ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Δεν μπορει, εσεις μας κανετε...πλακιτσα αλλα το παραχοντρυνατε!!!

 Δεν μπορει, εσεις μας κανετε...πλακιτσα αλλα το παραχοντρυνατε!!!
13/12/2013

Ο Ολυμπιακός έκανε ξανα την ολική επαναφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στη Σιένα και επικρατησε με 78-73. Οι Πειραιώτες μετρούν 21 νίκες σε ισάριθμα ματς.
Δεν ειναι κατασταση αυτη μαγκες μου, εσεις κανετε την πλακιτσα σας στους Ευρωπαιους και μεις καταναλωνουμε τις καρτελες με τα υπογλωσσια σαν κουφετα,συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει ναναι συμπτωση, εσεις σιγουρα θα το κανετε και στο τελικο της λιγκας και τα ασθενοφορα θα τρεχουν για να προλαβαινουν τους καρδιακους οπαδους του Ολυμπιακου. Επισης θα πρεπει απο δω και στο εξης οι Αγγελοπουλοι με καθε εισητηριο να δινουν και δυο καρτελες υπογλωσσια...ασε που μπορει να συμβει και το παραδοξο,οι οπαδοι να ερχονται στο γηπεδο η να ανοιγουν τις τηλεορασεις τους το τελευταιο 10λεπτο, τι να κανουν δηλαδη οι ανθρωποι? να περιμενουν μια ωρα πριν να δουν τι?την πλακιτσα στους αντιπαλους?
Και απο πανω εχεις και τον...Πετγουει να σου λεει...Δεν ξερω, πως γινεται, ειναι ανεξηγητο...ΑΣΕ ΡΕ ΠΕΤΓΟΥΕΙ...κοροιδευετε τους κακομοιρους τους αντιπαλους και καταστρεφετε καριερες και μαζι καταστρεφετε και την υγεια μας ρεεεε...
Αυτο που κανετε ρε μαγκες μου ειναι μαζοχιστικο...τι σας φαινε ρε σεις οι ανθρωποι να τους δινετε ελπιδες οτι παει πια τους κερδισαμε...μπραβο μας, κερδιζουμε τους Πρωταθλητες Ευρωπης ρε,, ειμαστε ομαδαρα ρε...και ξαφνικα....να η φαπα,και οι ανθρωποι φευγουν με το μυαλο τοσο μπερδεμενο για τις υπολοιπες 3-4 ημερες προσπαθωντας να βρουν την ακρη, πως εχασαν ρε παιδι μου? πιο ειναι το μυστικο?
Λετε να ειναι το μυστικο του Μπαρτζωκα που εψαχναν ολοι να βρουν?Και να το παιζει ο κοουτς Μπαρτζωκας στο κολπο και να στραβομουτσουνιαζει παραμυθι-λαχανο στο παγκο του και καλα ρε παιδια γιατι δεν κανετε αυτο που σας ειπα ?
Ρε σεις...λετε να ειναι και Μπαρτζωκας στο κολπο?
Εγω παντως στο φαρμακειο να παραγειλω απο τωρα τα...υπογλωσσια..!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου