ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Superleague:Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το προγραμμα της Κυριακης (videos)

Superleague:Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το προγραμμα της Κυριακης (videos)


Εύκολο έργο για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου και σπουδαία διπλά για Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. Με πέντε ματς συνεχίζεται την Κυριακή η 18η αγωνιστική.
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής πρώτης του 2014 με τον Ολυμπιακό να έχει εύκολο έργο και Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο να κάνουν ποδαρικό με "διπλά".
Την Κυριακή το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί με πέντε αναμετρήσεις με τις ομάδες να είναι πανέτοιμες για τους πρώτους αγώνες του δευτέρου γύρω ενώ η αυλαία θα πέσει την Δευτέρα με ένα ακόμη παιχνίδι.

Στα ματς που διεξήχθησαν το Σάββατο και άνοιξαν την αγωνιστική δράση της Σούπερ Λιγκ για το 2014 ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο επικρατώντας με 4-0 της ΑΕΛ Καλλονής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Έτσι οι Πειραιώτες με το εννέα στα εννέα εντός έδρας και την 17η νίκη συνολικά στο πρωτάθλημα παραμενουν πρωτοι στην κορυφη της βαθμολογιας
 Η βαθμολογια οπως διαμορφωνεται μεχρι σημερα , με τα αποτελεσματα μονο του Σαββατου

Από εκεί και πέρα, ποδαρικό με το δεξί έκαναν και οι Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-2

Με γκολ των Μπαράλες και Καράσκο από το πρώτο ημίχρονο ο ανώτερος Αστέρας Τρίπολης πέρασε από τα Γιάννινα νικώντας τον προβληματικό ΠΑΣ με 2-0.
Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πήρε πολύ σημαντική νίκη στα Γιάννινα στη μάχη που κάνει για να παραμείνει στην πεντάδα.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα και κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
Πολύ κακή ήταν η εικόνα του ΠΑΣ, οι παίκτες του οποίου για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαν να βγάλουν συνδυασμούς και να δημιουργήσουν φάσεις. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ανέβηκαν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, οι τελικές προσπάθειες που έκαναν ήταν ελάχιστες.
Έτσι ο Σάκης Τσιώλης γνώρισε την ήττα από την πρώην ομάδα του, στην οποία ήταν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Παρεμπιπτόντως, αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Αρκάδες μετά τις 24 Νοεμβρίου, όταν είχαν επιβληθεί του Εργοτέλη με 1-0.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ζωσιμάδων
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί:  Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Δημητριάδης (Καστοριάς)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΣΙΩΛΗΣ):  Βελλίδης, Στρούνα (46' Κυβελίδης), Μπέριος (64' Κρητικός), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Βίλα, Κοροβέσης (46' Σονγκό), Ίλιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ):  Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις (68' Πολ), Καράσκο (76' Σέτι), Μπαράλες (89' Ντελγάδο)
Γκολ: 14' Μπαράλες, 39' Καράσκο
Κίτρινες κάρτες:  12' Μπέριος, 24' Λίλα, 54' Κυβελίδης, 74' Μιχαήλ / 15' Γκόιαν, 42' Ουσέρο, 90' Εντό
Κόκκινες κάρτες: -

Ανασκόπηση

Αρκετά κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις στο οποίο ήταν ελάχιστες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους, ενώ οι τελικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα μέσω ενός στημένου. Από την εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπλάσις ο Μπαράλες με κεφαλιά χρίστηκε σκόρερ.
Έχοντας πάρει το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο και περίμεναν από τους γηπεδούχους να κάνουν παιχνίδι. Ένα σουτ του Λίλα για τον ΠΑΣ κι άλλο ένα του Μουνάφο για τον Αστέρα ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές μέχρι το 39', όταν έγινε το 0-2. Ο Καράσκο πήρε την μπάλα λίγο μετά τη σέντρα και με πολύ ωραίο σόλο και ζυγισμένο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά μεριά και προσέθεσε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερς.

  Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο Τσιώλης έβαλε και τους άλλους δύο νεοαποκτηθέντες, Κυβελίδη και Σονγκό, έκανε άκρως επιθετικό το σχήμα του ΠΑΣ, αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κάνουν φάσεις με εξαίρεση μία προβολή του Ίλιτς στο 64', η οποία πέρασε λίγο άουτ.
Όσο περνούσαν τα λεπτά οι παίκτες του ΠΑΣ άφηναν και περισσότερους χώρους στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα ο Αστέρας να βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο, φάσεις δεν κατάφερε να κάνει γιατί οι παίκτες του ήταν απρόσεκτοι στην τελική επιλογή. Εξαίρεση το σουτ του Σέτι στο 86', όταν ο Βελλίδης αντέδρασε σωστά. Τρία λεπτά πριν είχε μία ευκαιρία και ο ΠΑΣ με τον Κυβελίδη να παίρνει την κεφαλιά και τον Μιχαήλ από κοντά να μην προλαβαίνει να μπει στην τροχιά της μπάλας. Έτσι το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος με τους γηπεδούχους να χάνουν έδαφος στη μάχη της πεντάδας.


MVP της αναμέτρησης

Αρκετά καλός ήταν ο Τζερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος πέτυχε και το καθοριστικό πρώτο γκολ που έδωσε τη δυνατότητα στον Αστέρα να αλλάξει στη συνέχεια φιλοσοφία και να περιμένει τον ΠΑΣ. Επίσης, κέρδισε και αρκετές μονομαχίες.

Η απογοήτευση

Ήταν πολύ κακή συνολικά η εικόνα του ΠΑΣ, με ελάχιστους να είναι οι διασωθέντες. Ειδικά μεσοεπιθετικά δεν έπιασε κανένας καλή απόδοση με τις τρεις μεταγραφές, πάντως, να έχουν ελαφρυντικά, αφού πρόσφατα ενσωματώθηκαν στην ομάδα.

Στατιστικά

0 Goal 2
0 Ασίστ 1
9 Τελικές Προσπάθειες 8
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 6
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
2 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 2
9 Επεμβάσεις 21
31 Κλεψίματα 47
10 Φάουλ 26
2 Οφσάιντ 7
5 Κόρνερ 0
69 Λάθη 49
7/30 Γεμίσματα 5/17

  Εργοτέλης - Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σκόρερ ο Καραμάνος.
Τι κι αν ο Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας; Τι κι αν η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχασε λίγες αλλά καλές ευκαιρίες; Ο Ατρόμητος ήταν ακόμα μία φορά ουσιαστικός και με καταπληκτική άμυνα πήρε το χρυσό τρίποντο.
Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Καραμάνος στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης το οποίο έμελλε να είναι και το μοναδικό του αγώνα.

Γήπεδο: Παγκρήτιο
Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους
Διαιτητής: Κύζας (Δράμα)

Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος (Κούρτης 81'), Μεχία, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (Χαλκιαδάκης 64'), Χαντί, Διαμαντάκος (Δωματάς 75'), Αναστασάκος.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Πίτου, Φάμπιο (Μπάλλας 69'), Ουμπίδες (Φυτανίδης 89'), Παπαδόπουλος (Ναπολεόνι 81'), Καραμάνος.

Γκολ: Καραμάνος (σουτ 17'),
Κάρτες: Χαντί (κίτρινη 28'), Σαρρής (31' κίτρινη), Πίτου (33' κίτρινη), Καραμάνος (κίτρινη 51'), Καρντόσο (κίτρινη 71'), Ρομάνο (κίτρινη 89'), Μεχία (κίτρινη 82'), Δωματάς (κίτρινη 93'), Καβουσάκης (κίτρινη 94').

Η ανασκόπηση του αγώνα

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και μάλιστα έχασε δυο καλές ευκαιρίες σε αντίστοιχα στους του Πίτσου και του Χαντί, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Η ομάδα της Κρήτης είχε την κατοχή της μπάλας όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που σκόραρε στην πρώτη του φάση.
Στο 17ο λεπτό ο Καραμάνος με προσωπική ενέργεια κέρδισε τη μπάλα και έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά, σούταρε δυνατά και νίκησε τον Καβουσάκη κάνοντας το 0-1.


Δεν το έβαλαν κάτω
Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να πιέζουν. Μάλιστα στο 20' ο Διαμαντάκος βγήκε φάτσα με το τέρμα, μετά από πάσα του Αναστασάκου, όμως ο Τσενάμο έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
Ο Εργοτέλης πίεσε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δίχως αποτέλεσμα όμως, αφού ο ρυθμός έπεσε και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Αξίζει να σταθούμε μόνο σε ένα σουτ του Μπουχαλάκη το οποίο ωστόσο κόντραρε κάπου.

Ίδια εικόνα

Τα ίδια πάνω κάτω συνέβησαν και στο δεύτερο μέρος. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή (ανούσια βέβαια) όμως ο Ατρόμητος έχασε την πρώτη μεγάλη φάση. Λάθος της άμυνας στο 73' (ναι! μέχρι τότε δεν είχαμε τίποτα στην "επανάληψη"), ο Ουμπίδες με δυνατό σουτ σημάδεψε τον Καβουσάκη.

  Πάντως ο Εργοτέλης απάντησε στην επόμενο φάση με αντίστοιχο σουτ του Χαλκιαδάκη. Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να έκανε το 1-1 στο 87' όταν και επιχείρησε δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως ο Τσενάμο επίσης εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Στάθης Ταυλαρίδης ήταν εκπληκτικός. Έκοψε κρίσιμες φάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ. Γενικότερα η άμυνα του Ατρόμητου ήταν σε μεγάλη μέρα. Επίσης να σταθούμε και στον διαιτητή. Δεν φοβήθηκε να πάρει πάνω του φάσεις και... βουτιές τις οποίες μάλιστα τιμώρησε.

Η απογοήτευση

Ο Μπουχαλάκης είχε ουσιαστικά το ρόλο του Πελέ στη μεσαία γραμμή. Δεν κατάφερε ο νεαρός άσος να ξεχωρίσει, αφού ήταν αργός (πιο αργός και από τον Πορτογάλο) τόσο σε ταχύτητα όσο και σκέψη. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ και να δουλέψει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Επίσης κακή τακτική και από τον Πετράκη, αφού ο Εργοτέλης έπαιζε με σέντρες τις απελπισίας από την άμυνα.

Στατιστικά Αγώνα

0 Goal 1
0 Ασίστ 1
11 Τελικές Προσπάθειες 7
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 5
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
1 Κεφαλιές 0
4 Αποκρούσεις 7
8 Επεμβάσεις 25
13 Κλεψίματα 13
21 Φάουλ 19
0 Οφσάιντ 2
5 Κόρνερ 5
26 Λάθη 29
8/35 Γεμίσματα 2/9


Τέσσερα για το 2014

Με φόρα από το 2013 μπήκε και στη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν «σεφτέ» στο 2014 με… τέσσερα κόντρα στην Καλλονή.

Τέσσερα για το 2014!
Συνεχίζει όπως σταμάτησε…

Ο Ολυμπιακός με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη χρονιά, έκανε «σεφτέ» στο 2014, επικρατώντας 4-0 της Καλλονής, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Ο Σαβιόλα (13’) άνοιξε το σκορ, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, Ντομίνγκεζ (54’) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, ο Μανωλάς με κεφαλιά στο 65’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μασάντο στο 75’.

Το ματς:

Όπως αποχαιρέτησε το 2013, έτσι υποδέχτηκε και το 2014 ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με πολύ όρεξη και άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Καλλονή και χρειάστηκαν μόλις 13’ λεπτά για να κάνουν «σεφτέ» για το νέο έτος. Ο Σαβιόλα άνοιξε το σκορ και τα πράγματα έγιναν, πολύ εύκολα για τους παίκτες του Μίτσελ.

Με πίεσης ψηλά, η οποία ανάγκαζε τους παίκτες της Καλλονής σε πολλά και αβίαστα λάθη, οι πρωταθλητές Ελλάδας έφταναν στην περιοχή του Σιδεράκη, όμως είτε οι εξαιρετικές επεμβάσεις του νεαρού γκολκίπερ, είτε η… «ερυθρόλευκη» αφέλεια κράτησαν το σκορ στο επίπεδο του 1-0, μετά τα πρώτα 45 λεπτά. Κάμπελ, Τσόρι και Σαβιόλα ξεχώριζαν και ήταν οι κορυφαίοι του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Ντομίνγκεζ «κλείδωσαν» το παιχνίδι με δεύτερο τέρμα και απλοποίησαν ακόμα περισσότερο το πράγμα. Μάλιστα, αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Μίτσελ να φρεσκάρει λίγο την ομάδα του, να δώσει ανάσες σε Σάμαρη και Μανιάτη και να δώσει χρόνο σε Εντινγκά και Μασάντο. Ο Μανωλάς, πιστός στο ραντεβού του με το σκοράρισμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Τα λεπτά κυλούσαν, ο Ολυμπιακός, εντελώς απελευθερωμένος κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα, έφτανε στην περιοχή του Σιδεράκη και με τον Μασάντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελευταίο σφύριγμα από τον Παπαπέτρου, βρήκε τον Ολυμπιακό να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος, ενώ παράλληλα ξεκίνησε με νίκες και τον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας. Στο Περιστέρι δοκιμάζεται η ομάδα του Μίτσελ, την επόμενη αγωνιστική.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σάμαρης (66’ Εντινγκά), Μανιάτης (72’ Μασάντο), Κάμπελ, Φουστέρ (55’ Βάις), Τσόρι, Σαβιόλα.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Σέποβιτς.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Γκοϊανίρα, Γιουκάρης (78’ Νταμπός), Μανούσος (69’ Βαλιός), Λεοζίνιο, Ντος Σάντος, Καζάκης (20’ λ.τ. Γκι Κάσα).

Στον πάγκο: Χογκ, Φουρλάνος, Κεϊτά, Φαρία.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Θανασακούδης (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»
 

 Πέντε ματς την Κυριακή

Η 18η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή (5/1) με πέντε αναμετρήσεις
Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τον δυνατό στην έδρα του Παναιτωλικό, σε ένα ματς που έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια.

Η πρώτη ομάδα που κατορθώνει να αποδράσει με νίκη από το «κάστρο» του Παναιτωλικού θέλει να γίνει ο Παναθηναϊκός, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2014.

Να σπάσει το… ρόδι
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις για το 2014 στην έδρα του Παναιτωλικού (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το έργο των παικτών του Γιάννη Αναστασίου δεν είναι εύκολο, αφού η ομάδα του Μάκη Χάβου είναι από τις λίγες της επαρχίας που έχει κατορθώσει να κρατήσει το αήττητο στην έδρα της και, μάλιστα, κόντρα στους «μεγάλους» της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, στο «πράσινο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως αν φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο, τότε θα πάρουν τεράστια ώθηση για τη συνέχεια, προκειμένου να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Από την πλευρά του, ο Αναστασίου – λόγω και των επιστροφών ορισμένων ποδοσφαιριστών του – ετοιμάζει να παρατάξει με αλλαγές την ενδεκάδα του «τριφυλλιού» σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ Κουτρουμπή και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς.

Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Αμπέντ, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Καρέλης και ο Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαρινάκης, Λάγος, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας και Κλωναρίδης.

Εκτός έμειναν ο Μπαϊράμι, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος, ο Ρισβάνης που ταλαιπωρήθηκε από ίωσης, όπως επίσης και ο Σπυρόπουλος.

Προϊστορία

Ο Παναθηναϊκός παραμένει αήττητος στο Αγρίνιο (μία νίκη, δύο ισοπαλίες), αλλά ο Παναιτωλικός δεν έχει χάσει φέτος στην έδρα του, στην οποία έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ!
Στην Βέροια η "βασίλισσα του βορρά" με πολλά προβλήματα και μην συμπληρώνοντας 18άδα θα υποδεχθεί τον Πλατανιά που θα έχει στη σύνθεση του τον Κώστα Μενδρινό,

Από 17 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά. Απών ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Δεν συμπληρώνει ούτε 18άδα...

Ούτε... 18 παίκτες δεν έχει η αποστολή της Βέροιας για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Έτσι, μαζί με τις πολλές αποχωρήσεις παικτών από το σύλλογο της Ημαθίας, ο Ράτκο Ντόστανιτς συμπεριέλαβε μόλις 17 παίκτες στην αποστολή.

Η αποστολή της Βέροιας:

Ναμπουχάνε, Αναστασόπουλος, Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Σισοκό, Βεργώνης, Παυλίδης, Μάνος, Όστοϊτς, Μπάρμπας, Τραπ, Σιόντης, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Μπαργκάν, Τζημογιάννης. 

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του κόντρα στον Λεβαδειακό που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια προπόνηση στην ακριτική πόλη,

Να ξεκινησει καλα…το 2014 θέλει ο Πανθρακικός που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο (4/1) και θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Να ξεκινήσει καλά…
Το 2013 το έκλεισε με ήττα από τον Ατρόμητο. Τώρα όμως ο Πανθρακικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μπει με το δεξί στο 2014. Αυτό θα προσπαθήσει να το κάνει με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λίγκα.

Ο Άκης Μάντζιος κατά τη διάρκεια της προπόνησης επισήμανε στους ποδοσφαιριστές τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του αντιπάλου.

Μετά το τέλος αυτής ο τεχνικός των ακριτών ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή:

Σαρακατσάνος, Χρήστου, Τζάνης, Μακρυδημήτρης, Αθανασιάδης, Ντιόγκο, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μίκουλιτς, Κάσες, Καθάριος, Πόποβιτς, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Ζοσέ, Ιγκόρ και Τριανταφύλλου.
 Ο Πανιώνιος με τον Αυλωνίτη στην αποστολή θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ.

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές θα υποχρεωθεί να παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με τρεις απουσίες ο ΟΦΗ
Με τρεις απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς της Κυριακής 5 Ιανουαρίου κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Από τους Κρητικούς θα απουσιάσουν οι Μακουκούλα, ο οποίος έχει άδεια, ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης και ο τραυματίας Φραγκουλάκης.

Η αποστολή που επέλεξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο για το ματς κόντρα στον «Ιστορικό» είναι: Δασκαλάκης, Φερνάντεζ, Μιλιάζες, Μονιάκης, Στάθης, Μπούρμπος, Ζόρο, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Βερόν, Κάλαιτζιτς, Μακρής, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζε, Κυζιρίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος και Όγιος
Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, στα Πηγάδια η Skoda Ξάνθη θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ

Το αήττητο σερί του θέλει να διευρύνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε την Skoda στην Ξάνθη με οδηγό την περσινή αντίστοιχη αναμέτρηση.

Καν’ το όπως πέρσι…
Στην άκρη αφήνουν στον ΠΑΟΚ τα θέματα που αφορούν την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού σήμερα υπάρχει ο αγώνας με την Skoda στην Ξάνθη (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να επιστρέψουν στις νίκες μακριά από την Τούμπα, αφού στο γήπεδο του Περιστερίου ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τον Ατρόμητο, και να δώσουν συνέχεια στον καλύτερο πρώτο γύρο της ιστορίας τους.

Αυτή τη στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέχει δεκατρείς βαθμούς από την πρώτη θέση (με έναν αγώνα λιγότερο), όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός και θέλει να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει να καλύψει αυτή τη διαφορά.

Κι αυτό εξασφαλίζεται μόνο με νίκες, αλλά και με την εμφάνιση στοιχείων (στον τρόπο παιχνιδιού) που δείχνουν βελτίωση κι ανάπτυξη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Λίνο. Οι Λάζαρ, Τζιόλης θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, με τον Λούκας δεξιά και τον Στοχ αριστερά. Οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κάτσε, Γεωργιάδης, Πόζογλου και Βούκιτς. Εκτός έμεινε ο Γκαρσία που επέστρεψε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ο τραυματίας Βίτορ και οι Νίνης, Ολίσε, Χακόμπο, Λόπεθ, Κωνσταντινίδης, Λόρενς, Σκόνδρας.

Προϊστορία

Σταθερά διατηρεί το προβάδισμα στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει 10 νίκες έναντι οκτώ της θρακιώτικης ομάδας. Τα υπόλοιπα έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

22/09/12 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3 (10' (πεν) Αθανασιάδης, 54' Ρομπέρ, 88' Λαζάρ)
08/01/12 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0
24/09/10 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0 (25' πεν. Πόι)
27/02/10 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3 (7΄, 66΄ Βιερίνια, 13΄ Ιβιτς)
12/04/09 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2 (61' Αγκάλι - 23', 90' Ίβιτς)
Η 18η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα (6/1) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με το ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρών ο Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο φώναξε παρών στην τελευταία προπόνηση του Άρη με αποτέλεσμα ο Σούλης Παπαδόπουλος να μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Παρών στην σαββατιάτικη προπόνηση του Άρη φώναξε ο Νταβίντ Αγκάνθο με αποτέλεσμα ο Σούλης Παπαδόπουλος να μπορεί να τον υπολογίζει για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Ισπανός επιθετικός έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην κορυφή της επίθεσης στην βασική ενδεκάδα.
Σε μία προπόνηση όπου ο τεχνικός του Άρη επέμεινε πολύ σε θέματα τακτικής θέλοντας να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τις απουσίες των Ανδρέα Τάτου και Μιχάλη Κύργια.
Στο μεταγραφικό μέτωπο κι αν από χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Βαλεντίνου Βλάχου από την βελγική Κλαμπ Μπριζ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με αυτόν του Μαυρουδή Μπουγαϊδη από την ισπανική Γρανάδα.
Παράλληλα ο Άρης δίνει τη δική του μάχη για τον δανεισμό και του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από τον Ολυμπιακό ενώ αισιοδοξία υπάρχει και για τον Μανόλην Παπαστεριανό. Ότι θα μείνει ελεύθερος από την ρουμάνικη Κονκόρντια και θα συμφωνήσει για 3,5 χρόνια.
Τέλος ο νέος πονοκέφαλος που έχει να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ Άρης έχει να κάνει με την προσφυγή που κατέθεσε ο Σλοβένος Ροκ Έλσνερ ζητώντας όλο το ποσό του διετούς συμβολαίου του που αγγίζει συνολικά τα 200.000 ευρώ.

 Η επόμενη (19η) αγωνιστική

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014


Ο.Φ.Η. - ΒΕΡΟΙΑ15:00 NS2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ17:15 NS1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ19:30 NS2

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ15:00 NS2
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ17:15 NS2
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ17:15 NS7
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ17:15 NS4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ19:30 NS1

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΡΗΣ19:30 NS1



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου