ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πηγαν να το στησουν αλλα ο Θρυλος δεν τους εκανε την χαρη...

 Πηγαν να το στησουν αλλα ο Θρυλος δεν τους εκανε την χαρη...

11/12/2013

Ετσι ακριβως ηταν η δουλεια στημενη και καλομελετημενη μαγκες μου αλλα αυτην την φορα δεν τους βγηκε οπως εγινε με την Μαρσειγ και την Ντορτμουντ ,μεχρι Γερμανο διαιτητη εβαλαν που παραδοξως αποδειχτηκε ακριβοδικαιος , το στοιχημα τον ειχε 1,25 τον Ολυμπιακο και 8 την Αντερλεχτ, η Παρι πηγε χωρις Ιμπραιμοβιτς και Καβανι στην Πορτογαλια για την αναμετρηση με την Μπενφικα που τους εκανε το κλισμα αλλα δεν τους εκανε την χαρη ο Θρυλος και τους εστειλε εκει που τους αξιζε, μονο οτι η αδιαφορη βαθμολογικα Αντερλεχτ επαιζε λες και ηταν τελικος του Champions League κλωτσαγαν σαν τα μουλαρια και δεν δοθηκε και το πεναλτυ στο χερι στο πρωτο λεπτο (δεν πειραζει) σημερα θα ελεγαν τα χειροτερα...και μιας και μιλαμε για πεναλτυ αντικειμενικαρες δημοσιοκαφροι μου που γραφατε την μαννα σας και τον πατερα σας σημερα ο Ολυμπιακος ειχε τεσσερα χρονια να παρει πεναλτυ στην Ευρωπη ενταξει?

Τωρα οσον αφορα τον πουθενα τον Φαν ντεν Μπρομ και τις ηλιθιες δηλωσεις του οτι καποιος δεν ηθελε να νικησουν...να μας πεις ρε φιτσουλα ποιος ειναι και αμα θες το ξαναπαιζουμε το παιχνιδι και αυτην την φορα να σας ριξουμε οσα θα επρεπε να ειχατε ρουφηξει κανονικα ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ....ΠΑΛΟΤΑΙ...ξερεις ποιος ειναι ετσι?

Η ιστορια εγραψε Ολυμπιακος Αντερλεχτ 6-1 σε δυο παιχνιδια και τελος...

 Ιδου και η παλαιωτερη ειδηση...

Τέσσερα χρόνια χωρίς πέναλτι!




Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από το τελευταίο πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη! Και μέσα σε ένα χρόνο έχουν δοθεί έξι πέναλτι εναντίον του σε έντεκα παιχνίδια! Με «δώρο» και δύο αποβολές.
Ο Ολυμπιακός έχασε πέρυσι μια δική του πρόκριση στους «16» του Champions League με τα… μαγειρέματα των Γάλλων με τους Γερμανούς στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, την ώρα που ο ίδιος έβαζε τρία γκολ στην Άρσεναλ. Από εκείνη την ημέρα και μετά, τραβάει τα πάνδεινα και με τις διαιτησίες στην Ευρώπη.
Από το ματς με την Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα για το Εuropa League, μέχρι αυτό με την Λεβάντε στη Βαλένθια πέρασε ακριβώς ένας χρόνος. Και ο Θρύλος έχει δώσει 11 παιχνίδια, 6 στο Champions League και 5 στο Εuropa League.
Σε αυτά τα ματς έχουν σφυριχτεί σε βάρος του 6 πέναλτι! Δύο με τη Λεβάντε, ένα με την Μονπελιέ στoν Ναό, ένα με τη Σάλκε και πάλι στον Ναό, ένα με την Μέταλιστ πάλι εντός έδρας και ένα με την Ρούμπιν στη Μόσχα.
Μάλιστα, έχουν αποβληθεί και δύο παίκτες του, ο Μπάλας Μέγιερι στη Μόσχα πέρυσι και ο Τζαμέλ Αμπντούν στη Βαλένθια. Και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει αυτή τη χρονιά μία υπέρ τους αποβολή, αυτή του Εντμάρ της Μέταλιστ στον αγώνα της Ουκρανίας, πέρυσι.
Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι την Δευτέρα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από το τελευταίο πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του! Από το εντός έδρας ματς με την Σεντ Ετιέν, στις 18 Φεβρουαρίου του 2009! Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είχε σκοράρει αλλά οι Πειραιώτες είχαν χάσει με 3-1. Από τότε ο Ολυμπιακός έχει παίξει 32 αγώνες και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι!

Φαν ντεν Μπρομ: «Κάποιος δεν ήθελε να νικήσουμε»

Αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό άφησε ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Φαν ντεν Μπρομ στη συνέντευξη Τύπου.

Φαν ντεν Μπρομ: «Κάποιος δεν ήθελε να νικήσουμε»

Συνεχάρη τους οπαδούς του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε πως οι καλύτερες ομάδες του ομίλου ήταν αυτές που δίκαια προκρίθηκαν, όμως ο Φαν ντεν Μπρομ άφησε σαφέστατες αιχμές για τη διαιτησία του Σταρκ, λέγοντας πως κάποιος δεν ήθελε να αφήσει τη βελγική ομάδα να νικήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο αγώνας ήταν πολύ ιδιαίτερος. Το ματς ξεκίνησε όπως το περιμέναμε, με πολύ θερμή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους οποίους και θέλω να συγχαρώ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ωστόσο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο, έστω και αν ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στην επανάληψη άρχισαν τα... δώρα. Αποβολές, πέναλτι, λες και κάποιος δεν ήθελε να μας επιτρέψει να νικήσουμε. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και με 10 και με 9 παίκτες, αλλά σίγουρα δεν θα μας επέτρεπαν να κερδίσουμε. Δεν υπονοώ τίποτα, λέω αυτά που είδα.

Τα αποτελέσματα δεν λένε ψέματα. Βάσει της βαθμολογίας, πέρασαν οι καλύτερες ομάδες και εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια στο Champions League. Να φτάσει ακόμη πιο μακριά. Αλλά για εμάς σήμερα δεν ήταν καλά τα πράγματα, όσον αφορά την διαιτησία. Δεν έχω καθαρή εικόνα για τα πέναλτι. Ο παίκτης μου στο πρώτο πέναλτι μου είπε πως δεν έκανε χέρι και τον πιστεύω. Ήρθε και η κόκκινη στην ίδια φάση και έγινε δύσκολη η κατάσταση για εμάς.

Είχε θετικά το παιχνίδι για εμάς. Είχαμε αποκλειστεί ήδη από την διοργάνωση αλλά θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα και το καταφέραμε. Δεν είχαμε σήμερα περισσότερο πάθος από ότι στα προηγούμενα ματς. Και στο Παρίσι και κόντρα στην Μπενφίκα, είχαμε το ίδιο πάθος. Απλά δεν πήραμε όσα δικαιούμαστε σε αυτά τα παιχνίδια».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου