ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η ενδοξη Θρυλικη Ιστορια ξεκινησε απο τον Ερασιτεχνη Ολυμπιακο (videos)

Η ενδοξη Θρυλικη Ιστορια ξεκινησε απο τον Ερασιτεχνη Ολυμπιακο (videos)

10/12/2013

Aν δεν υπηρχε ο Ερασιτεχνης αγαπητοι και αγαπητες φιλες και γιλοι δεν θα υπηρχε τιποτε απο ολα οσα υπαρχουν σημερα και τα χαιρομαστε με την καρδια μας, ο Ιερος Ερυθρολευκος Ναος μας,το συγχρονο προπονητηριο του Ρεντη που εφιαξε ο Αγιος Σωκρατης Κοκκαλης, επισης δεν υπηρχαν οι μερικες χιλιαδες αγωνες που εχω δει εγω απο κοντα και απο τηλεοραση σε ολα τα αθλητικα τμηματα του Θρυλου,δεν θα υπηρχε η ενδοξοτερη ιστορια του Ελληνικου Αθλητισμου αλλα και η ομαδα με τα Παγκοσμια ρεκορ που δεν εχει κανει καμμια αλλη ομαδα στον Πλανητη..

Θα μπορουσα να γραψω ακομη καμμια δεκαρια εκατομμυρια παραδειγματα αλλα δεν γινεται οπως καταλαβαινετε...Γιαυτο λοιπον φιλες και φιλοι που δεν πατε να αγορασετε την καρτουλα του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου αλλα ψαχνετε να διαλεξετε αγωνα που θα πατε ζητωντας απο κανεναν αλλον φιλο σας να σας δωσει εισητηριο, πρεπει λοιπον να καταλαβουν ΟΛΟΙ..οτι ακομη και οι καναπεδατοι οτι αν δεν υπηρχε ο Ερασιτεχνης δεν θα εισαστε αυτο που ειστε...και δεν θα ψαχνατε να βρειτε εισητηριο...

Ο Ερασιτεχνης ειναι η βαση, ειναι η καρδια του Ολυμπιακου, και απο εκει ξεκινησαν αλλα και συνεχιζονται ολα,και ειναι υποχρεωση μας να τον κραταμε ζωντανο,και ας μην ξεχναμε και τις επιτυχιες που μας εχει δωσει μεχρι ακομα και σημερα...

Αυτο εκαναν για παραδειγματισμο οι αθλητες του Ολυμπιακου και επισκεφθηκαν το Μουσειο του Ολυμπιακου και θαυμασαν την ενδοξη ιστορια του , καθε κουπα και τιτλος καθε τιτλος και παρα πολλες Θρυλικες ιστοριες  ποδοσφαιριστων και οπαδων...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! 

ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!

Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη

Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη (video+pics)
Σε μια συμβολική κίνηση, αλλά με ουσιαστικό νόημα οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του Ολυμπιακού παρέλαβαν τις κάρτες τους.
Η εποχή είναι δύσκολη και φυσικά όλοι πρέπει να βρίσκονται δίπλα στον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως αθλήματος. Έτσι, λοιπόν, μετά την μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας (9/12), οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του Ολυμπιακού, έφυγαν από το ΣΕΦ και πήγαν στο Μουσείο του Θρύλου στο Στάδιο "Καραϊσκάκης". Εκεί ξεναγήθηκαν στους χώρους και παράλληλα παρέλαβαν τις κάρτες τους για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, σε μια συμβολική κίνηση η οποία όμως έχει ουσιαστικό νόημα.
Δείτε το σχετικό βίντεο

Η ιστορία της τρομπέτας!

Η ιστορία της τρομπέτας! (video)
Δείτε το βίντεο με την ξεναγό του μουσείου του Θρύλου να εξηγεί στους παίκτες του Ολυμπιακού την ιστορία του αξέχαστου Αττίλιο και της διαχρονικής τρομπέτας του.

Πριν παραλάβουν τις κάρτες τους, οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν στο μουσείο του "Καραϊσκάκης" και ιδίως οι νεοφερμένοι Αμερικανοί έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τα εκθέματα και τις ιστορίες τους. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την ξεναγό του μουσείου του Θρύλου να εξηγεί στους παίκτες του Ολυμπιακού την ιστορία του αξέχαστου Αττίλιο και της διαχρονικής τρομπέτας του. Στα... back vocals είναι ο Θρυλικός φροντιστής της ομάδας Δημήτρης Πασχόπουλος. Δείτε το:

«Πολύ μεγάλη η δυναμική του κόσμου»

«Πολύ μεγάλη η δυναμική του κόσμου» (video)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως με την εγγραφή στον Ερασιτέχνη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τον ενισχύσουν σημαντικά.
Η κίνηση ήταν συμβολική, αλλά αν την κάνουν όλοι, τότε η ενίσχυση θα είναι εξόχως σημαντική. Το εξήγησε με πολύ απλό τρόπο ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην σημερινή ωραία εκδήλωση που έγινε στο Μουσείου του Θρύλου. «Ακόμα και σε αυτή την εποχή το ποσό που πρέπει να δώσει ο καθένας για να γίνει μέλος του Ολυμπιακού δεν είναι μεγάλο. Αν, λοιπόν, αναλογιστεί κανείς την δυναμική του κόσμου του Ολυμπιακού, τότε η ενίσχυση θα είναι πολύ μεγάλη».
Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης συνέχισε σε ανάλογο ύφος: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα, σε όλα τα αθλήματα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέλη του και θέλουμε να τον ενισχύουμε με κάθε τρόπο».
Δείτε το video με τις δηλώσεις του:

«Όλα ξεκινάνε από τον Ερασιτέχνη»

Σωστή η ατάκα του αρχηγού, ο οποίος τόνισε ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν την «μάνα» του Ολυμπιακού και δεν έκρυψε την αδυναμία του για την μπάλα και τον Βασίλη Καραπιάλη!
«Όλα ξεκινάνε από τον Ερασιτέχνη» (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι αρχηγός σε όλα του. Στο παρκέ, στα αποδυτήρια, αλλά και έξω από το γήπεδο. Το πιστοποίησε (για αναρίθμητη φορά) με τα λόγια του στην σημερινή εκδήλωση για την «ένταξη» των μελών της  ομάδας μπάσκετ στον Ερασιτέχνη. «Είναι υποχρέωση όλων μας να ενισχύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε τον Ερασιτέχνη, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα», παρατήρησε σχετικά και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, είναι ενιαίος κι έχει να κάνει με το βόλεϊ, το πόλο κι όλα τα αθλήματα. Όχι μόνο εμείς αλλά και οι φίλαθλοι πρέπει να βοηθήσουν  σε αυτή την προσπάθεια».
Ο «Kill Bill» συχνά πυκνά πηγαίνει στο «Καραϊσκάκης» και δεν έκρυψε πως… «μου αρέσει το ποδόσφαιρο και μ’ αρέσει να βλέπω τον Ολυμπιακό», ενώ στο μουσείο στάθηκε μπροστά στην εικόνα ενός παλιού ποδοσφαιριστή του Θρύλου. «Ο Βασίλης Καραπιάλης ήταν σπουδαίος παίκτης και προέρχεται από την Λάρισα, όπως κι εγώ. Μου έδειξε την φωτογραφία του ο γυμναστής μας Ανδρέας Γκατζούλης (σ.σ. επίσης από την Λάρισα) και την κοίταξα, καθώς ο Καραπιάλης έχει γράψει τη δική του ιστορία».
Δείτε τα videos:




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου