ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Στον εισαγγελέα 21 οπαδοί του Παναθηναϊκού-Στην ΓΑΔΑ ο Αλαφούζος

Στον εισαγγελέα 21 οπαδοί του Παναθηναϊκού-Στην ΓΑΔΑ ο Αλαφούζος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν 21 οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου(4/1), μετά από επεισόδιο που δημιουργήθηκε έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα οπαδών του τριφυλλιού, που επέβαιναν σε δίκυκλα και κατέβαιναν τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, πέταξαν στην είσοδο της ΓΑΔΑ μια κροτίδα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή πυρκαγιά, η οποία σβήστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς.
Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στον σύνδεσμο φιλάθλων Παναθηναϊκού, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 151, όπου κατά την αστυνομία, κατέφυγαν οι δράστες. Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν συνολικά 29 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα.

Όπως έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ, οι 21 από αυτούς ταυτοποιήθηκαν ως ομάδα που συμμετείχε στο επεισόδιο ή βρέθηκαν στην κατοχή τους παράνομα αντικείμενα, γι΄αυτό συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Στην ΓΑΔΑ ο Αλαφούζος
Στον Παναθηναϊκό υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να λάμψει η αλήθεια και να αφεθούν ελεύθεροι οι οπαδοί της ομάδας, ανάμεσά τους μέχρι και τρεις κοπέλες. Ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος μάλιστα πήγε στη ΓΑΔΑ από τις τρεις μέχρι τις πέντε το πρωί και ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος από τους αρμόδιους για τις λάθος συλλήψεις.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου