ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Σαλίνο:«Υπάρχει εμπιστοσύνη»

Σαλίνο:«Υπάρχει εμπιστοσύνη»

11/01/2014
Η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών αλλά και οι καλές σχέσεις όλων και με τον Μίτσελ είναι το μυστικό των καλών εμφανίσεων του Ολυμπιακού στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν τόνισε ο Σαλίνο.

«Υπάρχει εμπιστοσύνη»
Η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών αλλά και οι καλές σχέσεις όλων και με τον Μίτσελ είναι το μυστικό των καλών εμφανίσεων του Ολυμπιακού στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό επεσήμανε ο Σαλίνο μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενώ εξέφρασε στην πίστη ότι οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να τερματίσουν αήττητοι το εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

«Δύσκολο παιχνίδι, αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό», το σχόλιο του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαλίνο στη NOVA…

-Στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής σας έκανε επτά αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στον αγώνα που είχε προηγηθεί με αντίπαλο την Καλλονή για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, η απόδοση του Ολυμπιακού ήταν και πάλι εξαιρετική. Πως το καταφέρνετε;
«Ακόμα και όταν αλλάζουν πάρα πολλά πρόσωπα, ακόμα και όταν αλλάζουν πάρα πολλοί παίκτες, ο Ολυμπιακός παίζει πάντα καλά γιατί διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα. Επειδή όλοι οι παίκτες έχουμε συμμετάσχει στα παιχνίδια που δώσαμε έως τώρα, έχουμε αυτοπεποίθηση. Νιώθουμε πολύ καλά κάθε στιγμή, ώστε παρά τις όποιες αλλαγές γίνονται σε κάθε ματς, να αποδίδουμε πολύ καλά».

-Ο Ολυμπιακός είναι φέτος ομάδα συνόλου. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας;

«Ναι, αυτή τη στιγμή έχουμε μία πολύ ενωμένη ομάδα. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο προπονητής έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες. Υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα μας. Και έτσι είμαστε μία καλή ομάδα».

-Η απόδοσή σου κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η κερκίδα το αναγνωρίζει αυτό. Εισπράττεις την αναγνώριση του κόσμου;

«Δουλεύω καθημερινά, όπως κάνουν όλοι οι συμπαίκτες μου. Δουλεύω πολύ έντονα και πολύ σκληρά κάθε μέρα. Και είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός πως έχουμε πάντα δίπλα μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι αναγνωρίζουν τη δουλειά που κάνουμε».

-Τι εικόνα έχεις για τον Ατρόμητο;

«Ξέρω ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, ένας δύσκολος αντίπαλος. Γνωρίζω πως τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος. Αυτή τη στιγμή παίζουμε για το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι πολύ ενωμένη ομάδα. Όμως, ελπίζουμε να νικήσουμε. Να κάνουμε αυτό που μπορούμε και θα νικήσουμε».

-Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος;
«Όλα τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός τα αντιμετωπίζει γνωρίζοντας πως είναι δύσκολα. Αυτή τη στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, υπό την έννοια πως παίζουμε στην έδρα του Ατρόμητου που θα έχει τους φιλάθλους του να τον υποστηρίζουν. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας τις δυσκολίες του».

-Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που πέρυσι νίκησε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Το αήττητο είναι ένας απ' τους στόχους σας στη σεζόν;

«Αυτό συνέβη πέρυσι. Τώρα δε θα παίξουμε στην έδρας μας. Θα παίξουμε στην έδρα τους. Πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά τα πράγματα για εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι έτσι όπως ακριβώς πρέπει. Στο τέλος της χρονιάς πιστεύω να έχουμε εκπληρώσει και αυτό το στόχο».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου