ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αναμονή για την απόφαση στον Ολυμπιακό

Αναμονή για την απόφαση στον Ολυμπιακό

10/12/2013

 Πιθανότατα μέσα στη μέρα περιμένουν στον Ολυμπιακό την απόφαση για την έφεση μετά τις ποινές για τα επεισόδια κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. «Μπαίνουν» Πρίντεζης και Πέτγουεϊ, πάει για Τρίκαλα ο Σίμονς.

Αναμονή για την απόφαση στον Ολυμπιακό
Εντός της ημέρας περιμένουν στον Ολυμπιακό τα νέα για την τύχη της έφεσης που κατέθεσαν μετά τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν από την Ευρωλίγκα για τον επεισοδιακό αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο Μίρζα Μπέγκιτς και ο Γιώργος Πρίντεζης με τέσσερις και τρεις αγωνιστικές αντίστοιχα.

Τουλάχιστον για την πρώτη υπόθεση, οι Πειραιώτες περιμένουν σήμερα την απόφαση, αφού σε περίπτωση δικαίωσης θα πρέπει να τυπωθούν εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σιένα (21:00). Πάντως το πιθανότερο είναι να μείνει ως έχει η τιμωρία, αν και η… ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Σε ό,τι αφορά στους δύο τιμωρημένους παίκτες, το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στον Μπέγκιτς, με στόχο να μειωθεί έστω και κατά μία αγωνιστική η ποινή του, προκειμένου ο Σλοβένος σέντερ να μη χάσει την πρεμιέρα του Top 16.

Κανένα πρόβλημα

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ λόγω ενόχλησης στη μέση και ο Γιώργος Πρίντεζης εξαιτίας ενός ελαφρού τραντάγματος στον αστράγαλο δεν προπονήθηκαν χθες, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του πρώτου από το ματς με τη Σιένα (ο δεύτερος χάνει ούτως ή άλλως το παιχνίδι, μαζί με τον Μπέγκιτς). Κανονικά συνεχίζει να γυμνάζεται ο Σέντρικ Σίμονς, αλλά δεν θα είναι στη δωδεκάδα την Πέμπτη. Το πιθανότερο είναι να μπει σε αυτή το Σάββατο κόντρα στα Τρίκαλα στο ΣΕΦ, ώστε να ανεβαίνει σταδιακά μέχρι τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 23 Δεκεμβρίου.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου