και προκριθήκαμε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τον αντίπαλο στους «16», είπε: «Στο σημείο που φτάσαμε ξέρουμε πως όλες οι ομάδες είναι οι καλύτερες.
Όποια και να έρθει θα είναι δύσκολο, οπότε δεν έχουμε προτίμηση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για μία νέα πρόκριση».

Χαβιέρ Σαβιόλα
«Είμαι ευτυχισμένος που προκριθήκαμε κόντρα σε μεγάλες και δύσκολες ομάδες. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως με την προσπάθεια που κάνει μπορεί να καταφέρει πολλά. Ήταν μια δύσκολη πρόκριση, όμως μας άξιζε γιατί προσπαθήσαμε πολύ και δικαιωθήκαμε.
Στο Champions League όλα μετράνε περισσότερο γιατί σου δίνει πρεστίζ στην καριέρα του. Είναι μια λαμπρή βραδιά. Μεγάλη στιγμή η σημερινή για τον Ολυμπιακό γιατί έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα.
Πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει κάνει σκληρή δουλειά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τον επόμενο αντίπαλο. Φέτος κάνουμε καλή χρονιά στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και περιμένουμε τον αντίπαλό μας».








Χοσέ Χολέβας
«Ήταν μια μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήμασταν νευρικοί στο ξεκίνημα, γιατί θέλαμε να πετύχουμε το γρήγορο γκολ.
Έτσι ήρθαν αρκετά λάθη για εμάς, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είναι αλήθεια ότι το γκολ του Σαβιόλα άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης για εμάς. Τα πήγαμε καλά, ειδικότερα σε θέματα τακτικής. Το παλέψαμε μέχρι τέλους και είναι μια σπουδαία νίκη και πρόκριση για την ομάδα μας».

Ρομπέρτο
«Είμαι χαρούμενος για τη δουλειά που έχω κάνει και που έχω βοηθήσει. Χωρίς αμφιβολία όλη η ομάδα δούλεψε για την πρόκριση και την αξίζαμε. Περιμένουμε τον αντίπαλο για να φτάσουμε πιο μακριά και να συνεχίσουμε την πρόοδό μας.
Είμαι χαρούμενος που με αγαπάει ο κόσμος. Ζω απίστευτες στιγμές. Θέλω να συνεχίσω να ζω αυτά τα πράγματα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ας τελειώσει η χρονιά φέτος και μετά θα δούμε αν θα μείνω ή όχι στην ομάδα».






Ανδρέας Σάμαρης

«Θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά για τον πρόεδρό μας και για την ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια που έχει αναλάβει που περνάμε στην επόμενη φάση, είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι η φετινή ομάδα.

Θεωρώ πως κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα, ήμασταν σαφώς ανώτεροι το δείχνουν νομίζω και οι αριθμοί αυτή τη φορά και δίκαια περάσαμε στην επόμενη φάση, κάτι το οποίο έδωσε πολύ χαρά στον κόσμο μας και είναι ιστορικό επίτευγμα σίγουρα για την ομάδα μας», είπε αρχικά ο Σάμαρης και συμπλήρωσε για το που αφιερώνει την πρόκριση:

«Στον κόσμο και στον πρόεδρό μας όπως είπα και πριν επειδή είναι η πρώτη φορά που περνάει η ομάδα στη διοργάνωση με τον πρόεδρο στη διοίκηση της ομάδας και για τον κόσμο φυσικά που ήρθε και έδωσε πολύ δυνατό "παρών" σήμερα και μας έσπρωξε έτσι ώστε να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες που είχαμε στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Οι 4 αντίπαλοι και ο τρόμος της Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένει να μάθει αντίπαλό στους "16". Διαβάστε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να βρεθούν απέναντι στην ομάδα φόβητρο της Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου.
Η δεύτερη θέση που πήρε ο Ολυμπιακός στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε στον πρωταθλητή Ελλάδας το εισιτήριο για τους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά από εδώ και πέρα ο δρόμος μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν θα είναι.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ήδη τους τέσσερις από τους 7 πιθανούς αντιπάλους τους, με το παζλ να συμπληρώνεται την Τετάρτη το βράδυ με την τελευταία αγωνιστική στους υπόλοιπους τέσσερις ομίλους.

Ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με κάποιον από τους συλλόγους που πήραν την πρώτη θέση στον όμιλό τους με την Μπάγερν Μονάχου, την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι αυτές που έχουν εξασφαλισμένη τη συγκεκριμένη θέση.

Το ενδιαφέρον και συνάμα επικίνδυνο για τον Ολυμπιακό, είναι ο περιορισμός που υπάρχει στην φάση των "16" και δεν επιτρέπει σε δύο ομάδες από την ίδια χώρα να κληρωθούν αντιμέτωπες. Αυτό σημαίνει πως η Ντόρτμουντ που είναι δεύτερη αυτή τη στιγμή στον 6ο όμιλο και η Σάλκε που είναι τρίτη στον 5ο όμιλο σε συνδυασμό με την Μπάγερ Λεβερκούζεν που είναι δεδομένα δεύτερη από τον 1ο όμιλο, φτιάχνουν ένα γκρουπ τριών ομάδων που δεν μπορούν να "πέσουν" με την ομάδα τρόμο του Πεπ Γουαρδιόλα (4 μαζί με την Σίτι που ήταν στον ίδιο όμιλο).

Αν η φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ τερματίσει δεύτερη, αυτόματα ανεβαίνουν οι πιθανότητες της ομάδας του Μίτσελ να βρει απέναντί της την πρωταθλήτρια Ευρώπης στους "16"! Η μόνη ομάδα που είναι πιο κοντά στους Γερμανούς πρωταθλητές από τον Ολυμπιακό είναι η Μίλαν, αν τερματίσει δεύτερη στον 8ο όμιλο.

Λίγες ώρες υπομονή και ο Ολυμπιακός θα ξέρει ποιες επτά ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα απέναντί του, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.

Photostoryαπό το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

Δείτε εικόνες από το ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά ένα από τα αγαπημένα παιδιά της "ερυθρόλευκης" εξέδρας τον Παρ Ζέτεμπεργκ
 Οι δύο απόντες από την "μάχη" με τους Βέλγους, Μήτρογλου και Μανιάτης
Όπως πάντα χαμογελαστός ο Ρόι Κάρολ
Μαρινάκης και Θεοδωρίδης τα λένε ευδιάθετοι πριν την αναμέτρηση με τους Βέλγους
Ο Μήτρογλου έχει πάρει θέση στην εξέδρα για να δει τον αγώνα, αν και θα ήθελε να είναι εντός του γηπέδου
 Πολύ κρύο στο Φάληρο και η σύντροφος του Τόρες φόρεσε το γουνάκι της για να παρακολουθήσει ζεστά τον αγώνα
 "Ο κόσμος δεν ξεχνά" το μήνυμα της UEFA προς τιμήν του Νέλσον Μαντέλα
 "Στιγμές της δόξας σου χαρές δικές μας" το coreo της Θύρας 7 στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ
 "Σε κάτι τέτοια παιχνίδια θα ήθελα να παίζω" θα μπορούσε να λέει ο Μίτσελ
 Οι παίκτες του Ολυμπιακού δίνουν όρκο νίκης πριν από την έναρξη του αγώνα
Το σεντονάκι στην σέντρα και πάμε...The Chaaaaaampionssss...
 Από τους κορυφαίος στο ματς με την Άντερλεχτ ο Κάμπελ, έκανε πολύ δουλειά στην δεξιά πλευρά
Το όνομά μου είναι Σαβιόλα! Ο Αργεντίνος μόλις έχει βάλει μπροστά τον Ολυμπιακό στο σκορ
 Οι Πειραιώτες ένα κουβάρι πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ του Σαβιόλα κόντρα στους Βέλγους
Ο Σαβιόλα δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Άντερλεχτ από το σημείο του πέναλτι
Για μια ακόμη φορά ο Ανδρέας Σάμαρης έτρεξε αρκετά στον χώρο του κέντρου
Μπορεί να αστόχησε στο πέναλτι, αλλά μετά πήρε το "αίμα" του πίσω ο Σαβιόλα πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ
Δεν ήταν η μέρα του Ολυμπιακού στα πέναλτι. Μετά τον Σαβιόλα, ούτε ο Βάις μπόρεσε να νικήσει το γκολκίπερ των Βέλγων

Πάρτι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίστηκε έντονα στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων, με τον Τζοέλ Κάμπελ να ανεβάζει φωτογραφίες με Τσόρι, Σαβιόλα, Ρομπέρτο και σαμπάνιες.
Ο Τζοέλ Κάμπελ είναι από τους πλέον διαχυτικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με μία... ιδιαίτερη αγάπη στα social media. Ο επιθετικός από την Κόστα Ρίκα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ ανέβασε φωτογραφίες από τα αποδυτήρια της ομάδας  φορώντας τη φανέλα του Ρομπέρτο, παρέα με τον Ισπανό τερματοφύλακα, τον Τσόρι Ντομίνγκεζ και τον Χαβιέρ Σαβιόλα.
Στην δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε έγραψε: Με τον θρυλικό Τσόρι Ντομίνγκεζ και το "κουνέλι".

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ !!!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου