ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη σερί ήττα σε επτά ημέρες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Τρίτη σερί ήττα σε επτά ημέρες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε εκτός έδρας από τη Σάντερλαντ με 2-1, στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Τρίτη συνεχόμενη ήττα μέσα σε επτά ημέρες για την προσεχή του Ολυμπιακού στη φάση των "16" του Champions League.
Η Σάντερλαντ έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς νίκησε με σκορ 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Στέιντιουμ οφ Λάιτ" χάρη σε αυτογκόλ του Ράιαν Γκιγκς στο 45'+2' και πέναλτι του Φάμπιο Μπορίνι στο 65', το οποίο είναι άκρως αμφισβητούμενο, καθώς ο Άνταμ Τζόνσον περισσότερο βούτηξε παρά ανατράπηκε από τον Τομ Κλέβερλι. Είναι ενδεικτικό πως το πέναλτι καταλογίστηκε ύστερα από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού διαιτητή. Προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Νεμάνια Βίντιτς με κεφαλιά στο 52' για την Πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους "κόκκινους διαβόλους" και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά και με το ίδιο σκορ! Προηγήθηκαν η εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 2-1 για την Premier League (1/1) και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Αγγλίας πάλι με εντός έδρας ήττα από τη Σουόνσι με 2-1 (5/1). Βέβαια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στον επαναληπτικό του "Ολντ Τράφορντ" στις 22 Ιανουαρίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάντερλαντ (Γκουστάβο Πογιέτ): Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Ο'Σέι, Μπράουν, Μάρκος Αλόνσο, Κάτερμολ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Κι Σουνγκ-Γιονγκ, Τζακερίνι (54' Άνταμ Τζόνσον), Μπορίνι, Στίβεν Φλέτσερ (72' Άλτιντορ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Ραφαέλ, Βίντιτς, Έβανς (60' Σμόλινγκ), Εβρά, Κλέβερλι (74' Ντάρεν Φλέτσερ), Κάρικ, Βαλένσια (87' Χαβιέρ Ερνάντες), Γκιγκς, Γιανουζάι, Γουέλμπεκ.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:


Sunderland 2-1 Manchester United (All Goals) 07... από ourmatch



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου