ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Πάει για επέμβαση ο Λο

Πάει για επέμβαση ο Λο

Ο Λο θα κάνει επέμβαση στο ταλαιπωρημένο του γόνατο. Η αισιόδοξη εκτίμηση κάνει λόγο πως θα επιστρέψει σε περίπου δύο μήνες, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο ακόμη και να χάσει την σεζόν.
Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ, από την προετοιμασία της ομάδας, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος και να μείνει πίσω. Δούλεψε σκληρά για να προλάβει τους συμπαίκτες του, αλλά μόλις επέστρεψε το σώμα του αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις. Ζήτημα αν κατάφερε φέτος να παραμείνει απολύτως υγιής για διάστημα δύο εβδομάδων...
Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί, βέβαια, έχουν ως αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βρει την φόρμα του και για αυτόν τον λόγο φέτος αποτελεί... σκιά του καλού εαυτού του. Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει πρόβλημα το γόνατο του, έχοντας ένα ιστορικό στο συγκεκριμένο σημείο που τον ταλαιπωρεί από το παρελθόν, αλλά πλέον ο οργανισμός του δεν μπορεί να θεραπευτεί πλήρως αν δεν κάνει επέμβαση.

Μέσα στις επόμενες μέρες, λοιπόν, ο Αμερικανός γκαρντ θα χειρουργηθεί στο γόνατο του, κάτι που αποφασίστηκε οριστικά από την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς υπήρχαν και σκέψεις να ξεπεράσει το πρόβλημα του ακολουθώντας αποθεραπεία.

Η αισιόδοξη εκτίμηση κάνει λόγο πως ο Έισι Λο θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου δύο μήνες, δηλαδή στις αρχές του Μάρτη, χάνοντας ολόκληρο τον πρώτο γύρο της φάσης του TOP-16. Υπάρχει όμως και το άσχημο ενδεχόμενο, να τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι λεπτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό του γόνατο.

Ευχή όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο να καταφέρει να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους σύντομα. Αντικαταστάτης του για όσο διάστημα λείψει είναι ο Μάρντι Κόλινς, ο οποίος φυσικά θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, ακόμη και αν επιστρέψει σύντομα ο αριστερόχειρας πλέι-μέικερ. Απώλεια για τον Ολυμπιακό ο Έισι Λο, καθώς αποτελεί πολύτιμο "γρανάζι" για την καλή λειτουργία της ομάδας. Όταν βρίσκει ρυθμό ανεβάζει επίπεδο τους ερυθρόλευκους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου