ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

"Κλεισμένος" ο Πελέ

"Κλεισμένος" ο Πελέ

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πελέ από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό μετά τη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους στις 500.000 ευρώ. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ επί του θέματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της Κρήτης "Athletic Radio 104,2", η διοίκηση του Ολυμπιακού ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με την αντίστοιχη του Εργοτέλη για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού μέσου. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν 500.000 ευρώ στους Κρητικούς, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα. Πλέον, απομένουν οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία του 26άχρονου (14/9/1987) ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα φαντάζει τυπικό.
Ο Πελέ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό και όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες η υπόθεση της απόκτησής του βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Το ζητούμενο είναι πότε ο Πορτογάλος μέσος θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πειραιά, καθώς ο Εργοτέλης φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του παίκτη μέχρι τα μέσα Γενάρη προκειμένου ο προπονητής των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης, να τον έχει στη διάθεσή του στα πρώτα παιχνίδια του δεύτερου γύρου της Super League.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντως, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επιβεβαίωση της είδησης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου