ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μαρινάκης: «Ζήτω ο Ολυμπιακός»-Έξτρα πριμ 300.000 ευρώ (video)

Μαρινάκης: «Ζήτω ο Ολυμπιακός»! (video)

11/12/2013
 Ενθουσιασμένος με την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι παρά τη λάσπη, ο καλύτερος αμείβεται στο τέλος.

Μαρινάκης: «Ζήτω ο Ολυμπιακός»! (VIDEO)
Φανερά χαρούμενος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η σημερινή επιτυχία είναι σημαντική για όλη την Ελλάδα και απόδειξη ότι εκείνος που δουλεύει και ξοδεύει στο τέλος αμείβεται.

Αφού αναρωτήθηκε, δε, τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν δίνονταν τρία πέναλτι στον Ολυμπιακό κι ο αντίπαλος τελείωνε με οκτώ παίκτες και μίλησε για «λάσπη» που δέχεται η ομάδα κι ο ίδιος προσωπικά, κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά «Ζήτω ο θρύλος, ζήτω ο Ολυμπιακός».


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Για το  παιχνίδι:
«Σήμερα σε όλη την Ελλάδα βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Είδαμε ότι και στην Ευρώπη που υπάρχουν ίσοι όροι, γίνεται οι διαιτητές να δουν τρία πέναλτι που έγιναν και να τα σφυρίξουν. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα και αξίζαμε την πρόκριση. Καρδιοχτυπήσαμε, βέβαια και ανησυχήσαμε ότι μπορεί να μας τιμωρήσει η μπάλα, όσο δεν έμπαινε μέσα.

Από ‘κει και πέρα όμως, πρέπει να καταλάβουμε στην Ελλάδα τι θα γινόταν και τι θα γραφόταν, αν δινόταν τρία πέναλτι και τρεις αποβολές σε αντίπαλο του Ολυμπιακού. Στην Ελλάδα ο καλύτερος κερδίζει και δεν πρέπει να γίνεται στόχος λάσπης. Αυτό που είδαμε σήμερα είναι αποτέλεσμα κόπου και σκληρής δουλειάς. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για το ποδόσφαιρο. Ισχύει και στη ζωή. Αυτός που δουλεύει και ξοδεύει, αμείβεται στο τέλος με τη νίκη. Γι’ αυτό πρέπει να σταματήσει αυτή η λάσπη για τον καλύτερο».


Για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού: «Δεν θέλω να μιλήσω για τους αντιπάλους μας. Κι εξάλλου, ποιοι είναι αυτοί που θα μιλήσουν για κάθαρση, όταν το παρελθόν τους είναι εντελώς διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός κι εγώ τρώμε πολλή λάσπη καθημερινά, αλλά αυτό μας κάνει πιο δυνατούς».

Για το στόχο από ‘δω και πέρα: «Η σημερινή ήταν μια μεγάλη νίκη για την Ελλάδα. Από ‘κει και πέρα όμως, τίποτα δεν έχει κριθεί. Είπα και στους παίκτες ότι σήμερα ξεκινάμε. Πρέπει να πάμε μπροστά στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Επιθυμία μου είναι οι παίκτες μας από σήμερα να δουλέψουν σκληρά μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Εξάλλου, ακολουθούν και τρία δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα. Όταν έχεις δύναμη και πίστη όμως, δε φοβάσαι τίποτα».

Για την κλήρωση της επόμενης φάσης: «Καλό είναι ν’ αποφύγουμε ομάδες όπως οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο, μακάρι να μπορούσα. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι η σημερινή πρόκριση είναι πολύ καλή για την Ελλάδα. Εύχομαι, δε, να νικήσει κι ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη, γιατί το χρειάζεται η Ελλάδα. Άσχετα με την εσωτερική αντιπαλότητα, δεν έχουμε περιθώρια να το ξεχνάμε αυτό. Όπως και να ‘χει, είναι μια μεγάλη βραδιά η αποψινή για εμάς και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον υπέροχο κόσμο μας. Ζήτω ο θρύλος, ζήτω ο Ολυμπιακός». Δειτε τις δηλωσεις του Βαγγελη Μαρινακη




Έξτρα πριμ 300.000 ευρώ και προτροπές Μαρινάκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Στις 300.000 ευρώ το έξτρα πριμ στην ομάδα για την πρόκριση στη φάση των "16" του Champions League.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Άλλωστε, για πρώτη φορά επί προεδρίας του, ο σύλλογος εξασφαλίζει το εισιτήριο για τη φάση των "16" του Champions League.
Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Άντερλεχτ. Έδωσε συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, ενώ αποκάλυψε πως το έξτρα πριμ στους παίκτες ανέρχεται στις 300.000 ευρώ. Μόλις το ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι παίκτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αποθεώνοντας τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, σαν να αρχίζει τώρα η σεζόν. Ζήτησε τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια Πρωταθλήματος που ακολουθούν μέχρι τη διακοπή για τα Χριστούγεννα, ενώ προέτρεψε τους παίκτες να συνεχίσουν έτσι και να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός στοχεύει το νταμπλ και ανάλογα με την κλήρωση να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στη φάση των "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου