ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τηλεοπτική παραγωγή Ολυμπιακού σε Nova ή Δημοσια Τηλεοραση;

Τηλεοπτική παραγωγή Ολυμπιακού σε Nova ή Δημοσια Τηλεοραση;

13/12/2013 
 
Η κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης Δευτέρας θα δώσει απάντηση (λίγα λεπτά μετά) και σε ένα άλλο ερώτημα πλην της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Αναφερόμαστε στην τηλεοπτική παραγωγή του εντός έδρας αγώνα. Θα την κάνει πάλι η Nova (δηλαδή ο εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί Τρίτη) όπως έκανε και στα τρία παιχνιδια της ελληνικής ομάδας στη φάση των ομίλων (με Παρί, Μπενφίκα, Άντερλεχτ) ή θα έχει ...ντεμπούτο η ΝΕΡΙΤ (αν έχει ξεκινήσει ως τότε στη θέση της ΔΤ), ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης θα διεξαχθεί Τετάρτη;

Η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με την 29η Αυγούστου, όταν έγινε η κλήρωση των ομίλων, ο δημόσιος φορέας είναι πολύ πιο έτοιμος τώρα και σε κάθε περίπτωση θα είναι σε περίπου δύο μήνες. Και το θέμα είναι τι θα «βγάλει» η ΟΥΕΦΑ, αλλά το ερώτημα παραμένει. Όπως και ερώτημα είναι τι θα προτιμούσαν η Nova και η ΝΕΡΙΤ. Να έχουν το ...αγκάθι της τηλεοπτικής παραγωγής ή να μεταδώσουν τον (άκοπο) εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος αν είναι και πρώτος σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Το ποιός απ' τους δύο θα κάνει την τηλεοπτική παραγωγή θα καθορίσει και τον προγραμματισμό μέχρι τις δύο βραδιές. Όποιος αναλάβει τη μετάδοση του εκτός έδρας αγώνα, θα έχει να ετοιμάσει μόνο την αποστολή και τις εκπομπές. Σε αντίθετη περίπτωση, το πράγμα θα γίνει πιο σύνθετο. Όπως και να το κάνουμε, την Δευτέρα το απόγευμα όλα θα είναι γνωστά και οι απορίες θα βρουν απάντηση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου