ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μεσα Πελέ, εκτος ο Μήτρογλου μαζί με άλλους εννέα

Μεσα Πελέ, εκτος ο Μήτρογλου μαζί με άλλους εννέα

08/01/2014
 
 Πρώτη γεύση από τον Πελέ θα πάρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Κύπελλο Ελλάδας. Εκτός ο Μήτρογλου μαζί με άλλους εννέα, φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Μίτσελ.

Η ώρα για το ντεμπούτο του Πελέ έφτασε. Ο Πορτογάλος μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την Τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδα.

Αντίθετα, ο Μίτσελ άφησε εκτός του Μήτρογλου, του οποίου η επιστροφή θα καθυστερήσει κάποιες μέρες παραπάνω. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες, αφού άφησε εκτός και τους Σάμαρη, Τόρες, Φουστέρ, Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Ρομπέρτο, Ιμπαγάσα, Σέποβιτς, Γιαταμπαρέ.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ρόι Κάρολ αλλά και οι νεαροί Βέργος και Βούρος. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά: Μπονγκ, Κάμπελ, Κάρολ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Πελέ, Σαβιόλα, Σιόβας, Βέργος, Βούρος, Βάις.

Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει μία ελαφριά προπόνηση με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) και στις 20:00 είναι η σέντρα του ματς με τον Αστέρα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου