ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Καταριπτει τα δικα του ρεκόρ ο Θρυλος-Εσπασε και της περιόδου 1966-67

Καταριπτει τα δικα του ρεκόρ ο Θρυλος-Εσπασε και της περιόδου 1966-67

08/12/2013

Με τη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός κατέρριψε το ρεκόρ του που κρατούσε από την σεζόν 1966-67, όσον αφορά το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του σε επίπεδο πρωταθλήματος.
Το αήττητο εντός συνόρων σερί του συνέχισε ο Ολυμπιακός, μετά την επικράτηση με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 14η αγωνιστική της Super League.

Με αυτό τον τρόπο οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν την καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, καταρρίπτοντας το δικό τους ρεκόρ που κρατούσε από την σεζόν 1966-67!

Με τη επιτυχία επί του Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός έχει πλέον 13 νίκες και μια ισοπαλία στις 14 πρώτες αγωνιστικές της φετινής διοργάνωσης. Επίδοση με την οποία ξεπέρασε την θρυλική ομάδα του Μάρτον Μπούκοβι, που μετά από 12 νίκες και μια ισοπαλία την περίοδο 1966-67, ηττήθηκε από την ΑΕΚ την 14η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός του Μπούκοβι νίκησε κατά σειρά τους Ηρακλή, Άρη, Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Αθ., Βύζα Μεγάρων, ΠΑΟΚ, Τρίκαλα ΑΟ, Πανιώνιο, Πανσερραϊκό, Πιερικό, Βέροια, ήρθε ισόπαλος με το Αιγάλεω και επικράτησε της Προοδευτικής για να έρθει η ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ επικράτησε κατά σειρά των Καλλονή ΑΕ, Ατρόμητου, Λεβαδειακού, Ξάνθη, ήρθε ισόπαλος με τον Παναιτωλικό και ξεκίνησε ένα νέο νικηφόρο σερί κόντρα στους Πανιώνιο, Βέροια, Πλατανιά, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, Εργοτέλη μέχρι και Αστέρα Τρίπολης όπου κατέρριψε το δικό του ρεκόρ την 14η αγωνιστική της Super League.

Kαι οπως ολοι αναμενουμε....ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου