ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

UEFA Youth League :Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 0-0

UEFA Youth League :Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 0-0

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την UEFA Youth League η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Άντερλεχτ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Με 10 παίκτες έπαιζαν οι ερυθρόλευκοι από το 45ο λεπτό λόγω αποβολής του Σωτηράκου με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Οι Νέοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα της Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων της UEFA Youth League.



Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην UEFA Youth Leaague η ομάδα Νέων του Θρύλου. Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπενφίκα, αλλά πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση κόντρα στην Άντερλεχτ στην έκτη και τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι άξιζαν κάτι καλύτερο από το τελικό 0-0.

Οι παίκτες μας ξεκίνησαν δυνατά και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 6ο λεπτό, όταν ο Πασαλίδης έκανε το γέμισμα στην περιοχή, αλλά ο Ψυχογιός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη φάση.

Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 21ο λεπτό βρέθηκε κοντά στο 1-0, με τον Πασαλίδη να βρίσκει με ωραία κάθετη μπαλιά τον Παπασάββα, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής επιχείρησε το γυριστό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Η Άντερλεχτ «απάντησε» στο 27ο λεπτό, με τον Λέγια Ισέκα να βγάζει την μπαλιά στο ύψος του πέναλτι στον Ζααντί, ο οποίος από πολύ καλή θέση, πλάσαρε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νέα ευκαιρία να «ανοίξουν» το σκορ, με τη μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σωτηράκου, όμως, να περνά λίγο άουτ.

Οι ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ ανέβαζαν συνεχώς στροφές κι απείλησαν ξανά στο 38`, όταν ο Πασαλίδης έβγαλε την μπαλιά στον Βέργο, εκείνος πάσαρε στον Γιάνκοβιτς που προσπάθησε να τον βρει εκ νέου, αλλά ο Ζι μάζεψε την μπάλα.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας συνέχισε να έχει την κατοχή, το ημίχρονο δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που θα ήθελε. Στο 45ο λεπτό, ο Σωτηράκος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του στο ματς για μαρκάρισμα στον Μπαστιέν, με τους «ερυθρόλευκους» να αναγκάζονται να συνεχίσουν το ματς με 10 παίκτες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για την ομάδα μας, με τον Μακροστέργιο να περνά στη θέση του Πασαλίδη. Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους κύλησαν χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στο αντίπαλο τέρμα.

Η Άντερλεχτ απείλησε στο 71ο λεπτό, αλλά ο Στρέζος είπε «όχι» στον Μικάλ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα μας. Ο Ψυχογιός είχε μία καλή στιγμή στο 74’, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε, πριν αφήσει τη θέση του στον Σιώπη ένα λεπτό αργότερα.

Στον χρόνο που απέμενε, η ομάδα μας, αν και καλύτερη, δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία της στη φετινή διοργάνωση που σίγουρα γέμισε εμπειρίες τους παίκτες του Μπερντ Στορκ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Στρέζος, Γκούτσιος (11’ Βατουσιάδης), Βλάχος, Βούρος, Σωτηράκος, Παπασάββας, Νασιακόπουλος, Πασαλίδης (46’ Μακροστέργιος), Γιάνκοβιτς, Βέργος, Ψυχογιός (75` Σιώπης)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Κ20: Ζι, Ίσκι, Ντεντόνκερ, Χάαγκεν (76` Ντιαλό), Ματάις, Ζααντί, Μπουράρντ, Λέγια Ισέκα, Μικάλ, Ντεναγιέρ (84’ Λαπάζ), Μπαστιέν

ΓΗΠΕΔΟ: Γ.Καραϊσκάκης
ΣΚΟΡΕΡ: -/-
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Μπαλιγιάν (Αρμενία)
ΒΟΗΘΟΙ: Ερ. Αρεβσατιάν, Αρ. Κοστανιάν (Αρμενία)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Χρ. Ανδρονικίδης (Ελλάδα)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23’ Γιάνκοβιτς, 41’ Βατουσιάδης, 90΄+3 Παπασάββας / 27` Χάαγκεν, 83’ Ίσκι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 45’ Σωτηράκος / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: -/-

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου