ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

αεκ γερα παρτο στα χαρτια....

 αεκ γερα παρτο στα χαρτια....

 05/01/2014

 Mια ζωη μαθημενοι να εισαστε τσιρακια του βαζελα , μια ζωη μαθημενοι σε αρθρα 99, 40φευγα , μια ζωη μαθημενοι στην φαπα και στην ξαπλα απο τον Θρυλο και τωρα προσπαθειτε να συνηθισετε στην κατηγορια που σας ταιριαζει...και βεβαια μαθημενοι στο να διακδικειτε χαμενα τελεσιδικα παιχνιδια στα χαρτια...εισαστε εξπερ στο...χαρτομανι με αδικα διακδηκιτικα αιτηματα, γιατι αν ηταν δικαιος ο λογος που ζητατε την επαναληψη δεν θα το συζητουσαμε καν, αλλα δεν πειραζει χανουμακια μου...θελετε ξανα το παιχνιδι...οκ κανενα προβλημα ετοιμαστειτε να σας χορτασοιυμε φαπα ακομα μια φορα, και τοση πολυ αυτην φορα που θα ξεχασετε και ποιοι ειστε.....

Ανακοίνωση Ο.Σ.Φ.Π: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ! Διεκδίκησε με σθένος στα χαρτιά ένα χαμένο ματς!"

Ανακοίνωση για την απόφαση της ΚΕΔ για την επανάληψη του αγώνα με την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι γεμάτοι ειρωνεία τόνισαν τα εξής μεταξύ άλλων: "Ανακοίνωση Ο.Σ.Φ.Π: " Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ! Διεκδίκησε με σθένος στα χαρτιά ένα χαμένο ματς".
Με αφορμή την απόφαση της ΚΕΔ της ΕΟΠΕ για επανάληψη του αγώνα του πρωταθλήματος βόλεϊ  Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:



"Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη! Ο αγώνας βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακού-ΑΕΚ θα ξαναγίνει, ξεκινώντας από την αρχή!!! Για την ιστορική αυτή απόφαση, θέλουμε να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΕΟΠΕ, που εφάρμοσε τον τόσο αυτό άδικο κανονισμό, ο οποίος ισχύει μόνο στη δική της προκήρυξη πρωταθλήματος. Τα δικαιούται η ΕΟΠΕ, αφού επιτέλους ξεκίνησε να εφαρμόζει, χωρίς ερμηνεία, τους κανονισμούς.

Θυμίζουμε ότι, πριν λίγα μόλις χρόνια, η ίδια Ομοσπονδία στέρησε από τον Ολυμπιακό το Κύπελλο Ελλάδας,αποφασίζοντας ενάντια στον κανονισμό, να μη διοργανώσει τον τελικό,μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την ομάδα μας. Είναι τελικά η δικαιοσύνη τυφλή ή βλέπει κατά το δοκούν; Συγχαρητήρια όμως και στην ΑΕΚ! Διεκδίκησε με σθένος στα χαρτιά ένα χαμένο ματς!

Δικαίωσε έτσι αναδρομικά τον Ολυμπιακό, που είχε κάνει το ίδιο στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι με την Καλαμαριά. Απέδειξε σαφώς ότι πλέον σέβεται τους κανονισμούς των πρωταθλημάτων και τους αναγνωρίζει, ενώ φυσικά εξέπληξε το πανελλήνιο με την κωλοτούμπα ηθικής που έκανε. Η μόνη απορία που έχουμε, είναι αν θα κυκλοφορήσουν και αντίστοιχα μπλουζάκια, που με καμάρι φορούσαν οι οπαδοί της...".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου