ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ο μεταγραφικός Γεναρης της Premier League

Ο μεταγραφικός Γεναρης της Premier League

Δείτε ποιο θα είναι το διαθέσιμο μπάτζετ κάθε ομάδας της Premier League τον Ιανουάριο, ποιοι θα το χειριστούν, σε ποιες θέσεις θέλουν να ενισχυθούν και ποιοι παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν.

Σε μεταγραφική περίοδο έχουμε μπει από την Τετάρτη και στην Premier League άπαντες ετοιμάζονται δαπανήσουν και πάλι χρήματα για να ενισχυθούν. Η εν λόγω λίγκα, άλλωστε, είναι με διαφορά η πλουσιότερη του κόσμου με τις ομάδες να κάνουν κάθε χρόνο μεταγραφές ακόμα και τον Ιανουάριο.

Η "Telegraph" έκανε τον απόλυτο μεταγραφικό οδηγό, αφού παραθέτει σε ένα κείμενο το μπάτζετ κάθε ομάδας, τους ανθρώπους που θα χειριστούν τις μεταγραφές, τις θέσεις στις οποίες θα προσπαθήσει να ενισχυθεί ο κάθε σύλλογος και τους πιθανούς παίκτες που θα αποκτηθούν και θα αποχωρήσουν.
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει για την κάθε ομάδα σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Άρσεναλ

Μπάτζετ: 50 εκατομμύρια λίρες (περίπου 60 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Αρσέν Βενγκέρ. Κανείς δεν είναι στην ομάδα του περισσότερα χρόνια από τον Αλσατό στην Premier League. Εκείνος αποφασίζει για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν και στο παρελθόν έχει πάει κόντρα στο συμβούλιο της ομάδας αποφασίζοντας να μην ξοδέψει. Θα μπορούσε να το κάνει και τώρα, αφού η Άρσεναλ πηγαίνει πολύ καλά.
Προτεραιότητες: Ένας επιθετικός και πιθανότατα ένας στόπερ και ένας δεξιός μπακ ανάλογα με το τι θα κάνει ο Μπακαρί Σανιά. Το συμβόλαιο του Γάλλου εκπνέει το καλοκαίρι και δεν υπάρχουν ενδείξεις πως θα ανανεώσει.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χαβιέρ Ερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φερνάντο Λορέντε (Γιουβέντους).
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Νίκλας Μπέντνερ, Μπακαρί Σανιά, Τόμας Βερμάλεν, Λούκας Φαμπιάνσκι, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, Παρκ Τσου - Γιουνγκ.

 

Άστον Βίλα

Μπάτζετ: 3 εκατομμύρια λίρες (περίπου 3,5 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Ο Πολ Λάμπερτ έχει την πλήρη ευθύνη για τις μεταγραφές και προσπαθεί να χτίσει μία ομάδα, αλλά δεν είναι εύκολο λόγω των οικονομικών δεδομένων. Ο ιδιοκτήτης Ράντι Λέρνερ, δεν αναμένεται να βάλει το χέρι στην τσέπη παρά την επισφαλή θέση που έχει ο σύλλογος στην κατάταξη της Premier League.
Προτεραιότητες: Δεδομένης της αδυναμίας που υπάρχει στο γκολ, θα κινηθεί για έναν επιτελικό μέσο, έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό. Αυτές είναι οι επιθυμίες του Λάμπερτ, αλλά το ποιος θα έρθει είναι άλλο θέμα...
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Σιμεόν Σλάβτσεβ (Λίτεξ Λόβετς), Τζον Γουϊντέτι (Μάντσεστερ Σίτι)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Σέι Γκίβεν, Άλαν Χάτον, Τζο Μπένετ, Κρις Χερντ

 

Γουέστ Μπρομ

Μπάτζετ: Δεν υπάρχει συγκεκριμένο.
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Από τη στιγμή που δεν υπάρχει προπονητής τις μεταγραφές θα χειριστούν ο πρόεδρος Τζέρεμι Πιρς μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Ρίτσαρντ Γκάλρικ και τους υψηλά ιστάμενους ανθρώπους του τμήματος scouting. Είναι πιθανό να εμπλακεί στις μεταγραφές και ο νέος τεχνικός, αλλά είναι άγνωστο πότε θα προχωρήσουν στην πρόσληψη του αντικαταστάτη του Στιβ Κλαρκ.
Προτεραιότητες: Ένα νέο δεξί μπακ, παρόλο που δε φαίνεται διατεθειμένος ο Πιρς να κάνει σημαντικές προσθήκες. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι παίκτες που έφεραν τον σύλλογο σε αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να είναι κι εκείνοι που θα τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Δεν αναμένεται να γίνουν μεταγραφές.
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Σέιν Λόνγκ, Γκρέιαμ Ντόρανς, Μάρκους Ρόζενμπεργκ

 

Γουέστ Χαμ

Μπάτζετ: 5 εκατομμύρια λίρες (περίπου 6 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Οι ιδιοκτήτες της ομάδας Ντέιβιντ Σάλιβαν και Ντέιβιντ Γκολντ θα βοηθήσουν στην επιλογή παικτών, παρόλο που ο Σαμ Άλαρνταϊς θα έχει και τη δική του άποψη. Με τον σύλλογο να είναι στη ζώνη του υποβιβασμού έχει σημάνει συναγερμός στο "Άπτον Παρκ".
Προτεραιότητες: Ένας επιθετικός. Ο σύλλογος έχει πρόβλημα στο γκολ, ενώ ο Άντι Κάρολ συνεχίζει να είναι εκτός μάχης. Ο Άλαρνταϊς θέλει, επίσης, έναν κεντρικό αμυντικό και ίσως είναι σε θέση να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές ανάλογα με τις πωλήσεις.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Ομπαφέμι Μάρτινς, Νίκιτσα Γέλαβιτς (Έβερτον), Ντιέγκο Φορλάν (Ιντερνασιονάλ), Ντιέγκο Μιλίτο (Ίντερ), Τζον Χάιτινχα (Έβερτον)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Μοντιμπό Μαϊγκά, Ματ Τέιλορ, Ρικάρντο Βαζ Τε

 

Έβερτον

Μπάτζετ: 10 εκατομμύρια λίρες (περίπου 12 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για μεταγραφές: Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκανε ξεκάθαρο όταν ανέλαβε τα ηνία ότι θα είχε τον απόλυτο έλεγχο, όπως είχε και ο Ντέιβιντ Μόγιες, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Όσοι είναι καθαρά στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα τρέξουν τις μεταγραφές και οι άνθρωποι της διοίκησης, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου Μπιλ Κέινραιτ, θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να τους παρέχουν χρήματα.
Προτεραιότητες: Να καλυφθεί το κενό των Ντάρον Γκιμπσον και Αρούνα Κονέ. Οι επιτελικοί μέσοι είναι η ειδικότητα του Μαρτίνεθ, στον οποίο ανέκαθεν άρεσε το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν πουληθεί ο Λέιτον Μπέινς θα αποκτηθεί αντικαταστάτης. Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα έπρεπε ο Μπέινς θα ζητήσει ο ίδιος να φύγει και να φτάσει στα γραφεία πρόταση άνω των 18 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό είναι πιο πιθανό να γίνει το καλοκαίρι.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Έινταν ΜακΓκρέιντι (Σπαρτάκ Μόσχας)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Λέιτον Μπέινς, Νίκιτσα Γέλαβιτς, Τζον Χάιτινχα

 

Κάρντιφ

Μπάτζετ: 10 εκατομμύρια λίρες (περίπου 12 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Θα ήταν ο Μάλκι Μακάι και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Ίαν Μούντι. Ωστόσο, ο Βίνσεν Ταν απέλυσε τον Μούντι και στη συνέχεια έκανε το ίδιο και με τον Μακάι. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Ταν θα είναι αυτός που θα πει την τελευταία λέξη για την κάθε μεταγραφή μαζί με τον πρόεδρο Μεχμέτ Νταλμάν.
Προτεραιότητες: Δύο πλάγιοι αμυντικοί (πρώτα αριστερό μπακ), έναν επιτελικό μέσο για να παίξει μπροστά από τον Γκάρι Μεντέλ και έναν επιθετικό. Ο Φρέιζερ Κάμπελ έχει κάνει καλή δουλειά ως τώρα, αλλά ο Αντρέας Κορνέλιους δεν έχει παίξει πολύ, ενώ ο Νίκι Μάιναρντ δεν φαίνεται να μπορεί να προσφέρει.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Τομ Ινς (Μπλάκπουλ)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Αντρέας Κορνέλιους (δανεικός)

 

Κρίσταλ Πάλας

Μπάτζετ: 8 εκατομμύρια λίρες (περίπου 9,5 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Μετά από όσα έγιναν το καλοκαίρι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη συνοχή στις κινήσεις της Πάλας τώρα. Ο Ίαν Μούντι έχει προσληφθεί ως αθλητικός διευθυντής και αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών στο μεταγραφικό κομμάτι, ενώ και ο Τόνι Πούλις θα έχει τους δικούς του στόχους. Ο εκτελεστικός διευθυντής, Φιλ Αλεξάντερ, αναμένεται να κάνει τις διαπραγματεύσεις.
Προτεραιότητες: Τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός, ένας μέσος και ένας επιθετικός. Ο Πούλις θα ήθελε επίσης έναν αριστερό μπακ και έναν ακόμη επιθετικό, αλλά είναι πιθανό να γίνουν και αρκετές πωλήσεις για να μην εκτοξευτεί το κόστος του ρόστερ.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Πίτερ Κράουτς (Στόουκ), Τζο Λέντλεϊ (Σέλτικ), Σκοτ Νταν (Μπάλκμπερν)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Κέβιν Φίλιπς, Έλοτ Γκράντνιν, Νιλ Αλεξάντερ, Όουεν Γκάρβαν, Ντάρσι Μπλέικ

 

Λίβερπουλ

Μπάτζετ: 30 εκατομμύρια λίρες (περίπου 36 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Οι μεταγραφές θα είναι υπό την επίβλεψη μίας επιτροπής η οποία απαρτίζεται από τους Μπρένταν Ρότζερς (προπονητής), Ίαν Έιρ (εκτελεστικός διευθυντής) και Ντέιβ Φέλοους (επικεφαλής προσλήψεων) μεταξύ άλλων. Το καλό πρώτο μισό της σεζόν θα βοηθήσει στην προσέλκυση παικτών.
Προτεραιότητες: Το ρόστερ της Λίβερπουλ είναι πιο δυνατό από τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, ένας κεντρικός μέσος και ένας πλάγιος αμυντικός αναμένεται να αποκτηθούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου ακόμα κι αν η κατάκτηση της Premier League φαντάζει πολύ δύσκολη.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Μάρτιν Μοντόγια (Μπαρτσελόνα), Γουίλ Χιουζ (Ντέρμπι)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Λουίς Αλμπέρτο (δανεικός), Ιάγο Άσπας

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπάτζετ: 100 εκατομμύρια λίρες (περίπου 120 εκ. ευρώ )
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Ο Ντέιβιντ Μόγιες και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Εντ Γούντγουαρντ, ο οποίος είναι σχετικά άπειρος, κάτι που φάνηκε και το καλοκαίρι, όταν η Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε στις μεταγραφές. Ο Μόγιες θα έχει τον τελευταίο λόγο.
Προτεραιότητες: Ένας δημιουργικός μέσος, ο οποίος θα σκοράρει. Ένα αριστερό μπακ, κι ένας επιθετικός σε περίπτωση που φύγει ο Χαβιέρ Ερνάντες.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Λέιτον Μπέινς (Έβερτον)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Άντερσον, Φάμπιο ντα Σίλβα, Νάνι, Άντερς Λίντεργκααρντ

 

Μάντσεστερ  Σίτι

Μπάτζετ: 50 εκατομμύρια λίρες (περίπου 60 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Οι μεταγραφές γίνονται υπό την επίβλεψη του Τσίκι Μπεγκιριστάιν, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, και Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικού διευθυντή. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θα κάνει τις εισηγήσεις, αλλά δε θα έχει τον τελευταίο λόγο.
Προτεραιότητες: Ένας κεντρικός αμυντικός και ίσως ένας ακόμη μέσος. Φυσικά ένας τερματοφύλακας, παρόλο που ο Τζο Χαρτ έχει επανέλθει στην ενδεκάδα.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Ελιακίμ Μανγκαλά (Πόρτο), Αντρέα Ρανόκια (Ίντερ), Κουρτ Ζουμά (Σεντ Ετιέν), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Γουίλι Καμπαγιέρο (Μάλαγα)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Τζόλεν Λέσκοτ, Τζον Γκουϊντέτι (δανεικός)

 

Νιούκαστλ

Μπάτζετ: 20 εκατομμύρια λίρες (24 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Τζο Κινίαρ θα ηγηθεί της επιτροπής για τις μεταγραφές, αλλά όλα θα πρέπει να περάσουν από τον ιδιοκτήτη Μάικ Άσλεϊ. Είναι απίθανο να γίνουν ανάλογες μεταγραφές με τον περσινό Ιανουάριο, όταν η Νιούκαστλ κινδύνευε να υποβιβαστεί.
Προτεραιότητες: Ένας επιθετικός, ο οποίος θα μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια. Παρεμπιπτόντως, ο πρώτος στόχος του Άλαν Πάρντιου θα είναι να κρατήσει τον Γιοάν Καμπάιγ, ο οποίος είναι στο στόχαστρο της Άρσεναλ και της Τότεναμ και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Μπαφετιμπί Γκομίς (Λιόν)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Γιοάν Καμπάιγ

Νόριτς

Μπάτζετ: 5 εκατομμύρια λίρες (6 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Ο Κρις Χιούτον θα έχει τον πλήρη έλεγχο, παρόλο που οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν από τον Ντέιβιντ ΜακΝάιλι.
Προτεραιότητες: Έχοντας δαπανήσει πολλά χρήματα το καλοκαίρι -χωρίς να έχουν βγει οι μεταγραφές με εξαίρεση τον Γκάρι Χούπερ, η συνέχεια δε θα είναι ανάλογη. Ένας κεντρικός μέσος και ένας αριστεροπόδαρος μέσος είναι οι προτεραιότητες.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Γιουβέντους), Έινταν ΜακΓκρέιντι (Σπαρτάκ Μόσχας)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Λουσιάνο Μπέκιο

 

Σάντερλαντ

Μπάτζετ: 10 εκατομμύρια λίρες (12 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Ρομπέρτο Ντε Φάντι. Ο Ιταλός λόγω των αποτυχημένων μεταγραφών του καλοκαιριού θα είναι υπό επιτήρηση, ενώ για οποιαδήποτε μεταγραφή τα χρήματα θα πρέπει να βγουν από την τσέπη του ιδιοκτήτη Έλις Σορτ. Ο Γκας Πογιέτ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές και αυτό αναμένεται να οδηγήσει σε προβλήματα.
Προτεραιότητες: Ένας επιθετικός που να έχει έφεση στο σκοράρισμα και ένας εξτρέμ που θα σκοράρει. Το πρόβλημα είναι στο πώς θα πειστούν οι παίκτες να πάνε σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Σαρλ Ν'Ζογκμπιά (Άστον Βίλα)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Άντιλσον Καμπράλ

Σαουθάμπτον

Μπάτζετ: 20 εκατομμύρια (24 εκατομμύρια ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο πιθανότατα θα έχει μεγαλύτερη επιρροή από τον προκάτοχό του Νίγκελ Άντκινς, αλλά ο πρόεδρος Νικόλα Κορτέζε είναι ο άνθρωπος που θα κάνει την τελική επιλογή για θα διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο επικεφαλής του τμήματος Πολ Μίτσελ και ο Λες Ριντ, ο εκτελεστικός διευθυντής, θα έχουν επίσης κάποιοι ρόλο.
Προτεραιότητες: Παρόλο που οι Ντέγιαν Λοβρέν και Ζοζέ Φοντέ έχουν πάει εξαιρετικά ως δίδυμο θα πρέπει να αποκτηθεί και ένας ακόμη. Επιπλέον, καλοδεχούμενη θα ήταν και η μεταγραφή τερματοφύλακα. Ο Κορτέζε πολύ δύσκολα θα επιτρέψει να φύγουν σημαντικοί παίκτες στη μέση της σεζόν.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Είναι δύσκολο να γίνουν μεταγραφές με τον Ποτσετίνο να ενδιαφέρεται περισσότερο για την ανάδειξη νεαρών.
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Γκαστόν Ραμίρες, Λουκ Σο, Άνταμ Λαλάνα, Ρίκι Λάμπερτ

 

Σουόνσι

Μπάτζετ: 10 εκατομμύρια λίρες (12 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλα θα περάσουν από τον Μίκαελ Λάουντρουπ. Ο πρόεδρος, Χιου Τζένκινς, θα τον στηρίξει όπως πάντα έκανε.
Προτεραιότητες: Ένας καλός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα μπορεί να παίξει δίπλα στον Άσλεϊ Γουίλιαμς, και ένας επιθετικός που θα μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στον Μίτσου, όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να επιστρέψει στον χώρο του κέντρου. Οι καλοκαιρινές μεταγραφές τον Γουίλφριντ Μπονί και Άλβαρο Βάθκεθ δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους ως τώρα.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Έκτορ Μορένο (Εσπανιόλ), Ιάγο Άσπας (Λίβερπουλ), Τόμας Ινς (Μπλάκπουλ), Αμπντισαλάμ Ιμπραχίμ (Μάντσεστερ Σίτι)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Δεν αναμένεται να αποχωρήσει κανένας.

 

Στόουκ

Μπάτζετ: 10 εκατομμύρια λίρες (12 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Ο Μαρκ Χιουζ σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Μαρκ Κάλραϊτ, τον εκτελεστικό διευθυντή Τόνι Σκόουλς και τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Πίτερ Κόατες, ο οποίος θα έχει και τον τελευταίο λόγο.
Προτεραιότητες: Όπως πολλοί σύλλογοι έτσι και στο "Μπριτάνια" το πρόβλημα είναι στο σκοράρισμα. Ο Χιουζ θέλει έναν επιθετικό, ενώ αρκετοί θα μπορούσαν να αποχωρήσουν. Ο Κόατες σκοπεύει να στηρίξει τον προπονητή, επομένως, θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να υπάρχει κινητικότητα.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Μαμέ Μπιράμ Ντιούφ (Ανόβερο), Νίκιτσα Γέλαβιτς (Έβερτον), Μίκα Ρίτσαρντς (Μάντσεστερ Σίτι)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Πίτερ Κράουτς, Κένγουεϊν Τζόουνς, Τζερμέιν Πέναντ

 

Τότεναμ

Μπάτζετ: 30 εκατομμύρια λίρες (36 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Όλα περνούν από τον πρόεδρο Ντάνιελ Λεβί, αλλά υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και στον έμπειρο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Φράνκο Μπαλντίνι. Η εμπιστοσύνη του Λεβί προς το πρόσωπό του είναι εμφανής. Ο νέος προπονητής, Τιμ Σέργουντ, δεν έχει καμία εμπειρία από διαπραγματεύσεις, επομένως, δε θα εμπλακεί.
Προτεραιότητες: Ένας επιθετικός, ένας αριστερός μπακ και πιθανότατα ένας κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο, με την επαναφορά του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στην ομάδα μπορεί να εγκαταλειφθεί η ιδέα απόκτησης επιθετικού. Επίσης, υπάρχει νευρικότητα για τις επτά μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, οι οποίες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Μίρκο Βούτσινιτς (Γιουβέντους), Χαβιέρ Ερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζουζέπε Ρόσι (Φιορεντίνα), Κρίστιαν Μπεντέκ (Άστον Βίλα)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Τζερμέν Ντεφόου, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, Χάρι Κέιν (δανεικός)

 

Τσέλσι

Μπάτζετ: 50 εκατομμύρια λίρες (60 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Η τελική απόφαση ανήκει στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά η πολιτική έχει αλλάξει μετά την απόκτηση του τεχνικού διευθυντή Μάικλ Εμενάλο. Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα έχει λιγότερη εμπλοκή απ' ό,τι συνήθιζε στην πρώτη του θητεία στην Τσέλσι.
Προτεραιότητες: Ένας επιθετικός, ο οποίος θα έχει το εύκολο γκολ. Η απογοήτευση του Μουρίνιο για τη γραμμή κρούσης του είναι εμφανής τις τελευταίες εβδομάδες. Ένας αριστερός μπακ θα μπορούσε, επίσης, να είναι στην ατζέντα με τον Άσλεϊ Κόουλ να μην είναι πλέον στις βασικές επιλογές. Επιπλέον, μπορεί να γίνει πρόταση και για έναν μέσο.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδριτης), Φρέντι Γκουαρίν (Ίντερ), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Ντεμπά Μπα, Χουάν Μάτα, Κέβιν Ντε Μπρούιν (δανεικός)

Φούλαμ

Μπάτζετ: Μόνο δανεικοί
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Δεδομένης της στιγμής που δόθηκε στον Άλαν Κάρμπισλι ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο μερίδιο στις μεταγραφές. Ωστόσο, ο εκτελεστικός διευθυντής Άλιστερ Μάκιντος έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιους στόχους και έχει κάνει τις πρώτες επαφές με ατζέντηδες και συλλόγους.
Προτεραιότητες: Ένας κεντρικός μέσος. Η Φούλαμ χρειάζεται μερικούς νέους και με ενέργεια παίκτες στο κέντρο. Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ έχει ήδη επιστρέψει και θα αγωνιστεί ως δανεικός από τους Seattle Sounders για δυόμισι μήνες. Στον Μόιλεστεν αρέσει πολύ ο Ραβέλ Μόρισον, αλλά πολύ δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Τζακ Κορκ
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Μπράιαν Ρουίς

 

Χαλ

Μπάτζετ: 3 εκατομμύρια λίρες (περίπου 3,5 εκ. ευρώ)
Υπεύθυνος για τις μεταγραφές: Στιβ Μπρους. Ο ιδιοκτήτης της Χαλ, Ασέμ Αλάμ, μπορεί να έχει ενοχληθεί από την πλειονότητα των οπαδών λόγω της πρόθεσής του να μετονομάσει την ομάδα σε Χαλ Τάιγκερς, αλλά δεν έχει κάνει το λάθος να υπονομεύσει τον ρόλο του προπονητή στις μεταγραφές. Ο έμπειρος Μπρους δε θα δεχτεί καμία παρέμβαση.
Προτεραιότητες: Η Χαλ έχει μία αξιοπρεπή επιστροφή στην Premier League, αλλά υπάρχουν θέσεις στις οποίες θα ήθελε να βελτιωθεί. Ένας αμυντικός μέσος και ένας δοκιμασμένος γκολτζής θα ήταν ευπρόσδεκτοι, παρόλο που μπορεί να γίνουν κι άλλες μεταγραφές αν υπάρξουν και πωλήσεις.
Ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν: Νίκλας Μπέντνερ (Άρσεναλ, δανεικός)
Ποιοι θα μπορούσαν να φύγουν: Μάτι Φράιατ, Άαρον ΜακΛιν

  
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου